Popis 21 glumaca iz Bollywooda koji su lančani pušači u stvarnom životu

Nije skriveno da je život bollywoodskog glumca ranjiv. Svaki put kad su medijima izloženi javnosti zbog njihovih osobnih, ali i profesionalnih kontroverzi. Znamo da se moraju nositi sa svojim užurbanim rasporedima, stresom i napetostima zbog kojih su često ovisni o opojnim drogama. Nisu svi bollywoodski glumci lančani pušači, no ima ih. Dakle, pogledajte popis 10 bollywoodskih glumaca koji su pušači u lancu u stvarnom životu.1. Šahruk Kan

Lančani pušač Shahrukh Khan

Shahrukh Khan Pušenje

datum rođenja abhishek bachana

King Khan je pušač velikog lanca u svom stvarnom životu. Sam Shahrukh Khan je to priznao da puno puši. Mnogo puta je viđen kako puši javno.

dva. Salman Khan

Salman Khan ChainsmokerSalman Khan Pušenje

Salman Khan je također lančani pušač. Međutim, raširena su nagađanja da je glumac prestao pušiti i piti nakon liječenja svoje bolesti živaca. Salman i dalje povremeno pati od mučnih bolova u čeljusti.

3. Sanjay Dutt

Sanjay Dutt Puši

Sanjay Dutt Chainsmoker

Život kontroverznog glumca Sanjaya Dutta uvijek je bio u središtu pozornosti još od zatvorske kazne. Sanjay Dutt čak je smio pušiti u zatvoru. Kao tinejdžer i Sanjay je bio ovisnik o drogama. Iako je dao otkaz, ali i dalje puši prilično često.

Četiri. Ajay Devgan

Ajay Devgan puši

Ajay Devgan Chainsmoker

Ajay Devgan nekoliko je puta kažnjavan zbog pušenja na javnoj površini, ali to glumca nije spriječilo da puši. Također je priznao da ima ovisnost o pušenju, ali tome ne može pomoći.

životna priča sunčanog leonea

5. Ranbir Kapoor

Ranbir Kapoor Chainsmoker

Ranbir Kapoor Pušenje

Bollywoodski Casanova Ranbir Kapoor također je pušač lanca. Bilo je nagađanja o njegovoj želji za pušenjem između njegovih kadrova, što je ponekad smetalo i njegovim redateljima.

6. Hrithik Roshan

Hrithik Roshan Puši

Hrithik Roshan Chainsmoker

Glumac Hrithik Roshan u svom je stvarnom životu također pušač. Ova ovisnost Hrithika također je stvorila neke probleme tijekom njegovih filmskih kadrova.

7 . Arjun Rampal

Arjun Rampal Pušenje

Arjun Rampal Chainsmoker

Arjun Rampal jedan je od lanaca pušača u Bollywoodu, i to već dugo. Glumca su viđali kako puši i na javnim mjestima.

8. Irrfan Khan

Irfan Khan Pušenje

Irfan Khan Chainsmoker

I sam Irrfan Khan otkrio je da je jako razočaran svojom ovisnošću o pušenju i da želi prestati s tim. Međutim, glumac nije uspio prestati pušiti.

9. Saif Ali Khan

Saif Ali Khan puši

farhan akhtar sa suprugom

Nawab Saif Ali Khan znao je pušiti toliko često da je i zbog toga bio hospitaliziran. Od tada se nagađa da je Saif uopće napustio pušenje.

10. Arjun Kapoor

Arjun Kapoor Pušenje

Arjun Kapoor također je bio pušač lanca. Ali glumac je sada odustao od pušenja. Budući da je Arjun također prošao kroz veliku tjelesnu transformaciju, sada je odabrao živjeti zdrav život.

jedanaest. Arshad Warsi

Arshad Warsi Chainsmoker

Arshad Warsi Pušenje

Arshad Warsi je pušač u stvarnom životu. Glumac je upao u nevolju kad je protiv njega pokrenut postupak zbog pušenja pred djecom dok je davao autogram. Arshad je tada izjavio da ga više neće vidjeti u javnosti kako puši.

12. Fardeen Khan

Fardeen Khan Pušenje

Fardeen Khan Chainsmoker

Fardeen Khan potpuno je odustao od pušenja. Glumac je nekad bio pušač i ovisnik o drogama. Ali očeva smrt zbog pušenja kao jednog od razloga promijenila je njegovu perspektivu o ovoj smrtonosnoj ovisnosti.

13. Vivek Oberoi

Vivek Oberoi Pušenje

Vivek Oberoi protiv pušenja

Vivek Oberoi veleposlanik je Protu-duhanske kampanje. Prestao je pušiti, kloni se duhana, a također izbjegava pasivno pušenje.

14. Sushmita Sen

Sushmita Sen Pušenje

Bivša Miss Universe Sushmita Sen jako je ovisna o pušenju. Dugo se spekuliralo u vezi s njezinim naporima da napusti zemlju.

padmini kolhapure datum rođenja

petnaest. Konkona Sen Šarma

Konkona Sen Sharma Pušenje

Konkona Sen Chainsmoker

Sama glumica otkrila je da joj je bilo teško odreći se pušenja i alkohola. To je učinila zbog trudnoće.

16. Rani Mukherjee

Rani Mukherjee puši

Glumica je toliko ovisna o pušenju da joj je gotovo nemoguće odustati od ovisnosti. Sama Rani je to izjavila u vezi s pušačkom navikom.

17. Kangana ranaut

Kangana Ranaut Pušenje

Kangana Ranaut u stvarnom je životu pušač. Lijepa glumica u svojim je filmovima napravila mnoge scene pijenja i pušenja. Prema njezinim riječima, osobni je izbor piti ili pušiti.

18. Manisha koirala

Manisha Koirala Pušenje

Slike pušenja Manishe Koirale na dan njezinog vjenčanja postale su virusne i stvorile su brojne kontroverze. Iako je glumica lančana pušačica.

19. Ameesha Patel

Amisha Patel Pušenje

Glumica prilično često puši i pije. Međutim, Ameesha se pokušava riješiti ovisnosti.

dvadeset. Tanuja Mukherjee

Tanuja Pušenje

Veteran glumica Tanuja lančana je pušačica. Pušenje je vidjela i na javnim mjestima.

dvadeset i jedan. Preity Zinta

Preity Zinta Pušenje

biopodaci ab de viliera

Prekrasna glumica Preity Zinta također puši u svom stvarnom životu.