Popis hindi sinhroniziranih filmova Pawana Kalyana (13)

Filmovi Pawana Kalyana hindski sinhronizirani'Gabbar Singh' iz južnoindijske filmske industrije, Pawan Kalyan osvojio je srca indijske publike svojim briljantnim glumačkim i snažnim izvedbama. Također je poznati indijski političar. Glumac je tijekom godina snimio nekoliko super hit filmova. Evo popisa hindski sinhroniziranih filmova Pawana Kalyana.

1. 'Attarintiki Daredi' na hindskom sinhronizirano kao 'Odvažni Baaz'

Attarintiki Daredi

Attarintiki Daredi (2013) indijski je komično-dramski film na telugu, koji je napisao i režirao Trivikram Srinivas. Zvijezde Pawan Kalyan , Samantha Ruth Prabhu i Pranitha Subhash u glavnim ulogama s Nadhiyom, Boman Irani i Brahmanandam u sporednim ulogama. Film je bio hit i sinhroniziran na hindski kao 'Odvažni Baaz' .

Zemljište: Gautam obećava djedu da će mu do rođendana pomoći da se udruži sa otuđenom kćerkom. Predstavljajući se kao vozač, ulazi u kuću svoje tetke i upada u mnoge avanture i nezgode.dva. ' Sardaar Gabbar Singh ’sinhronizirano na hindskom kao ‘Sardaar Gabbar Singh’

Sardaar Gabbar Singh

vijay raghavendra datum rođenja

Sardaar Gabbar Singh (2016) je indijski akcijsko-komično-dramski film redatelja K. S. Ravindre. Glumi Kalyan sa Kajal Aggarwal i Sharad Kelkar . Film je bio prosječan i sinkroniziran na hindski s istim imenom ' Sardaar Gabbar Singh ’ .

Zemljište: Stanovnici Rattanpura prisiljeni su suočiti se s bijesom Bhairava Singha, koji im bez ceremonije uzurpira zemlju. Oni predah pronalaze kad Gabbar Singh, hrabri policajac, preuzme njihovog tlačitelja.

3. ' Annavaram 'na hindskom sinhronizirano kao' Mere Badle Ki Aag '

Annavaram

Annavaram (2006) je indijski akcijski film na telugu, koji je režirao Bhimaneni Srinivasa Rao, u kojem Pawan Kalyan glumi, Slano i Sandhya. Film je na kino blagajnama izveden u prosjeku, a na hindski je sinhroniziran kao 'Puko Badle Ki Aag' .

Zemljište: Annavaram i njegova sestra žive sretan život u selu. Međutim, kad je oženi, neprestano je maltretiraju luđaci u čudnom gradu. Što će Annavaram učiniti?

4. ' Gabbar Singh 'na hindskom sinhronizirano kao' Policewala Gunda '

Gabbar Singh |

Gabbar Singh | (2012) indijski je teluški akcijski dramski film redatelja Harisha Shankara. Glavni glumci uključuju Pawan Kalyan i Shruti Haasan u glavnim ulogama uz Kota Srinivasa Rao, Abhimanyu singh u sporednim ulogama. Film je bio hit uspješnice, a na hindski je sinhroniziran kao 'Policewala Gunda' .

Zemljište: Inspiriran filmskim likom, Venkataratnam sebe naziva Gabbar Singh. Kao policajac dolazi u selo u kojem se don želi pridružiti politici. Don također namami Venkataratnamovog polubrata da mu se pridruži.

5. ' Badri 'na hindskom sinhronizirano kao' Anadi Khiladi '

Badri

Badri (2000) je teluški, akcijski dramski film koji je režirao Puri Jagannadh. U glavnoj ulozi Pawan Kalyan, Amisha Patel , Renu Desai u glavnim ulogama. Bio je to super hit film i na hindski sinhroniziran kao 'Anadi Khiladi' .

Zemljište: Vennela optužuje Badrija da je ne voli iskreno i izaziva ga da ga nitko ne može voljeti kao ona. Međutim, njihov se život zaokreće kad on upozna Sarayu i ona se ludo zaljubi u njega.

6. ‘ Snimatelj Ganga Tho Rambabu ’na hindskom sinhroniziran kao‘ Mera Target ’

Snimatelj Gangatho Rambabu

Snimatelj Gangatho Rambabu (2012) je teluški politički akcijski film koji je napisao i režirao Puri Jagannadh. U filmu glumi Pawan Kalyan, Tamanna i Gabriela Bertante u glavnim ulogama. Bio je to prosječan film i sinhroniziran na hindski kao 'Mera meta' .

Zemljište: Ganga, snimateljica, pomaže Rambabuu, vatrenom mehaničaru da postane novinar. Kad Ranababu, zli političar ubije Surju, cijenjenog novinara, tada Rambabu odluči uništiti njegovu političku karijeru.

