Bollywoodski glumci koji su ćelavi

Bollywoodski glumci koji su ćelaviNeki legendarni bollywoodski glumci danas su potpuno ćelavi, pa tako imaju ćelav izgled obrijane glave. Ove superzvijezde i dalje uspijevaju impresionirati sve svojim briljantnim glumačkim vještinama. Međutim, neki od njih imaju vrlo zanimljivu priču iza ćelavosti. Dakle, zaronimo u nepoznate priče o ćelavskim bollywoodskim glumcima.

1. Anupam kher

Anupam Kher Ćelavi na čelu

Anupam Kher jedva je imao 28 godina kada je 1984. igrao ulogu 65-godišnjaka u filmu Saaransh. Od tada je dao vlastitu izjavu o stilu. Veteran je jednom rekao u intervjuu: „Ovo je dostojanstven, seksi ćelav izgled. Došao sam u ovaj grad da bih ga glumio, imao sam petlje. Da sam imao puno kose, izgledao bih poput svih ostalih. Danas svi žele imati obrijan, ćelav izgled; bio to Akshay Kumar ili Ranveer Singh. Dakle, mora postojati nešto posebno u mojoj ćelavosti. '

2. Žestoki kan

Feroz Khan Ćelavi na čeluĆelava i asertivna ličnost Feroz Khana stvorila je velik utjecaj na publiku, a također je od njega stvorila stilsku ikonu svog vremena. Njegov ćelavi izgled, način na koji ga je nosio sa svojom spektakularnom osobom pamti se i danas.

3. Rahul Bose

Rahul Bose ćelav na čelu

isha ambani mukesh ambani doba

Rahul Bose, koji je i sam polućelav, bio je dio kampanje kojom se Livon Hair Gain motivira muškarce da spriječe opadanje kose. Glumac je također predstavljen u oglasu protiv proćelavanja.

Četiri. Rakeš Rošan

Rakeš Roshan ćelav na čelu

Redateljski film Khudgarz Rakesha Roshana objavljen je 1987. No, prije puštanja, Rakesh Roshan otišao je do Tirupati Balaji i molio se za uspjeh filma. Također je rekao da će postati ćelav ako film postane hit. Na kraju, nakon izlaska, film je pobrao pohvale i postao super hit na blagajnama. Međutim, Rakesh Roshan nije bio raspoložen da ćelav, ali njegova ga je supruga Pinky natjerala da ostvari njegovu molitvu. Dakle, uzeo je malo vremena i na kraju odlučio proćelaviti tijekom svog života.

5. Rajinikanth

Rajinikanth ćelav na čelu

Megastar Rajinikanth globalno se slavi. Međutim, i glumac je s godinama postao ćelav. Ali njegova ćelavost ga ni u čemu nije spriječila i Rajinikanth još uvijek sve zapanjuje svojim sjajnim izvedbama na ekranu.

6. Amrish Puri

Amrish Puri ćelav na čelu

Amrish Puri prikazan je u nekim od najboljih zlikovačkih uloga do sada. Njegov ćelavi izgled u filmovima uvijek je privlačio publiku, a s godinama je glumac postao polućelav.

7. Prem Chopra

Prem Chopra ćelav na čelu

Prem Chopra predstavljen je u ulozi ćelave glave u filmu nazvanom 'Prekinuta nit' 2007. godine, zajedno s britanskim i indijskim glumcima. Nakon filma počeo se baviti sportom obrijane glave. Tijekom intervjua rekao je: „Potpuno ćelavost dobrodošla je promjena. Ranije bih skrivao svoju povučenu liniju kose ispod kapa. ' 'Sviđa mi se ovaj izgled i ostat će', dodao je dalje.