Popis filmova sinhroniziranog na hindi Mahesh Babua (18)

Maheš babuSuper zvijezda teluških filmova, Maheš babu , jedan je od vodećih aktera južnoindijske industrije. Glumac je postavio ljestvicu za ostale suigrače s leđima okrenutih hitova na blagajnama. Ima velik broj obožavatelja koji su poznati i poznati po svojim akcijskim filmovima o masali. Njegovi filmovi imaju mnogo obrada na mnogim jezicima. Evo popisa hindski sinhroniziranih filmova Mahesha Babua.

1. ‘Poslovni čovjek’ na hindskom sinhroniziran s ‘Ne. 1 poduzetnik

Biznismen

Biznismen (2012) je indijski kriminalistički film na teluškom jeziku koji je napisao i režirao Puri Jagannadh. U filmu se pojavljuju Maheš babu i Kajal Aggarwal u glavnim ulogama, s Nassar, Prakash Raj , Sayaji Shinde, Raza Murad i Brahmaji u sporednim ulogama. Bio je to jedan od filmova s ​​telugu koji je najviše zaradio 2012. Film je sinhroniziran na hindski kao 'Ne. 1 poduzetnik .

Zemljište: Surya dolazi u Mumbai na zadatku da vlada mumbajskom mafijom, ali na kraju se zaljubi u Chithru, kćer policijskog povjerenika.2. 'Takkari Donga' sinhronizirano na hindskom kao 'Choron Ka Chor'

Takkari Donga

Takkari Donga (2002) je teluški vestern akcijski komični film redatelja Jayanta Paranjeea. Mahesh Babu, Lisa Ray , i Bipaša Basu igraju glavne uloge. Film se na kino blagajnama pokazao prosječno. Film je sinhroniziran na hindski kao ‘Choron Ka Chor ' .

Zemljište: Odmetnik na indijskom (a ne indijanskom) divljem zapadu puca s negativcima zbog djevojke i rudnika dijamanata.

3. 'Bobby' na hindskom sinhroniziran kao 'Daag- The Burning Fire'

Bobby

Bobby (2002) je teluški dramski film u režiji Sobhan. U filmu glume Mahesh Babu, Aarthi Agarwal, Raghuvaran, Ravi Babu, Brahmanandam, Meher Ramesh i Prakash Raj. Film je propao u komercijalnim uvjetima, a na hindski je sinhroniziran kao 'Daag- Vatra koja gori' .

Zemljište: Ljubav dvoje djece dovodi do spora između dviju obitelji.

4. 'Nijam' na hindskom sinhronizirano kao 'Meri Adalat'

Nijam

Nijam (2003) Teluški krimić u režiji Teje. U filmu glume Mahesh Babu i Rakshita. Film je na blagajnama bio prosječan, a na hindski je sinhroniziran kao 'Meri Adalat'.

Zemljište: Osnovna priča filma govori o tome kako meko raspoloženi momak postaje žestoki serijski ubojica zbog okolnosti s kojima se suočio.

5. ‘Raja Kumarudu’ sinhroniziran na hindskom kao ‘Prince No 1’

Raja Kumarudu

Raja Kumarudu (1999) je teluški romantični komični film redatelja K. Raghavendre Rao, u kojem glumi Mahesh Babu, Preity Zinta u glavnim ulogama. Raja Kumarudu prvi je film Mahesha Babua kao heroja, koji je dobio pozitivne kritike i bio komercijalno uspješan. Sinhronizirano je na hindski kao ' Princ br. 1 ′ .

brak gauri khan i shahrukh khan

Zemljište: Raj Kumar odlazi na odmor kod svog ujaka Dhanunjaya u Khandali. Tamo upoznaje djevojku Rani i pada na nju. Međutim, oboje uvijek završe u borbama mačaka. Jednom je prigodom Raj Kumar spasio Rani od nekih nasilnika, i konačno, ona je pala na njega. Upravo u to vrijeme, Dhanunjay otkriva gorku prošlost roditelja Raja Kumara. A onda se priča naglo okreće odatle. Što je to i što se događa, ostatak čini stvarnu priču.

6. 'Arjun' na hindskom sinhroniziran kao 'Maidaan-E-Jung'

Arjun

Arjun (2004.) Teluški akcijski dramski film napisao je i režirao Gunasekhar. U filmu je glumio Mahesh Babu, Shriya Saran , Keerthi Reddy, Raja Abel, Prakashraj, Saritha i Murali Mohan. Film je bio iznad prosjeka na blagajnama i sinhroniziran na hindski kao ‘Maidan-E-Jung’ .

