Popis glumaca iz Bollywooda koji su vegetarijanci u stvarnom životu

Mnoge poznate osobe iz Bollywooda sada u oglasu zagovaraju vegetarijanstvo Ljudi za etički odnos prema životinjama (PETA) . Neki su postali vegani zbog svog morala i principa, a neki zbog zdravstvenih problema. Znajte više o bollywoodskim glumcima i njihovim izjavama koji su vegetarijanci ili su se u stvarnom životu pretvorili u vegetarijance.1. Shahid Kapoor

Shahid Kapoor

'Jako sam sretan što sam vegetarijanac i vjerujem da je to najbolji način da budem', rekao je Shahid. Shahid je okrunjen PETA-inim najtoplijim vegetarijancima zajedno sa Sonam Kapoor. Oboje su vegetarijanci koji su odabir biljne hrane učinili popularnijim no ikad.

dva. Kangana ranaut

Kangana ranaut

“Duhovno me blokiralo to što nisam vegetarijanac. Bilo je teško otići i neću reći da za tim ne žudim, ali to možete učiniti svojom snagom volje - rekla je Kangana. Glumica se uspješno pretvorila iz nevegetarijanke u vegetarijanku.3. Amitabh Bachchan

Amitabh Bachchan Vegan

Amitabh je jednom rekao, „Jednostavno sam prestao jesti nevegetarijansku hranu, ne iz zdravstvenih ili zdravstvenih ili vjerskih razloga. Jednostavno se dogodilo i sada sam to napustio. '

Četiri. Sonam Kapoor

Sonam Kapoor Vegan

“Prestao sam jesti meso prije četiri ili pet godina. Ono što se sada dogodilo je da sam prestao konzumirati mlijeko i mliječne proizvode. Osjetljiv sam na lakto ”, rekao je Sonam. Glumica sada uživa u zdravoj prehrani.

5. Aamir Khan

Aamir Khan Vegan

Aamir Khan koji je nekoć uživao u ribi, piletini, mesu i jajima, sada je napustio nevegetarijansku hranu i postao je vegan. Glumac nije samo postao zeleni već se i odrekao mlijeka i mliječnih proizvoda.

6. Jacqueline fernandez

Jacqueline Fernandez Vegan

Jacqueline je veganica jer je protiv okrutnosti prema životinjama. Glumica vjeruje u jedenje čiste i zdrave vegetarijanske hrane. Voli organsku hranu i uskoro otvara svoj restoran u Mumbaiju. Također podržava nevladine organizacije povezane sa sigurnošću i zaštitom životinja.

7. Sonakshi sinha

Sonakshi Sinha Vegan

Sonakshi Sinha protiv je okrutnosti prema životinjama, i zbog toga se glumica sada pretvorila u veganku. Sonakshi je također smršavila hrpama, što je rezultiralo impresivnom tjelesnom građom. Glumica je priznala da joj je veganska prehrana pomogla pojačati metabolizam.

8. R Madhavan

R Madhavan Vegan

anjali tendulkar visina u stopalima

„Ja sam Madhavan i vegetarijanac sam. Kad vidite što se događa u klaonici, mislim da ćete i vi izgubiti apetit za životinjskim mesom. Nadam se da ćete i vi sažaljivo odlučiti da postanete vegetarijanac ', rekao je Madhavan.

9. Kareena Kapoor

Kareena Kapoor Vegan

Obitelj Kapoor poznata je po svojoj ljubavi prema hrani, a Kareena je Kapoor velik je gurman. “Odustao sam od jedenja mesa prije nekoliko godina i više za njim ne žudim. Biti vegetarijanac daleko je zdravije. Uživam u jednostavnim, domaćim jelima: povrće, roti, dal, riža ”, rekla je Kareena tijekom intervjua.

10. Anuška Šarma

Anushka Sharma Vegan

Anushka Sharma postala je vegetarijanka i zadovoljna je ovim izborom. Glumica je otkrila: „Bilo mi je teško pretvoriti se u vegetarijanku, ali to sam svjesno odabrala. Moja ljubav prema životinjama i duhovni razlozi doveli su do ove promjene načina života. '

jedanaest. Alia Bhatt

Alia Bhatt Vegan

gospođo gospodine sab tv cast

Alia Bhatt, koja je nekada bila strastveni jelac mesa, sada je postala vegetarijanka. Alia se nedavno pridružila vegetarijanskim skupinama, a čini se da glumica uživa u promijenjenom načinu života.

12. Vidya Balan

Vidya Balan Vegan

Vidya Balan je čisti vegetarijanac. Glumica priznaje da je vegetarijanka 'zauvijek', dok je njezin suprug tvrdoglavi nevegetarijanac.

13. Vidyut Jamwal

Vidyut Jamwal Vegan

Glumac Vidyut Jamwal razmeće se svojim dobro isklesanim tijelom na velikom platnu, a prošlo je više od deset godina otkako je postao vegetarijanac. Kaže da osjeća ' okretniji i brži '.

14. Sunčani Leone

Sunčani Leone Vegan

Budući da se Sunny suočava sa nekim zdravstvenim problemima, zbog čega joj je liječnik savjetovao da se kloni nevegetarijanske hrane. 'Pretvaram se u vegana, bez alkohola, bez kofeina, bez toksina', rekla je Sunny.

petnaest. Neha Dhupia

Neha Dhupia Vegan

Neha Dhupia veliča vrline odlaska u vegetarijanstvo tijekom snimanja za novu PETA-inu kampanju čiji je princip da životinje ne smiju jesti, nositi, eksperimentirati ili koristiti za zabavu.

16. Mallika Sherawat

Mallika Sherawat Vegan

'Ako bih morao odabrati najbolju stvar u vezi s veganstvom, to je moja čista savjest', rekao je Sherawat. Glumica je 2011. godine okrunjena i PETA-inim najtoplijim veganom.

17. Eša gupta

Esha Gupta Vegan

Glumica je rekla: „Ako želite živjeti duži i zdraviji život od barem 10 godina više, onda mislim da je bolji način biti vegetarijanac! Biti vegetarijanac stvarno spašava život životinja. ' Esha puno prihvaća svoj veganski način života.