Popis hindski sinhroniziranih filmova Ajith Kumar (15)

Hindski sinhronizirani filmovi Ajith KumarAjith Kumar je nenadmašni kralj južnoindijske filmske industrije. Osim što glumi, profesionalni je i automobilski trkač. Započevši glumačku karijeru radeći male uloge, Ajith se danas uspješno nametnuo kao Ultimate Star of South Indian Films. Ajith je snimio mnoge hit filmove koji su sinkronizirani na različite jezike. Evo popisa hindski sinhroniziranih filmova Ajith Kumar.

1. 'Mankatha' na hindskom sinhronizirano kao 'The King Maker'

Mankatha

Mankatha (2011) je indijski tamnojezični crni komediografski akcijski film, scenarij i režija Venkat Prabhu. U glavnoj ulozi je Ajith Kumar, zajedno s ansamblom koji uključuje Arjuna Sarju, Trisha Krishnan , Vaibhav Reddy, Lakshmi rai , Andrea Jeremiah , Premji Amaren, Mahat Raghavendra i Anjali . Film je vrlo brzo postao hit i sinhroniziran na hindski kao 'Kralj karata' .

Zemljište: Nakon suspenzije, policajac Vinayak, zajedno sa svoja četiri člana bande, ukrali su hiljade rupija. Međutim, suočava se s problemima kad ga izdaju dvojica njegovih suradnika.dva. ' Billa II ’na hindskom sinhronizirana kao‘ Billa 2 ’

Billa II

Billa II: Početak (2012) je indijski gangsterski film na tamilskom jeziku koji je režirao Chakri Toleti. Zvijezde Ajith Kumar u olovu sa Parvathy Omanakuttan , Bruna Abdullah , Vidyut Jamwal i Sudhanshu pandey u sporednim ulogama. Bio je to flop film i pod istim naslovom sinkroniziran na hindski ‘Billa 2’ .

Zemljište: Mali krijumčar dijamanta David sprijateljio se s gangsterom Abasijem iz Goe. Ali kad David počne prodirati u međunarodni gangster, Abbasi nije sretan. Uskoro se njih dvoje pretvore u ogorčene suparnike.

3. ' Arrambam ’ na hindskom sinhronizirano kao 'igrač Ek Khiladi'

Arrambam

Arrambam (2013) je indijski tamilski akcijski film redatelja Vishnuvardhana. U filmu igraju Ajith Kumar i Nayantara u glavnim ulogama i Arya i Taapsee Pannu u sporednim ulogama. Film je bio super hit i na hindski je sinhroniziran kao 'Igrač Ek Khiladi' .

Zemljište: Ashok, pošteni časnik ima zadatak otkriti prevaru iza lažnih prsluka od metaka koje je isporučila tvrtka korumpiranog političara. Arjun i Maya pomažu Ashoku u njegovoj potrazi za razotkrivanjem prijevare.

4. ' Aalwar 'sinhronizirano na hindskom kao' Mera Farz '

Aalwar

Aalwar (2007) je tamilski akcijski film redatelja Chelle. U filmu su gostovali Ajith Kumar i Slano u glavnim ulogama s Lalom i Adityom Srivastava koji se pojavljuju u drugim ključnim ulogama. Film je naišao na negativne kritike i bio je neuspjeh. Na hindski je sinhroniziran kao 'Mera Farz' .

Zemljište: Aalwar, svećenik, maskira se kao Shiva, štićenik danju, a noću budni čovjek, kako bi se osvetio ljudima koji su mu ubili majku i sestru.

5. ' Jana 'na hindskom sinhronizirano kao' glavnog vojnika iz groba '

Jana

Jana (2004) je tamilski akcijski film redatelja Shaji Kailasa. U filmu glumi Ajith Kumar u naslovnoj ulozi sa Sneha , Raghuvaran, Karunaas i Srividya igrajući druge ključne uloge. Bio je to film s neuspjeha i sinhroniziran na hindski kao ‘Glavni Hoon Soldier’ .

Zemljište: Jana se uvijek zalaže za svoje seljane, protiv zločina koje je počinio Veerapandi. Manimegalai, Veerapandijeva kći, zaljubljuje se u Janu, ali je zapanjen kad sazna za njegov prošli život.

6. ‘ Crveno 'na hindskom sinhronizirano kao' Ghulam- The Revolt '

Neto

Neto (2002) je akcijski film na tamilskom jeziku koji je režirao Singampuli. U filmu glume Ajith Kumar i Priya Gill, dok Manivannan, Salim Ghouse i Raghuvaran igraju ključne uloge. Film je dobio mješovite kritike i bio je prosjek na kino blagajnama. Na hindski je sinhroniziran kao ‘Ghulam- pobuna’ .

Zemljište: Red je lokalni ludak koji je strastven u reformiranju djece kroz obrazovanje i razvoj. Dok radi na svojim plemenitim ciljevima i ima posla sa suparnicima, također pokušava pomoći djevojci koju voli.

7. 'Yennai Arindhaal' sinhroniziran na hindskom kao 'Satyadev Neustrašivi policajac'

Yennai Arindhaal

Yennai Arindhaal (2015) je indijski tamnojezični neo-noir krimić dramskog filma u zajedničkom scenariju i režiji Gauthama Menona. U filmu glume Ajith Kumar, Arun Vijay, Trisha Krishnan, Anuška Shetty , Parvathy Nair i Vivek. Na hindski je sinhroniziran kao ‘Satyadev Neustrašivi policajac’ .

Zemljište: Sathyadev, iskreni policajac, pokušava zaustaviti reket trgovine organima. Ali nije svjestan da je čovjek koji obavlja ilegalnu trgovinu ista osoba koja je ubila svoju voljenu.

