Popis hindski sinhroniziranih filmova Nayantare (23)

Filmovi s Nayantare, hindski sinhroniziraniNayantara je najpoznatija i najuspješnija glumica južnoindijske filmske industrije. Zapanjujuća glumica dala je najbolju izvedbu u mnogim svojim super hit filmovima. Također je jedna od glumica s najvećim prihodom u kinu South Indian. Pogledajte popis hindski sinhroniziranih filmova Nayantara.

1. ' Aadhavan ’ na hindskom sinhronizirano kao ‘Dildaar - Arya’

Aadhavan

Aadhavan (2009) je tamilski akcijsko-komični film redatelja K. S. Ravikumara. U filmu se pojavljuju Sirija i Nayantara u glavnim ulogama, s Murali, Ramesh Khanna, Rahul Dev itd. u svojoj sporednoj glumačkoj postavi. Film se dobro pokazao na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Dildaar - Arya’ .

Zemljište: Ubojica angažiran da ubije suca ne uspije u njegovom pokušaju. Zatim ulazi u kuću i osvaja obiteljsku ljubav. Jednom kad je gotovo uhvaćen, laže obitelji da je sudac davno izgubljeni sin.dva. ' Adhurs ' na hindskom sinhronizirano kao 'Judwaa br.1'

Adhursi

Adhursi (2010) je teluški akcijski dramski film redatelja V.V. Vinayak. Film glumi NTR ml. u dvostrukoj ulozi, a Nayantara i Sheela kao ženske voditeljice. Film je bio hit na blagajnama. Ovaj film sinhroniziran na hindski kao ‘Judwaa br.1’ .

datum rođenja rohit sharme

Zemljište: Muški blizanci su razdvojeni pri rođenju i žive svoj život u različitim sredinama - sve dok jedan ne bude otet.

3. ' Chandramukhi ’ d ubijen na hindskom kao ' Chandramukhi ’

Chandramukhi

Chandramukhi (2005) je indijski komični horor na tamilskom jeziku, koji je napisao i režirao P. Vasu. U filmu se pojavljuju Rajinikanth , Prabhu, Jyothika , a Nayantara predvodi ansambl koji uključuje Vadivelua, Nassara, Sheelu, Sood na kraju , Vineeth itd. Film je naišao na pozitivne kritike i postigao je velik uspjeh na kino blagajnama. Sinhronizirano je na hindski s istim imenom ' Chandramukhi ’ .

Zemljište: Chandramukhijeva radnja vrti se oko žene koja pati od disocijativnog poremećaja identiteta koji pogađa obitelj i psihijatra koji namjerava riješiti slučaj dok riskira svoj život.

4. ‘Yogi’ na hindskom sinhroniziran kao ‘Maa Kasam Badla Lunga’

Jogi

Jogi (2007) je teluški akcijski dramski film redatelja V.V. Vinayak, koji ima Prabhas i Nayantara su se prvi put sparili. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao ‘Maa Kasam Badla Lunga’.

Zemljište: Majka iz malog sela traži sina u Hyderabadu; nesvjestan da je promijenio ime i da je sada i meta i prijetnja svim gangsterima grada.

5. ' Dubai Seenu ’sinhronizirano na hindskom kao ' Bezveznjak

Dubai Seenu

Dubai Seenu (2007) je teluški komični film u režiji Srinua Vaitle, u glavnoj ulozi Ravi Teja u glavnoj ulozi i Nayantara. Film je bio prosječan, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Loafer’ .

Zemljište: Madhumatijeva brata ubija Jinna, don iz podzemlja. Dolazi u Mumbai i zaljubljuje se u Srinivasa. Oboje se odluče osvetiti Jinni.

6. ‘ Sivakasi 'sinhronizirano na hindskom kao' Virasat Ki Jung '

Sivakasi

Sivakasi (2005) je tamilski akcijski film redatelja Perarasua, u glavnoj ulozi Vijay , Slano i Prakash Raj u glavnim ulogama. Nayantara se u posebnom nastupu pojavila u pjesmi. Film je dobio pozitivne kritike kritičara, a na hindski je sinhroniziran kao 'Virasat Ki Jung' .

Zemljište: Nakon suočavanja s posljedicama bratovih nedjela, Muthappa mijenja svoj identitet i planira krenuti iznova. Ali djevojka koju voli odbija se udati za njega dok se ne vrati kući i ne iskupi.

7. ‘ Kaashmora ' na hindskom sinhronizirano kao ' Kaashmora '

Kaashmora

Kaashmora (2016) je indijski akcijski fantastični horor komedija na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao Gokul. Sadrži Karthi , Nayantara i Šri Divja u glavnim ulogama. Publici se svidjelo i sinkronizirano na hindski jezik pod istim nazivom Kaashmora ' .

Zemljište: Kaashmora, prevarant, zatvoren je sa svojom obitelji u bungalov kojeg progoni 14 duhova i jedini način da izađu je ispuniti njihove želje.

