Bollywoodske slavne osobe kojima je podvrgnuta transplantacija kose

Bollywoodske slavne osobe kojima je podvrgnuta transplantacija koseMnoge indijske slavne osobe iskusile su muke ćelavosti, povlačenja linije kose ili nekih drugih problema povezanih s kosom. Te se stvari ne mogu dugo skrivati ​​od javnosti; jer medijske osobe neprestano fotografiraju ove poznate osobe. Da bi izgledale mlado i lijepo, ove su slavne osobe podvrgnute brojnim operacijama i kao rezultat toga njihova kosa izgleda stvarno i prirodno. Mnoge od ovih bollywoodskih slavnih vratile su se iznenađujuće, s nevjerojatnom promjenom u svom izgledu. Pogledajte poznate osobe iz Bollywooda kojima je presađena kosa.

1. Salman Khan

Transplantacija kose Salman Khan

o saini nehwal na engleskom

Sve je počelo 2002. godine kada je Salman Khan doživio povlačenje linije kose. Prema izvorima, Salman je tada prošao neuspješni postupak transplantacije kose u Indiji. Zbog čega je glumac fotografiran ćelav 2003. godine. Potom je napokon dobro obavio postupke obnavljanja kose u Dubaiju, a između 2007. i 2013. Salman je iz istog razloga redovito posjećivao Dubai.

Transplantacija kose GovindaPrije nekoliko godina Govinda je ostala odsutna na srebrnom platnu i predahnula od filmova. Navodno je poslušao savjet od Salmana, koji je i sam presadio kosu. Stoga je Govinda prošla operaciju transplantacije kose.

3. Amitabh Bachchan

Amitabh Bachchan Transplantacija kose

kućna adresa shahrukh khan u Mumbaiju

Tijekom kasnih 90-ih Amitabh Bachchan suočio se s mnogim problemima i u svom profesionalnom i osobnom životu. A 2000. godine sjajno se vratio s 'Kaun Banega Crorepati', a navodno je i u njegovom izgledu došlo do vidljive promjene. Vjeruje se da je Amitabh bio podvrgnut flasteru za kosu i spasio svoju kosu i karijeru.

Četiri. Akshaye Khanna

Transplantacija kose Akshaye Khanna

Akshay Khanna počeo je gubiti kosu početkom 2000-ih, a zbog čega je u svom filmu nosio periku poput Humraaza, a zatim i neke druge. Dakle, tehnika tkanja kose postala je nužnost da ga se spasi od ćelavosti i glumac je odlučio presaditi kosu.

5. Kapil Sharma

Transplantacija kose Kapil Sharma

tigrov shroff i njegova obitelj

Najdarovitiji komičar u Indiji, Kapil Sharma također je u prošlosti patio zbog povlačenja problema s dlakama. Stoga je bio podvrgnut postupku obnavljanja kose i kaže se da se Kapil odlučio za operaciju robotske transplantacije kose. Kapil Sharma tada se samouvjereno razmetao svojom kosom i izgledom u svojoj super hit emisiji - 'Komedijske noći s Kapilom'.

6. Sanjay Dutt

Transplantacija kose Sanjay Dutt

Na vrhuncu svoje karijere, Sanjay Dutt patio je od ćelavosti, pa je podvrgnut proceduri skidanja u SAD-u, prije nekoliko godina. Na tjemenu je također vidljiv ožiljak iz 2012. godine kada je Sanjay imao ćelav izgled u filmu 'Agneepath'. 2013. kaže se da se glumac odlučio za postupak FUT (transplantacija folikularne jedinice).

7. Akshay Kumar

Transplantacija kose Akshay Kumar

Akshay Kumar optužena je da je u prošlosti nosila perike. Navodno se glumac počeo suočavati s problemima povezanima s kosom kad je prešao 40. I vjeruje se da je Akshay Kumar na kraju napravio operaciju FUT.

vijaya nirmala datum rođenja

8. Himesh Reshammiya

Transplantacija kose Himesh Reshammiya

Multitalentirani pjevač koji je postao glumac Himesh Reshammiya također je prošao fazu ćelavosti u svom životu. No, jednom kad je počeo dobivati ​​filmske ponude, Himesh je odlučio otići na transplantaciju kose. To je Himesh priznao u TV emisiji da je podvrgnut operaciji transplantacije kose.