Popis Hanzika Motwani sinhroniziranih filmova na hindski (14)

Hindi sinhronizirani filmovi Hansike MotwaniZapočevši svoju karijeru kao dijete umjetnik na televiziji, Hansika motwani etablirala se kao indijska glumica koja se pojavljuje u tamilskim i teluškim filmovima. Mlada i nadarena glumica snimila je mnoge hit južnoindijske filmove koji su sinhronizirani na različite jezike. Evo popisa hindski sinhroniziranih filmova Hansike Motwani.

1. 'Desamuduru' na hindskom sinhronizirano kao 'Ek Jwalamukhi'

Desamuduru

Desamuduru (2007) je teluški akcijski film koji je režirao Puri Jagannadh. Film glumi Allu Arjun i Hansika motwani u vodstvu. Bio je to super hit film i sinhroniziran na hindski kao 'Ek Jwalamukhi' .

Zemljište: Nakon što Bala, koji radi za TV kanal, upadne u nevolju, pošalju ga na zadatak izvan grada. Upoznaje i zaljubljuje se u djevojku koju nakratko otme gangster.2. ‘Kantri’ na hindskom sinhronizirano kao 'Ek Aur Qayamat'

Kantri

divyanka i vivek datum vjenčanja

Kantri (2008) je akcijski triler film u režiji Meher Ramesh, u glavnoj ulozi Jr. NTR, Hansika Motwani, Tanisha Mukherjee , i Prakash Raj . Film je bio hit na blagajnama i na hindski jezik sinhroniziran kao 'Ek Aur Qayamat' .

Zemljište: Kranti, siroče, pridružuje se PR-ovoj bandi kako bi potajno stekao svoje bogatstvo i iskoristio ga za svoje sirotište. Kad utvrdi da je PR napao Krišnu, nevinog čovjeka, odlučuje mu pomoći.

3. ‘Maska’ na hindskom sinhronizirana kao ‘Meri Zindagi Mera Faisala’

Maska

Maska (2009) teluški je akcijski film u režiji B. Gopala, a glumio je Radna memorija , Hansika Motwani i Sheela. Bio je to natprosječan film i sinhroniziran na hindski kao 'Meri Zindagi Mera Faisala' .

Zemljište: Krish želi voditi luksuzan način života i planira se oženiti Manju, bogatom djevojkom. Međutim, polako shvaća da je razvio osjećaje prema Meenu. Za koga će se Krish odlučiti oženiti?

4. ‘Billa’ sinhronizirano na hindskom kao ‘Povratak pobunjenika 2’

Billa

Billa (2009) je indijski akcijski triler na teluškom jeziku koji je režirala Meher Ramesh. Prabhas igra glavnu ulogu, s Anuška Shetty i Namitha glumeći junakinje. Hansika Motwani glumi kameju u filmu. Ovaj je film bio prosječan i pod naslovom je sinhroniziran na hindski ‘Povratak pobunjenika 2’ .

Zemljište: Kad Billa, don iz podzemlja, umre od ACP-a Murthyja, zamijenio ga je Ranga, njemu sličan, kako bi se infiltrirao u bandu. Kad Murthy bude ubijen, Ranga je zarobljena jer je samo Murthy znao istinu.

5. ' Seeta Ramula Kalyanam ’sinhronizirano na hindskom kao 'Dushmano Ka Dushman'

Seeta Ramula Kalyanam

Seeta Ramula Kalyanam (2010) je teluški akcijski dramski film, redatelja Eeshwara u glavnoj ulozi Nitin i Hansika Motwani. Bio je to krajnji neuspjeh i sinhroniziran na hindski kao 'Dushmano Ka Dushman' .

Zemljište: Dok putuje na novo radno mjesto, Situ napadne i spasi čovjek koji ubije počinitelja. Kasnije shvati da je njezin šef ubojica iz prošlosti i upozorava se da ga ne prijavljuje.

6. ‘ Mappillai ’sinhronizirano na hindskom kao 'Jamai Raja'

Mappillai

Mappillai (2011) je tamilski romantični akcijski komični film u režiji Suraja, u glavnoj ulozi Dhanush i Manisha koirala s Hansikom Motwani, u njenom debiju na tamilskom jeziku. Film je proglašen hitom na blagajnama i film je sinhroniziran na hindski jezik 'Jamai Raja' .

Zemljište: Rajeshwari pristaje udati njezinu kćer Gayathri za njenog ljepotana Saravanana, misleći da je podređen. No njezini su planovi pokvareni kad shvati da on ima nasilnu prošlost.

7. ‘Kandireega’ sinhronizirano na hindskom kao 'Opasni Khiladi 4'

Kandireega

Kandireega je teluški romantično-akcijski-komični film u režiji Santosha Srinivasa. U filmu se u glavnim ulogama pojavljuju Ram i Hansika Motwani. Aksha Pardasany odigrala je još jednu glavnu ulogu. Film je dobio pozitivne kritike kritičara i publike i postigao je kino-uspjeh. Na hindskom je sinhroniziran i kao 'Opasni Khiladi 4' .