8. ‘ Grčki Veerudu ’na hindskom sinhroniziran kao‘ Amerika protiv Indije ’

Grčki Veerudu

Grčki Veerudu (2013) je teluški romantični komični film u režiji Dasaratha. U glavnoj ulozi Nagarjuna Akkineni , Nayantara u glavnim ulogama. Po izlasku je dobio mješovite i pozitivne kritike, a na hindski sinhroniziran kao ‘Amerika protiv Indije’ .

Zemljište: Prevjerljivo poslovno putovanje spoznavanja važnosti obitelji i pretvaranja od ergele do zaljubljivanja.

9. ‘ Tulasi 'na hindskom sinhronizirano kao' Stvarni heroj čovjeka '

Tulasi

Tulasi (2007) je teluški akcijski film redatelja Boyapatija Srinua. U glavnoj ulozi Venkatesh , Nayantara u glavnim ulogama. Bio je to super hit film i sinhroniziran na hindski kao 'Stvarni heroj čovjeka' .

Zemljište: Tulasi odustaje od nasilja kad ga njegova supruga ne odobrava zbog njihove bebe. No, neočekivani incident prisiljava ga na nasilje uslijed kojeg ga supruga i dijete napuštaju.

10. ‘ Anjaneyulu ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Sher Dil'

Anjaneyulu

Anjaneyulu (2009) teluški je akcijski film redatelja Parasurama u kojem glume Ravi Teja i Nayantara u glavnim ulogama, dok glumci Prakash Raj i Sood na kraju igraju ključnu ulogu. Bio je to film s neuspjeha i sinhroniziran na hindski kao 'Sher Dil' .

Zemljište: Anjaneyulu je izvjestitelj na vijesti. Njegov kolega Surya slučajno naleti na zavjeru ubojstva povezanu s mafijaškim don. Uskoro je i Anjaneyulu upleten u reket između političara i gangstera.

jedanaest. ' Arrambam ’ na hindskom sinhronizirano kao 'igrač Ek Khiladi'

Arrambam

Arrambam (2013) je indijski tamilski akcijski film redatelja Vishnuvardhana. U filmu se pojavljuju Ajith Kumar i Nayantara u glavnim ulogama i Arya i Taapsee Pannu u sporednim ulogama. Film je bio super hit i na hindski je sinhroniziran kao 'Igrač Ek Khiladi' .

Zemljište: Ashok, pošteni časnik ima zadatak otkriti prevaru iza lažnih prsluka od metaka koje je isporučila tvrtka korumpiranog političara. Arjun i Maya pomažu Ashoku u njegovoj potrazi za razotkrivanjem prijevare.

12. ‘ Sivaji ’ na hindskom sinhronizirano kao ‘Sivaji šef’

Sivaji

Sivaji (2007) je indijski film o masali na tamilskom jeziku koji je režirao S. Shankar. Rajinikanth i Shriya Saran igraju glavne uloge. Nayantara u cameo nastupu bila je u pjesmi. Film je postigao komercijalni uspjeh u svijetu i na hindski sinhroniziran kao ‘Sivaji šef’ .

Zemljište: Korumpirana policija i političari ciljaju računalnog inženjera jer pokušava poboljšati život manje privilegiranih građana.

13. ‘ Super' na hindskom sinhronizirano kao ‘Rowdy Leader 2’

Super

Super (2010) je indijski dramski film na kanadskom jeziku koji je napisao i režirao Upendra. U glavnim ulogama su Upendra i Nayantara. Ovaj je film bio super hit i na hindski je sinhroniziran kao ‘Rowdy Leader 2’ .

Zemljište: NRI prati ljubav prema Indiji i na kraju čisti zemlju od svoje politike

14. ‘ Yaaradi Nee Mohini na hindskom sinhronizirano kao 'Phir Aaya Deewana'

Yaaradi Nee Mohini

Yaaradi Nee Mohini (2008) je tamilski dramski film u režiji Mitra Jawahara. U njemu su glumili Venkatesh i Trisha Krishnan s Dhanush , i Nayantara u glavnim ulogama. Film je bio vrlo uspješan na blagajnama i sinhroniziran na hindski kao 'Phir Aaya Deewana' .

Zemljište: Nezaposleni momak sleti u tvrtku nadahnutu njegovom ljubavlju, koja je već zaručena s nekim drugim. Neki iznenadni incidenti unište mu život, a on opet naiđe na nju, ali je odbija oženiti.

petnaest. ' Simha 'na hindskom sinhronizirano kao' Simha '

Simha

Simha (2010) je tolivudski akcijski film redatelja Boyapatija Srinua. Film glumi Nandamuri Balakrishna kao glavni junak sa zvijezdama Nayantarom i Sneha Ullal u ostalim glavnim ulogama. Film je postigao ogroman uspjeh na blagajnama i sinhroniziran na hindski jezik pod istim imenom ' Simha telefon.

Zemljište: Sriman je fakultetski profesor koji ne može tolerirati nepravdu. Tako upoznaje Janaki kad je spašava od propalica. Ubrzo njegova baka daje neka otkrića koja ga vraćaju u njegovo selo.

