Popis Prabhas sinhroniziranih filmova na hindski (16)

Prabhas

Južni glumac Prabhas postao je najveća superzvijezda Tollywooda zbog rekordnog uspjeha njegovih filmova na kino dvoranama ' Baahubali: početak ’ (2015) i 'Baahubali 2: Zaključak' (2017), koji je postao prvi indijski film koji je zavrijedio1.000 krunana svim jezicima, i to za samo deset dana. Prabhas je stekao velikog obožavatelja koji prate cijeli svijet. Popularnost glumca dosegla je takve visine da je Madame Tussauds od njega napravila voštani kip. Također, prvi je među svim južnoindijskim zvijezdama koje su se depilirale voskom. Dakle, ovdje je Popis Prabhas filmova sinhroniziranih na hindski.

1. 'Varsham' na hindskom sinhroniziran kao 'Baarish - sezona ljubavi'

Varsham

Varsham (2004) je tolivudski romantični akcijski film u režiji Sobhan. Prabhas , Trisha Krishnan , a Gopichand je igrao glavne uloge. Film je bio hit i na hindski sinhroniziran kao ' Baarish-sezona ljubavi ’ .

Zemljište: U filmu se muškarac i žena slučajno nalete jedan na drugi svaki put kad padne kiša i na kraju padnu jedni za druge. Ženin otac među njima izaziva nesporazume kako bi je udala za muškarca koji mu se sviđa.2. 'Raghavendra' na hindskom sinhronizirano kao 'Sanyasi- Sveti ratnik'

Raghavendra

Raghavendra (2003) je tolivudski akcijski, dramski i romantični film koji je režirao Suresh Krishna. U njemu glume Prabhas, Anshu i Shweta Agarwal. Ovaj je film prosječan na kino blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao Kad Sanyasi: svetac ratnik.

Zemljište: U filmu, gorljiva omladina, koja nije u stanju podnijeti nepravdu, započinje borbu s lokalnim prokletnikom, što rezultira ubijanjem ljubavnika i prijeti zahtjevima njegove obitelji da napusti grad. Roditelji ga vode u sveti grad Mantralayam.

3. ‘Pournami’ na hindskom sinhronizirano kao 'Tridev-Pyaar Ki Jung'

Pournami

Pournami (2006) je teluška drama i misteriozni film u režiji Prabhu Deva . U njemu su glumili Trisha Krishnan, Prabhas, Charmy, Rahul Dev , i Sindhu Tolani. Međutim, unatoč ogromnoj glumačkoj postavi, film nije mogao dobro izvesti na blagajnama. Film je sinhroniziran na hindski kao 'Tridev - Pyaar Ki Jung' .

Zemljište: Mlada žena, koja se istrenirala za svečani ples, neočekivano nestaje. Neznanac s tajnom prošlošću stiže u grad i nudi se da poduči ples mlađoj sestri žene.

Četiri. ‘Adavi Ramudu’ na hindskom sinhronizirano kao 'Snažni čovjek Badal'

Adavi Ramudu

Adavi Ramudu (2004) romantični je akcijski film redatelja B. Gopala. Prabhas i Aarti Agarwal igrali su glavne uloge. Film je bio katastrofa na blagajnama i sinhroniziran na hindski jezik 'Snažni čovjek Badal' .

Zemljište: Siromah iz malog sela pohađa urbani koledž i osvaja srce žene iz bogate i moćne obitelji. Njezina rodbina to ne odobrava. Na kraju par bježi u šumu i progoni je njezina bijesna obitelj.

5. Vrijeme Munna na hindskom sinhronizirano kao 'Bagawat- Ek Jung'

Munna

Munna (2007) je tolivudski akcijski film koji je režirao Vamsi Paidipally. U filmu su glumili Prabhas i Ileana D’Cruz u glavnim ulogama, sa Prakash Raj , Kota Srinivasa Rao i Rahul Dev u drugim važnim ulogama. Bio je to ispodprosječni film na hindski sinhroniziran kao ‘Bagawat- Ek Jung’.