Zemljište: Sreenu i Shruti zaljube se nakon što on otjera svog suparnika Bhavanija. Sreenu je u popravku kad Rajanna otme Shruthija i zatraži od Sreenua da se oženi njegovom kćeri. Bhavani se vraća da stvar bude još gora.

8. ‘ Velayudham ’na hindskom sinhronizirano kao 'Super heroj Shahenshah'

Velayudham

Velayudham (2011) je indijski superherojski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao M. Raja. Zvijezde Vijay u naslovnim ulogama, uz Hansiku Motwani kao glavnu žensku ulogu, Abhimanyu singh , Genelia D’Souza , Saranya Mohan i Santhanam u sporednim ulogama. Film je bio hit i sinhroniziran na hindski kao 'Super heroj Shahenshah' .

Zemljište: Skupina pakistanskih terorista otme ministra unutarnjih poslova Tamil Nadua kako bi širila terorizam. Novinar, Bharathi ih odluči stvoriti izmišljeni lik zvan Velayudham.

9. ‘ Denikaina Ready ’sinhronizirano na hindskom kao ' Sabse Badi Hera Pheri 2 ′

Denikaina Spremna

Denikaina Spremna (2012) je teluški akcijski komični film u režiji G.Nagesware Reddy. U filmu su u glavnim ulogama Vishnu Manchu i Hansika Motwani. Pokazalo se da je film hit na kino blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao 'Sabse Badi Hera Pheri 2' .

pravo ime alia bhatt

Zemljište: Narasimha je bijesan kad njegova sestra Saraswati pobjegne s Bashom. Suparništvo među njima nastavlja se godinama. Kad Saraswatijev sin, Sulaiman, vidi tugu svoje majke, odluči prekinuti svađu.

10. ‘ Singam II ’sinhronizirano na hindskom kao 'Glavni Hoon Surya: Singham II'

Singam II

Singam II (2013) je indijski tamilski akcijski film koji je napisao i režirao Hari. Film glumi Sirija zajedno s Anushkom Shetty, Hansikom Motwani, Vivekom i Santhanamom u sporednim ulogama. Bio je to hit film i na hindski jezik sinhroniziran kao 'Glavni Hoon Surya: Singham II' .

Zemljište: Duraisingam je tajni kao časnik NCC-a u školi Thoothukudi. Mora se boriti s Bhaiem i Thangarajom, dvojicom kriminalaca koji vladaju tim područjem i koji rade u dogovoru s međunarodnim narko-boom.

11. ‘Moć’ sinhronizirano na hindskom kao ‘Snaga neograničeno’

Vlast

Vlast (2014) je teluški akcijski komični film redatelja K. S. Ravindre. Sadrži Ravi Teja s Hansikom Motwani i Kraljica Kasandra igrajući ženske glavne uloge. Film je bio prosječno grublji, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Snaga neograničeno’ .

Zemljište: Krišna, policajac, zaljubljuje se u Sailaju, kćer traženog kriminalca. Međutim, njegov je glavni motiv da je iskoristi kako bi nakrao oca.

12. ‘ Vaalu ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Vaalu '

Vaalu

Vaalu (2015) je indijski romantični akcijski komedijski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao debitant Vijay Chander. U filmu se pojavljuju Silambarasan i Hansika Motwani u glavnim ulogama, a sporedne uloge tumače Santhanam, VTV Ganesh i Brahmanandam. Bio je to hit film i pod istim naslovom sinkroniziran na hindski ' Vaalu ' .

Zemljište: Sharp, nezaposlena mladež, zaljubi se u Priju, lijepu djevojku. Ali Priya je zaručena za Anbua, njezinog rođaka. Hoće li Sharp uspjeti natjerati Priya da se zaljubi u njega?

13. ‘Puli’ na hindskom sinhronizirano kao ‘Puli’

Puli

Puli (2015) je indijski tamilski fantastično-avanturistički film koji je napisao i režirao Chimbu Deven. U filmu se pojavljuju Vijay u dvostrukoj ulozi uz Shruti Haasan , Hansika Motwani i Šridevi . Sueep ima ulogu glavnog antagonista filma, uključujući Prabhu i Nandita Swetha u sporednim ulogama. Film je propao i sinhroniziran u istoimeni Hind ‘Puli’ .

Zemljište: Maru Dheeran u potrazi za povratkom Pavazhamanija kojeg su oteli Vedhalami, skupina koja posjeduje mistične moći, suprotstavlja ga Yawarani, čarobnici i njezinu pomoćniku Jalatharanganu.

14. 'Aambala' na hindskom sinhronizirano kao 'Ambala'

Aambala

Aambala (2015) je indijski tamilski akcijski komični film u scenariju i režiji Sundara C. U njemu se pojavljuje Vishal u glavnoj ulozi zajedno s glumačkom postavom, uključujući Hansiku Motwani, Ramya Krishnan , Santhanam . Bio je to ispodprosječan film i na hindski sinhroniziran kao 'Ambala' .

Zemljište: Tri se brata vraćaju u svoje rodno selo da poprave odnos između otuđenog oca i njegovih sestara. Međutim, kako bi ujedinili obitelj, braći je rečeno da se vjenčaju sa svojim rođacima.