Zemljište: Mladić riskira svoj život kako bi zajamčio sreću svojoj sestri blizanki i zaštitio je od ubilačkih svekrva.

7. ‘ Athadu “na hindskom sinhronizirano kao„ Gepardi - Moć jednog “

Athadu

Athadu (2005.) Indijski teluški akcijski triler, scenarij i režija Trivikram Srinivas. U filmu glumi ansambl Mahesh Babu, Trisha Krishnan , Sood na kraju , Kota Srinivasa Rao, Sayaji Shinde, Nassar i Prakash Raj. Film je bio hit, a na hindski je također sinhroniziran kao ‘Gepardi - snaga jednog’.

Zemljište: Naoružani napadač namijenjen je ubojstvu i pretpostavlja identitet mrtvaca skrivajući se od policije.

8. ‘Sainikudu’ sinhronizirano na hindskom kao ‘Ab Humse Na Takrana’

Sainikudu

Sainikudu (2006) je teluški akcijski film koji je napisao i režirao Gunasekhar. U filmu glumi Mahesh Babu, Irrfan Khan , Trisha i Kamna Jethmalani. U filmu je glavni glumac Irfan Khan, a Prakash Raj bio je u sporednoj ulozi. Film je bio krajnji promašaj, a na hindski je sinhroniziran kao 'Ab Humse Na Takrana' .

Zemljište: Siddharth nastoji pomoći žrtvama poplave i sprečava materijal za pomoć da padne u pogrešne ruke. To započinje rat između njega i korumpiranog političara, što dovodi do mnogih preokreta.

9. ‘ Athidhi ’na hindskom sinhronizirano kao‘ International Khiladi: The Iron Man ’

Athidhi

Athidhi (2007) je teluški akcijski triler, u kojem glume Mahesh Babu i Amrita Rao . Film se nije pokazao dobro na blagajnama i sinhroniziran na hindi ‘Međunarodni khiladi: željezni čovjek’.

Zemljište: Athidhi je lažno osuđen za ubistvo svojih usvojenih roditelja i odlazi u zatvor na 13 godina, a kad se vrati voli Amritu nesvjestan da je ona kći njegovih usvojenih roditelja.

10. ‘ Khaleja 'na hindskom sinhronizirano kao' Jigar Kaleja '

Khaleja

Khaleja (2010) je indijski fantazijsko-akcijski-komični film na teluguskom jeziku u režiji Trivikrama Srinivasa, a u glavnim ulogama su Mahesh Babu i Anuška Shetty , Prakash Raj glumi glavnog antagonista. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao 'Jigar Kaleja'.

Zemljište: Film se temelji na ilegalnom rudarstvu u Indiji i s tim povezanim štetama u okolišu. Kad misteriozna bolest opustoši udaljeno selo, seljani prihvate nevoljkog taksista kao svog spasitelja.

jedanaest. ' 1: Nenokkadin 'Na hindski sinhronizirano kao' 1: Ek Ka Dum '

1 Nenokkadin

1: Nenokkadin (2014) je indijski psihološki triler na teluguskom jeziku koji je napisao i režirao Sukumar. U filmu igraju Mahesh Babu i Kriti kažem u glavnim ulogama. Film je bio ispodprosječan i na hindski je sinhroniziran kao ‘1: Ek Ka Dum’ .

vikas khanna supruga shipra khanna

Zemljište: Rock zvijezda mora prevladati svoje psihološke inhibicije kako bi se osvetila za smrt svojih roditelja.

12. ‘Dookudu’ na hindskom sinhroniziran kao ‘Pravi tigar’

Dookudu

Dookudu (2011) je indijski akcijski komični film na teluškom jeziku u režiji Srinua Vaitle, u kojem glume Mahesh Babu i Samantha Ruth Prabhu u glavnim ulogama. Po izlasku dobio je pozitivne kritike i bio komercijalno uspješan. Sinhronizirano je na hindski kao ‘Pravi tigar’ .

Zemljište: Ajayu, tajnom policajcu, dodijeljeno je da uhvati opasnog mafijaškog donka s kojim mora riješiti osobni rezultat.

13. ‘Naani’ na hindskom sinhronizirano kao ‘Nani- Čarobni čovjek’

Naani

Naani (2004) je teluški film koji je režirao S. J. Suryaah, a u njemu glumi Mahesh Babu, Amisha Patel . Film je propao na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Nani- Čarobni čovjek’.