Zemljište: Munna je student na fakultetu koji cilja Khakha na lokalnog gangstera nesvjesnog svog oca, a također mu se osvećuje zbog trgovine vlastitom majkom radi novca.

6. ‘Yogi’ na hindskom sinhroniziran kao ‘Maa Kasam Badla Lunga’

Jogi

Jogi (2007) je teluški akcijski dramski film redatelja V.V. Vinayak, koji ima Prabhe i Nayantara uparen prvi put. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao ‘Maa Kasam Badla Lunga’.

Zemljište: Majka iz malog sela traži sina u Hyderabadu; nesvjestan da je promijenio ime i da je sada i meta i prijetnja svim gangsterima grada.

7. 'Bujjigadu' na hindskom sinhroniziran kao 'Deewar - čovjek moći'

Bujjigadu

Bujjigadu (2008) je teluški romantični akcijski film koji je režirao Puri Jagannadh. Prabhas igra glavnu ulogu, s Trishom Krishnan i Sanjanom. Film nije dobro uspio na blagajnama i sinhroniziran je na hindski kao ‘Deewar- Čovjek moći’.

Zemljište: Bujji u djetinjstvu bježi od kuće zbog spora sa djevojkom Chitti. Završava u Chennaiju na 12 godina, a ostatak priče govori o tome kako se sada upoznaju kako bi njihova ljubav bila uspješna.

8. ‘Ek Niranjan’ sinhronizirano na hindskom kao ‘Ek Hi Raasta’

Ek niranjan

Ek niranjan (2009) teluški je akcijski, romantični i krimi film u režiji Puri Jagannadh, u kojem glume Prabhas i Kangana ranaut u glavnim ulogama. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao ‘Ek Hi Raasta’.

Zemljište: Lovac na glave traži obitelj od koje je bio odvojen kao dijete i zaljubljuje se u sestru člana bande.

9. ‘Mr. Savršeno 'na hindskom sinhronizirano kao' br.1 Gospodine Savršeni '

Gospodine savršeni

Gospodine savršeni (2011) je tolivudski romantični komični film redatelja Dasaradha Kondapallija, u kojem glumi Prabhas, Kajal Agarwal i Taapsee Pannu u glavnim ulogama, dok glumci Murali Mohan, Prakash Raj, Sayaji Shinde, Nassar i Viswanath Kasinadhuni igraju druge ključne uloge. Film je naišao na pozitivne kritike i na kraju je postao hit kina. Pod naslovom je sinhroniziran na hindski ‘Br.1 Gospodine Savršeni’.

Zemljište: Suvremeni softverski stručnjak koji odbija kompromitirati svoje vrijednosti zaručuje se s mladom ženom koja je na svoje načine konzervativna i tradicionalna.

10. 'Dragi' na hindskom sinhronizirano kao 'Sabse Badhkar Hum'

Dragi

Dragi (2010) je indijski obiteljski dramski film na teluškom jeziku, redatelja A. Karunakarana. U filmu glume Prabhas i Kajal Aggarwal u glavnim ulogama, dok ključnu ulogu igra tamilski glumac Prabhu Ganesan. Film je dobio pozitivne kritike i kritike i publike. Bio je to super hit film koji je pod naslovom sinhroniziran na hindski 'Sabse Badhkar Hum'.

Zemljište: Kako bi se spasio od neželjenog braka s kćerkom gangstera, muškarac priča priču o ponovnom susretu sa svojom dragom iz djetinjstva u Švicarskoj.

11. ‘Baahubali’ na hindskom sinhronizirano kao ‘Baahubali: Početak '

Baahubali

Baahubali (2015) je indijski epski povijesni fantastični film redatelja S. S. Rajamouli . U filmu glumi Prabhas, Rana Daggubati , Anuška Shetty , i Tamannaah u glavnim ulogama, s Ramyom Krishnanom, Sathyarajem i Nassarom u sporednim ulogama. Film je snimljen s proračunom od 1,8 milijardi, što ga čini najskupljim indijskim filmom u vrijeme izlaska. Film je postigao rekordni uspjeh na kino blagajnama. To je hindski sinhronizirana verzija ' Baahubali: početak ’ također oborio nekoliko rekorda postavši sinhronizirani film s najvećom zaradom u Indiji.