16. ‘ Lakshmi 'na hindskom sinhronizirano kao' Meri Taaqat '

Lakshmi

Lakshmi (2006) je obiteljski film na telugu u režiji V.V. Vinayak. U glavnim ulogama Venkatesh, Nayantara, Charmme Kaur u glavnim ulogama. Film je bio super hita na blagajnama i sinhroniziran na hindski kao 'Meri Taaqat' .

Zemljište: Lakshmi je brižan brat. Stvari se okreću kada njegov bivši zaposlenik, koji kasnije postane konkurent, truje svoju braću protiv njega.

17. ‘ Krishnam Vande Jagadgurum ’sinhronizirano na hindskom kao 'Krišna Ka Badla'

Krišnam Vande Jagadgurum

Krišnam Vande Jagadgurum (2012) je teluški akcijski dramski film redatelja Krisha. Sadrži Rana Daggubati i Nayantara u glavnim ulogama. Filmproglašen je hitom na blagajni i na hindskom sinhroniziran kao 'Krišna Ka Badla' .

Zemljište: Babu stiže u Bellary sa svojom dramskom trupom i upoznaje novinara Devika, koji pokušava razotkriti ilegalnu rudarsku prevaru. Babuova prošla povezanost s Bellaryjem i snažna predstava zauvijek ga mijenjaju.

rbi guverner raghuram rajan obrazovna kvalifikacija

18. ‘ Thani Oruvan ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Double Attack 2'

Thani Oruvan

Thani Oruvan (2015) je kriminalistički triler na tamilskom jeziku redatelja Mohana Raje. Film glumi Jayam ravi i Nayanthara. Bio je to hit film i sinhroniziran na hindski kao ‘Dvostruki napad 2’ .

Zemljište: Siddharth Abimanyu, utjecajni znanstvenik, uključen je u razne ilegalne medicinske prakse. Mithran, učinkovit IPS-ov službenik, odlučuje ga razotkriti.

19. ‘Babu Bangaram’ na hindskom sinhronizirano kao 'Revolver Raja'

Babu Bangaram

Babu Bangaram (2016) je teluški akcijski romantični humoristični film, scenarista i redatelja Maruthija. U glavnim ulogama glumi Venkatesh, Nayanthara. Film je bio hit i sinhroniziran na hindski kao ‘Revolver Raja’ .

Zemljište: Krishna, policajac, pomaže Sailaji, ženi čiji je otac Sastry u bijegu i za kojim se traga u slučaju ubojstva, i nasjeda na nju. Međutim, njegov je glavni motiv da je iskoristi kako bi uhvatio Sastry.

dvadeset. ' Iru Mugan 'sinhronizirano na hindskom kao' International Rowdy '

Iru Mugan

Iru Mugan (2016) je indijski znanstveno-fantastični akcijski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao Anand Shankar. U filmu glumi Vikram u dvostrukim ulogama, Nayantara i Nithya Menen u glavnim ulogama, dok se Nassar i Riythvika itd. pojavljuju u sporednim ulogama. Bio je to super hit film i sinhroniziran na hindski kao ‘International Rowdy’ .

Zemljište: Nakon napada na indijsko veleposlanstvo u Maleziji, Akhilan, bivši agent, određen je da pronađe krivca. Njegove istrage vode ga do njegovog starog neprijatelja koji je sada razvio opasnu drogu.

dvadeset i jedan. ' Boss 'na hindskom sinhronizirano kao' Yeh Kaisa Karz '

šef

Šef (2006) je teluški, romantični film redatelja V. N. Aditye. U glavnim ulogama glume Nagarjuna Akkineni, Nayantara, Poonam Bajwa, Shriya Saran. Film je bio krajnji promašaj i sinhroniziran na hindski kao ' Yeh Kaisa Karz '.

Zemljište: Anuradha radi kao tajnica Gaurava i zaljubljuje se u njega, ali on je ponižava i ona daje ostavku. Također saznaje da je Gaurav već oženjen Sanđanom koja ima vlastiti dnevni red.

22. ‘ Thaskara Veeran ’d ubijen na hindskom kao 'Kala Samrajya'

Thaskara Veeran

Thaskara Veeran (2005) je malajalamski film koji je režirao Pramod Pappan. Film glumi Mamut , Nayantara i Sheela u glavnim ulogama. Bio je to film s neuspjeha i nazvan hindski 'Kala Samrajja' .

Zemljište: Kuttappanov sin tinejdžer, Kochu, napušta grad nakon što je svjedočio da je Ipachchan počinio zločin. Godinama kasnije, Kochu se vraća kao don iz podzemlja i Ipachchan se brine zbog gubitka bogatstva.

23. 'Sathyam' na hindskom sinhronizirano kao 'Povratak Khakeeja'

Satyam

Sathyam (2008) je dvojezični akcijski film na tamilsko-teluškom jeziku koji je napisao i režirao A. Rajasekhar. Film glumi Vishal a Nayantara igra glavnu žensku ulogu. Na blagajni je doživio neuspjeh i na hindski sinhronizirano kao 'Povratak Khakeeja' .

Zemljište: Sathyam, policajac, ne vjeruje u dovršavanje kriminalaca u lažnim susretima, već na sudski način. Moćni političar unajmljuje ubojicu kako bi se riješio konkurenata. Sathyam je dodijeljena slučaju.