Jinder Mahal (WWE) Visina, težina, dob, obitelj, supruga, biografija i još mnogo toga

Profil Jinder MahalJeste
Pravo imeYuvraj singh dhesi
NadimakČovjek mira, Maharadža
ProfesijaProfesionalni hrvač
Fizička statistika i više
Naplaćena visinau centimetrima- 193 cm
u metrima- 1,93 m
u Stope inča- 6 ’4’
Naplaćena težinau kilogramima- 116 kg
u funtama- 256 lbs
Mjerenja tijela- Prsa: 46 inča
- Struk: 33 inča
- Biceps: 20 inča
Boja očijuTamno smeđa
Boja koseCrno
Hrvanje
Debi WWE (SmackDown) : 29. travnja 2011
Osvojeni naslovi / Postignuća• Jednokratni WWE prvak
• Na 148. mjestu među 500 najboljih hrvača pojedinačno u Pro Wrestling Illustratedu u 2013
Slam / završni potez'Khallas' (modificirani puni Nelsonov slam)
Dorađivač Jinder Mahal Khallas
Osobni život
Datum rođenja19. srpnja 1986
Dob (kao u 2017.) 31 godina
Mjesto rođenjaCalgary, Alberta, Kanada
Horoskopski znak / sunčani znakRak
Nacionalnostkanadski
Rodni gradCalgary, Alberta, Kanada
ŠkolaNepoznato
KoledžSveučilište Calgary, Kanada
edukacijske kvalifikacijePoslovna diploma iz područja komunikacija i kulture
Obitelj Otac - Ime nije poznato
Majka - Ime nije poznato
Braća - Nepoznato
Sestra - Nepoznato
Ujak - Gama Singh (bivši hrvač)
Jinder Mahal ujak Gama Singh
ReligijaSikhizam
HobijiGledanje filmova, igranje video igara
Polemika• Krajem 2016. godine, ojačano tijelo Jinder Mahal podiglo je mnoge obrve. Stručnjak za hrvanje Dave Meltzer također je povezao akne na Mahalovim leđima s nekom zlouporabom droga. Ako to nije bilo dovoljno, bivši WWE Superstar Ryback također je izrazio sumnju u Mahalovu drastičnu transformaciju tijela. Mahal je, međutim, odbacio sve takve tvrdnje, rekavši da su stroga dijeta i rutina vježbanja jedina dva čimbenika koji stoje iza njegove tjelesne građe.
Omiljene stvari
Omiljeni hrvači John Cena , Bret Hart, Shawn Michaels, Pogrebnik
Djevojke, obitelj i još više
Bračni statusNeudata
Poslovi / DjevojkeNepoznato
ŽenaN / A

Hrvanje Jinder Mahal

Neke manje poznate činjenice o Jinder Mahalu

  • Puši li Jinder Mahal: Ne
  • Pije li Jinder Mahal alkohol: Ne
  • Vatreni ljubitelj hrvanja od malih nogu, Mahal je započeo profesionalnu hrvačku karijeru u Fitness centru borilačkih vještina u Calgaryju u Alberti.
  • U dobi od 19 godina Mahal se počeo hrvati kao 'Tiger Raj Singh' na Stampede Wrestlingu, kanadskoj premium hrvačkoj promociji sa sjedištem u gradu Calgaryju.
  • Malo ljudi zna da je Mahal nećak bivšeg hrvača 'Gama Singha'. Porijeklom iz Punjaba, Gama je imigrirao u Kanadu početkom 1960-ih i počeo trenirati kod Stu Harta, oca Breta 'Hitmana' Harta. Čak je 1980-ih surađivao s WWF-om kao peta (negativni lik). Bivši hrvač, zbog svog karaktera štikle, često je morao trpjeti zlostavljanje navijača na ulici.
  • Trenirao je pod čak 4 bivša hrvača. Najistaknutiji u ždrijebu je kasni olimpijski osvajač brončane medalje i bivši hrvač Allen Coage, alias Bad News Bronze. Nidhi Moony Singh Visina, dob, dečko, suprug, obitelj, biografija i još mnogo toga
  • Kad god je WWE održavao selekcijske kampove u Kanadi, Mahal je bio jedan od onih koji bi se uvijek pojavio na 'audiciji'. Zapravo, kako bi se kvalificirao za buduće runde selekcijskog postupka, Mahal je stavljen u kratki meč protiv budućeg kolege hrvača Tylera Breezea. Međutim, zbog nekih nesporazuma s Mahalove strane, odbijen je, a Breeze je umjesto toga dobio ugovor o razvoju.
  • Utučeni Mahal ipak nije gubio nadu i nastavio se truditi za buduća natjecanja. Kad je ugovor Velikog Khalija dolazio u završnu fazu, WWE je očajnički želio zaposliti nekog indijskog talenta koji bi mogao popuniti prazninu koja bi nastala Khalijevim odsustvom. Kao rezultat toga, kada je 'Maharaja' prisustvovao otvorenom ogledu na Floridi, potpisan je odmah na licu mjesta. Mahalovo tečno vladanje jezikom 'pandžapski' također mu je donijelo nekoliko bodova tijekom pretraživanja.
  • Nakon ulaska u američku hrvačku industriju, put za Mahala nije bio lak. Naglašeni hrvač često se koristio kao posao i kao sportaš niže srednje klase; što znači da je korišten samo kao momak koji bi stavio druge ljude da ih prikaže snažnima, a sebe slabima. Tako je prvo Mahalovo četverogodišnje poslovanje s tvrtkom završilo razočaravajućom notom.
  • Sljedeće dvije godine hrvao se na neovisnom krugu i čak je išao do Japana tražeći mogućnosti. 2016. godine vratio se u svoju ‘tvrtku iz snova’; jednom zaposlen, Mahal se polako uspinjao u redove, pa čak i poražavao veterana Randy Orton za WWE prvenstvo.