Zemljište: Film je priča o izgubljenom zakonitom nasljedniku izmišljenog kraljevstva Mahishmati, koji saznaje o svom pravom identitetu zaljubivši se u pobunjenog ratnika koji namjerava spasiti bivšu kraljicu Mahismati.

12. ' Chhatrapati ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Hukumat Ki Jung'

Chhatrapati

Chhatrapati (2005.) Teluški akcijsko-dramski film prema scenariju i režiji S. S. Rajamoulija. Prabhas igra glavnu ulogu i Shriya Saran , Bhanupriya i Pradeep Rawat pojavljuju se u drugim ulogama. Film je bio hit filma na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao 'Hukumat Ki Jung'.

Zemljište: Raseljenim Šri Lankama u luci Vizag vlada lokalni neurednik. Ovo je priča o Chatrapatiju Sivajiju koji prevlada ovu opresiju i kako se ponovno sastaje sa svojom davno izgubljenom majkom i bratom.

13. ‘Chakram’ sinhroniziran na hindskom kao ‘Chakram’

Chakram

Chakram (2005) je teluški dramski film redateljaKrišna Vamshi.Prabhas je igrao glavnu ulogu dok su Charmy Kaur i Slano igrao ženske voditeljice. Bio je to krasan promašaj na blagajni, a pod istim naslovom također sinkroniziran na hindski ‘Chakram’.

Zemljište: Student medicine s tajnom neobjašnjivo napušta buduću mladenku i rodni grad, ali prošlost ga sustiže.

starost i detalji ulka gupta

14. ‘Mirchi’ na hindskom sinhronizirano kao ‘Khatarnak Khiladi’

Mirchi

Mirchi (2013) je teluški akcijski dramski film koji je napisala i režirala debitantica Koratala Siva. U filmu glume Prabhas, Anushka Shetty i Richa gangopadhyay u glavnim ulogama i Sathyaraj, Adithya Menon i Nadhiya u glavnim ulogama. Film je postao najveća uspješnica, a na hindski je sinhroniziran kao 'Khatarnak Khiladi' .

Zemljište: Muškarac se vraća u svoju zemlju kako bi, navodno, reformirao nasilnu obitelj svoje djevojke, ali čini se da ima čudnu vezu i prilično mračnu prošlost.

15. 'Billa' na hindskom jeziku sinhronizirano kao 'Povratak pobunjenika 2'

Billa

Billa (2009) je indijski akcijski triler na teluškom jeziku koji je režirala Meher Ramesh. Prabhas glumi glavnu ulogu s Anushkom Shetty i Namitha glumeći junakinje. Film je pogođen na blagajnama i pod naslovom sinhroniziran na hindski ‘Povratak pobunjenika 2’.

Zemljište: Policijski inspektor šalje gangstera da izgleda kako bi otkrio tajne bande.

16. ‘Baahubali 2’ sinhronizirano na hindski kao ‘Baahubali 2: Zaključak’

Baahubali 2

Baahubali 2 (2017) je indijski povijesni igrani film u režiji S. S. Rajamoulija. Na hindski je sinhroniziran kao ‘Baahubali 2: Zaključak’. U filmu glume glavni glumci iz industrije Tollywooda s Prabhasom, Anushkom Shetty, Ranom Daggubati i Sathyaraj u glavnim ulogama. To je postao prvi indijski film koji je zavrijedio1.000 krunana svim jezicima, i to za samo deset dana.

Zemljište: Kada Shiva, sin Bahubalija, sazna za svoje naslijeđe, počinje tražiti odgovore. Njegova je priča u usporedbi s prošlim događajima koji su se odvijali u kraljevstvu Mahishmati.