8. ‘ Veeram 'Na hindskom sinhronizirano kao' Veeram - Moćnik '

Veeram

Veeram (2014) je indijski tamilski akcijski film redatelja Sive. U filmu je predstavljena Ajith Kumar u glavnoj ulozi, dok ansambl koji podržava glumačku postavu uključuje Tamannaah , Vidharth, Bala, Santhanam , Nassar, Pradeep Rawat i Abhinaya, između ostalih. Film je dobio pozitivne kritike kritičara i postao uspješan na kino blagajnama. Film je na hindski sinhroniziran kao ‘Veeram Powerman’ .

Zemljište: Vinayagam živi sa svoja četvero braće i često uđu u probleme sa zakonom. Kako bi si raščistili put, braća i sestre pokušavaju povezati Vinayagama s djevojkom. Ali njegova prošlost predstavlja problem.

9. ‘ Aasal ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Asal'

Aasal

Aasal (2010) je indijski akcijski film redatelja Sarana. U filmu glumi Ajith Kumar u glavnoj ulozi, dok Sameera Reddy i Bhavana igraju glavne ženske uloge. Film sadrži opsežnu glumačku postavu, među kojima istaknute uloge igraju Prabhu, Suresh, Sampath Raj i Rajiv Krišna. Na blagajnama je imao prosjek, a na hindski je sinhroniziran kao 'Podrijetlo' .

Zemljište: Dva brata zavide svom poočima, Shivi, jer je on miljenik njihova oca. Budući da se Shiva protivi njihovom planu suzbijanja droge i oružja, dva brata smišljaju nevaljali plan da ga napadnu.

10. ‘ Paramasivan ’ ‘Sinhronizirano na hindski kao ‘Kum Shiva’

Paramasivan

Paramasivan (2006) je indijski akcijski film na tamilskom jeziku koji je režirao P. Vasu. U filmu glumi Ajith Kumar u glavnoj ulozi s Lailom, Vivek, Prakash Raj i Jayaram igrajući druge ključne uloge. Proglašen je hitom i sinhroniziran na hindski jezik ‘Kum Shiva’ .

Zemljište: Subramania je osuđen na smrt zbog ubojstva šest policajaca odgovornih za ubojstvo njegovog oca i sestre. No, policajac Nandakumar odluči upotrijebiti njegovu pomoć za iskorjenjivanje terorističke skupine.

jedanaest. ' Ji 'sinhronizirano na hindskom kao' Ek Sarfarosh Hrabro srce '

Od

Od (2005) je tamilski politički triler film koji je napisao i režirao Linguswamy. U filmu glume Ajith Kumar i Trisha Krishnan u glavnim ulogama. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao 'Ek Sarfarosh Hrabro srce' .

Zemljište: Vasu se želi natjecati na izborima za koledž, ali prisiljen je povući se u korist sina lokalnog MPP-a. Ali kad ga napadnu MLA-ovi napadači, on se odluči boriti i preuzeti brutalnosti.

12. ‘ Anjaneya ’ sinhronizirano na hindski kao anjaneya

Anjaneya

Anjaneya (2003) je tamilski akcijski film Maharajana u režiji Ajith Kumar, Meera Jasmine u glavnim ulogama s Raghuvaranom, Ramesh Khannom i Kovaijem Saralom u sporednim ulogama. Film je bio katastrofa na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao 'Anjaneya' .

Zemljište: DCP Paramaguru, učinkovit policajac odlučan u namjeri da zločince izvede pred lice pravde, predstavlja se kao lopov kako bi se infiltrirao u podzemlje.

13. 'Građanin' na hindskom sinhroniziran s 'Građanin'

Građanin

Građanin (2001) je tamilski film koji je režirala Saravana Subbiah. U filmu se pojavljuje Ajith Kumar u dvostrukoj glavnoj ulozi oca i sina s Meena , Vasundhara Das i Nagma igraju sporedne uloge. Film je postigao komercijalni uspjeh na blagajnama i sinhroniziran pod istim imenom 'Građanin' .

Zemljište: Antony pretpostavlja nekoliko identiteta i otima trojicu vladinih službenika kako bi uspio u svojoj tajnoj misiji. Međutim, službenik CBI-a pokušava pronaći pravi identitet otmičara.

14. ‘ Aegan 'sinhronizirano na hindskom kao' Jaanbaaz Commando '

Aegan

visina i težina naga chaitanya

Aegan (2008) je tamilski akcijski film redatelja i suradnika Rajua Sundarama koji se temelji na stahru Shahrukh Khan 'Glavni Hoon Na' (2004.). U njemu glume Ajith Kumar, Nayantara, Suman, Jayaram, Navdeep i Piaa Bajpai . Film nije dobro uspio na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao ' Jaanbaaz Commando ' .

Zemljište: Službenik CBI-a Shiva odlazi u misiju kako bi pronašao policijskog doušnika i zaštitio svoju kćer. Prelazi na tajno mjesto, predstavljajući se kao student, a također dobiva priliku da ujedini otuđenu očevu obitelj.

petnaest. ' Vedalam ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Vedelam ’

Doviđenja

Doviđenja (2015) je indijski tamilski akcijski-masala film koji je napisala i režirala Siva. Ajith Kumar i Shruti Haasan igraju glavne uloge, među kojima su se Lakshmi Menon, Ashwin Kakumanu i Kabir Duhan Singh, koji se pojavljuju u sporednim ulogama. Film je bio hit i sinhroniziran na hindski pod istim imenom ' Doviđenja ' .

Zemljište: Radeći kao taksist, Ganesh vodi miran život. Jednog dana, pomažući policiji da uhvati trojicu kriminalaca, na sebe navlači bijes kriminalne mreže, nakon čega se otkriva njegov stvarni identitet.