Zemljište: Naani je osmogodišnji dječak koji pokušava samoubojstvo, ali ga spašava znanstvenik koji svojim izumom u potpunosti mijenja život. Dječak nije slutio da će mu to preobraziti život i naučiti ga kako biti dobar sin, ljubavnik i otac.

14. ‘ Aagadu “na hindskom sinhronizirano kao„ Susret sa Shankarom “

Aagadu

Aagadu (2014) Indijski akcijski komični film na teluškom jeziku u režiji Srinua Vaitle. Na njemu su Mahesh Babu i Tamannaah u glavnim ulogama i Rajendra Prasad, Sonu Sood, Brahmanandam i M. S. Narayana u sporednim ulogama. Shruti Haasan se posebno pojavio. Na blagajnama je dobio prosječan odgovor. Film je sinhroniziran na hindski kao ‘Susret sa Shankarom’ .

Zemljište: Stručnjak za susrete premješten je kao CI u selo u kojem dominira lokalni goon.

petnaest. ' Seethamma Vakitlo Sirimalle Chettu 'Sinhronizirano na hindski kao' Sabse Badhkar Hum 2 '

Seethamma Vakitlo Sirimalle Chettu

Seethamma Vakitlo Sirimalle Chettu (2013.) indijski je dramski film na telugu, koji je napisao i režirao Srikanth Addala. Sadrži Daggubati Venkateš , Mahesh Babu, Anjali i Samantha Ruth Prabhu u glavnim ulogama, dok Prakash Raj, Jayasudha, Rao Ramesh, Tanikella Bharani i Rohini Hattangadi igraju sporedne uloge. Bio je hit i na hindski sinhroniziran kao 'Sabse Badhkar Hum 2'.

Zemljište: Peddhodu i Chinnodu su dva brata iz malog sela. Peddhodu ne voli obitelj svog ujaka koja ovu obitelj i njihove tradicije često uzima zdravo za gotovo. Jednoga dana, roditelji ga obavještavaju da će se njegova sestra zaručiti s osobom koju je predložila ta ujačka obitelj. To dovodi do ogromnog sukoba između dva brata.

16. ‘Srimanthudu’ na hindskom sinhronizirano kao ‘T on pravi Tevar '

Srimanthudu

Srimanthudu (2015) je indijski dramski film na teluguskom jeziku koji je napisala i režirala Koratala Siva. Mahesh Babu glumio je glavnog junaka filma s Shruti Haasan kao žensko vodstvo. Jagapati Babu, Rajendra Prasad, Sampath Raj, Mukesh Rishi, Sukanya i Harish Uthaman pojavljuju se u sporednim ulogama. Film je bio hit filma i na hindski je sinhroniziran kao ‘Pravi tevar’.

Zemljište: Harsha, multimilijunaš koji ima sve, još uvijek osjeća da mu nešto nedostaje u životu. U pokušaju da popuni prazninu, usvaja selo kako bi unijelo promjene u ljude.

17. 'Pokiri' na hindskom sinhroniziran kao 'Tapori se traži'

Pokiri film

Pokiri (2006) je indijski akcijski film na telugu, koji je napisao i režirao Puri Jagannadh. U filmu glume Mahesh Babu i Ileana D’Cruz , Prakash Raj, Nassar i Sayaji Shinde pojavljuju se u istaknutim ulogama. Film je bio hit i na hindski sinhroniziran kao ‘Tapori se traži’ .

Zemljište: Ulični ubojica ima drugu namjeru i želi se pridružiti podzemnoj bandi grada koju skriva i kada se razotkrije, otkriva svoj stvarni identitet i svrhu.

18. 'Brahmotsavam' sinhronizirano na hindskom kao 'Pravi tevar 2'

Brahmotsavam film

Brahmotsavam (2016) je indijski dramski film na telugu, koji je napisao i režirao Srikanth Addala. U filmu igraju Mahesh Babu, Kajal Aggarwal, Samantha Ruth Prabhu i Pranitha Subhash u glavnim ulogama.2016. Bio je to prosječan film i sinhroniziran na hindski kao ‘Pravi tevar 2’ .

Zemljište: Da bi učvrstio svoj položaj u obitelji, muškarac pokušava ugovoriti brak za svoju kćer, ali prikladan dječak kojeg ima na umu već je zaljubljen u drugog.