Bhuma Akhila Priya Dob, muž, obitelj, djeca, biografija i još mnogo toga

Bhuma Akhila PriyaBio/Wiki
Puno imeBhuma Akhila Priya Reddy
ProfesijaPolitičar
Poznat poBiti član obitelji Bhuma koja ima velik utjecaj u okrugu Kurnool u Andhra Pradeshu, posebno Nandyala i Allagadda
Fizička statistika i više
Visina (približno)u centimetrima - 163 cm
u metrima - 1,63 m
u stopama i inčima - 5 ’4'
Boja očijuCrno
Boja koseCrno
Politika
Politička strankaTeluški desam party (TDP)
Logo Telugu Desham Party (TDP)
Političko putovanje• Nakon majčine smrti, postala je MPP u izbornoj jedinici skupštine Allagadda 2014. godine, dok je bila član Kongresne stranke Yuvajana Sramika Rythu (YSRCP).
• Pridružila se Telugu Desam Partyju (TDP) 2016. godine sa svojim ocem.
• Poslije je postala najmlađa ministrica u Andhra Pradeshu, bivša glavna ministrica N. Chandrababu Naidu Kabinet. Tijekom rekonstrukcije vlade dodijeljena joj je Ministarstvo turizma, teluškog jezika i kulture.
Osobni život
Datum rođenja2. travnja 1987
Dob (kao u 2019.) 32 godine
Rodno mjestoAllagadda, okrug Kurnool, Andhra Pradesh
Horoskopski znakriba
NacionalnostIndijanac
Rodni gradAllagadda, okrug Kurnool, Andhra Pradesh
Fakultet / sveučilišteIndijski institut za planiranje i upravljanje (IIPM), Hyderabad
Obrazovna kvalifikacijaPrvostupnik poslovnog menadžmenta
Religijahinduizam
AdresaH.No, 8-1-65, T.B.Road, Allagadda- 518543, Kurnool Dist
Kontroverze• U ožujku 2018. godine, ružna lopatica između Akhile Priye i pomoćnice njezinog oca AV Subba Reddyja objavila je vijest nakon što je Subba navodno ukinula Akhila Priya, koja nije pozvala Subbu na proslavu prve očeve godišnjice smrti. U jednom od svojih govora Akhila Priya dala je izjavu -
'Kako je Bhuma Nagi umro, sve su se lukave lisice i nožni udari okupili dok čekaju plijen Allagadde.'
Raskol među njima postao je širi nakon što su njih dvojica proslavili Dan zaklade TDP-a odvojeno, unatoč tome što su bili u istom gradu. Kako se gorčina između Prije i Subbe povećavala, njih su dvoje pribjegavali i fizičkim napadima jedni protiv drugih. Napokon, TDP Supremo N. Chandrababu Naidu morali poduzeti korisne mjere kako bi isključili obje skupine.
AV Subba Reddy i Akhila Priya
• U rujnu 2019. Akhila Priya našla se na naslovnicama nakon što je vodila prosvjede protiv rudarstva urana u Allagaddi i usprotivila se istraživanju bušotina od strane Uranium Corporation of India Limited (UCIL) u Allagaddi.
Odnosi i više
Bračni statusOženjen
Datum zaruka12. svibnja 2018
Fotografija zaruka Bhuma Akhila Priya i Bhargava Ram
Datum vjenčanja29. kolovoza 2018
Mjesto vjenčanjaShobha Nagi Engineering College, Allagadda, okrug Kurnool, Andhra Pradesh
Obitelj
Suprug / supružnikMadhoor Bhargav Ram Naidu (drugi suprug, industrijalac)
Fotografija vjenčanja Madhoor Bhargav Ram Naidu i Bhuma Akhila Priya
Roditelji Otac - Bhuma Nagi Reddy (političar, bivši MLA)
Bhuma Akhila Priya sa svojim ocem
Majka - Bhuma Shobha Nagi Reddy (političar, bivši MLA)
Bhuma Akhila Priya sa svojom majkom
Braća i sestre Brat - Bhuma Naga Mounika
Bhuma Akhila Priya
Sestra - Bhuma Jagat Vikhyat
Bhuma Akhila Priya sa svojim bratom
Najdraže stvari
Glumica Kareena Kapoor , Samantha Akkineni
Političar Sushma swaraj
Socijalni reformatorJyotirao phule
Kvocijent stila
Imovina (pokretna i nepokretna)Rs. 11,5 crores (približno)

Političarka Bhuma Akhila Priya

najplaćenija glumica u južnoj Indiji

Neke manje poznate činjenice o Bhuma Akhila Priya

 • Bhumin prvi brak bio je sa sinom YS Jaganmohan Reddy ‘Ujak po majci. Vjenčali su se 2010. Međutim, oboje su se odlučili rastati i za godinu dana podnijeli zahtjev za razvod.
 • Pripada utjecajnoj obitelji Bhuma iz okruga Kurnool u Andhra Pradeshu. Njezini baka i djed i stric po ocu bili su uključeni u lokalnu politiku u Andhra Pradeshu. Njezin otac, Bhuma Nagi Reddy bio je pripadnik međunarodne pravosudne vlasti iz izborne jedinice Nadyal. Njezin stric po ocu, Bhuma Sekhar Reddy, također je bio internacionalni pomoćnik iz okruga Allagadda.
 • Njezina majka Shobha Nagi Reddy bila je kći bivšeg ministra Andhra Pradesha S. V. Subbareddyja, sestre Nagarathamme (bivša ministrica Andhra Pradesha) i S. V. Mohan Reddy (MLA iz okruga Kurnool).

  Bhuma Akhila Priya

  Roditelji Bhuma Akhila Priya i njezini djedovi i bake

  kakvo je pravo ime akšaj kumar
 • Ona također posjeduje tvornicu drobilica u Kondapuramu u Dornipadu Mandal, Kurnool u partnerstvu s jednim od njenih rođaka Shivarami Reddyjem.
 • Navodno je Akhila Priya željela da joj Shivarami preda cijelu drobilicu. Kad Shivarami nije obraćao pažnju na njezine namjere, suprug Akhila Priya Bhargava Ram umiješao se i navodno mu prijetio. Bhargava je sa skupinom muškaraca 10. rujna napao radnike postrojenja za drobljenje oružjem. Bhargava je 27. rujna prisilno zaključao pogon za proizvodnju Shivaramija.
 • Nakon priče, Shivarami Reddy je u listopadu 2019. u policijskoj postaji Allahbad pokrenuo postupak protiv Bhargava Rama zbog navodnog ometanja dužnosti javnog službenika. Navodno je mogao pobjeći kad ga je policija došla uhititi.
 • Odmah nakon što je pokrenut slučaj protiv njenog supruga, Akhila Priya optužila je policiju da je nametnula slučajeve protiv njezina supruga kako bi suzdržala njezin prosvjed nakon što je posjetila Tummalapalli u Kadapi kako bi izvijestila o onečišćenju izazvanom rudarstvom urana. Dodavajući optužbe, rekla je-

  Policija nas ima pravo zaustaviti u prosvjedu, ali nema pravo prijetiti nam podnošenjem lažnih slučajeva. ' • Smatra ministra vlade za informacijsku tehnologiju Panchayatija Raja i ruralnog razvoja u Andhra Pradeshu, Lokesh Nara kao njegov brat.

  Akhila Priya vežući Rakhi za Lokesh Nara

  Akhila Priya vežući Rakhi za Lokesh Nara