7. 'Panjaa' sinhronizirano na hindskom kao 'Jaandaar'

Panjaa

Panjaa (2011) je indijski teluški akcijski romantični triler film redatelja Vishnuvardhana, u kojem Pawan Kalyan glumi. Film također glumi Sarah-Jane Dias , Anjali Lavania, Jackie Shroff i Adivi Šeš. Bila je to krasna propast i na hindskom sinhronizirana kao 'Jaandaar' .

Zemljište: Jai, siroče, Bhagwan uzima i odgaja u gangstera koji teško udara. Kad nije zauzet izbacivanjem suparničkih bandi, pobjegne svom ljubavnom životu vodeći jaslice sa svojim prijateljem Chotuom. U međuvremenu, Jai naleti na aktivisticu Greenpeacea Sandhya i iskre iskrsnu između dvojca.

8. ‘ Gudumba Shankar 'na hindskom sinhronizirano kao' Main Hoon Chaalbaaz '

Gudumba Shankar

Gudumba Shankar (2004) je teluški akcijski komični film redateljice Veere Shankar. Pawan Kalyan dok je igrao glavnu ulogu Meera Jasmine , Ashish Vidyarthi i Sayaji Shinde igrali su druge vitalne uloge. Bilo je natprosječno i na hindskom je sinhronizirano kao ‘Glavni Hoon Chaalbaaz’ .

Zemljište: Shankar se zaljubi u Gowrija i sazna da je prisiljavaju na brak. Kumar Swamy pronalazi Gowrija i prisiljava je da se uda za njega. Shankar prevari Kumar Swamy i uda se za Gowrija.

9. ‘ Katamarayudu 'Na hindskom sinhronizirano kao' Katamarayudu '

Katamarayudu

Katamarayudu je akcijski film na teluškom jeziku koji je režirao Kishore Kumar Pardasani, a u kojem glavne uloge imaju Pawan Kalyan i Shruti Haasan. Bio je to hit film i sinhroniziran na hindski jezik pod istim imenom ' Katamarayudu ’ .

Zemljište: Katamarayudua, čovjeka koji nasiljem rješava probleme, njegova braća natjeraju da se vjenčaju s Avantikom koja žele da se on promijeni. Dok pokušava kontrolirati svoje brutalne osobine, rođaci njegove supruge suočavaju se s pogibeljima.

10. ‘ Bangaram 'na hindskom sinhronizirano kao' Dushmani- Cilj '

Bangaram

Bangaram (2006) je indijski film na telugu jeziku koji je režirao tamilski redatelj Dharani. Ovaj film ima Pawana Kalyana u glavnoj ulozi i Meera Chopra , Raja Abel, Reema Sen, Ašutoš Rana , a Mukesh Rishi u sporednim ulogama. Film je bio hit i sinhroniziran na hindski s tim imenom 'Dushmani - meta' .

Zemljište: Novinar sprječava djevojku da pobjegne iz dogovorenog braka, ali kasnije joj odluči pomoći da se pridruži ljubavniku. Ali mladoženjin hoodlum brat učinit će sve da se vjenčanje održi.

jedanaest. ' Jalsa 'na hindskom sinhronizirano kao' Yeh Hai Jalsa '

Jalsa

Jalsa (2008) je teluški akcijski komični film redatelja Trivikrama Srinivasa. U filmu glumi Pawan Kalyan, Ileana D’Cruz i Parvati Melton u ključnim ulogama. Film je bio uspješan na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao 'Yeh Hai Jalsa' .

Zemljište: Pobunjeni mladić je pomilovan za svoje aktivnosti naksalita i nastavlja studije. Voli Indu, ali njen otac ga odbija. Kasnije se zaljubi u djevojku ne znajući da je ona Induova sestra.

12. ‘ Puli zvani Komaram Puli ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Jaanbaaz Khiladi ’

Komaram Puli

Puli (2010) je teluški akcijski film koji je napisao i režirao S. J. Surya, u kojem Pawan Kalyan glumi u glavnoj ulozi, s Nikeeshom Patel, Manoj bajpayee , Charan Raj, Nassar , Jyothi Krišna, Bhrahmaji , Ali i Girish karnad u sporednim ulogama. Film je propao i pod naslovom je sinhroniziran na hindi 'Jaanbaaz Khiladi' .

Zemljište: Puli se pridružuje policiji budući da se želi osvetiti ubojstvu svog oca od strane Al Saleema. Dobija priliku da Al Saleema izvede pred lice pravde nakon što spasi život premijera Indije.

13. ‘ Balu ABCDEFG 'sinhronizirano na hindskom kao' Aaj Ka Gundaraaj '

Udovica iz ABCDEFG-a

Udovica iz ABCDEFG-a (2005) je indijski akcijski kriminalistički film na teluškom jeziku redatelja A. Karunakarana. U ovom filmu glumi Pawan Kalyan, Shriya i Neha Oberoi. Film je na kino blagajnama izveden u prosjeku, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Aaj Ka Gundaraaj’ .

Zemljište: Kad Ghani, siroče, odbije poslušati svog šefa, Khanovu naredbu da ubije Indua, Khan pokušava ubiti Ghanija. Ali Ghani bježi u Hyderabad i dobiva novo ime, Balu.