Popis hindski sinhroniziranih filmova Prithviraj Sukumarana (12)

Filmovi Prithviraj Sukumarana, sinhronizirani na hindiDatum rođenja Vishwas nangare patil

Hitri glumac Prithviraj sukumaran poznati je glumac malajalamskog kina. Najmlađi je glumac koji je oborio rekord Mohanlal primanjem Državna filmska nagrada Kerale za Najbolji glumac , koju je Mohanlal držao oko 20 godina. Prithviraj je radio na mnogim jezicima kao što su malajalamski, tamilski, teluški i hindski. Pogledajte popis hindski sinhroniziranih filmova Prithviraj Sukumaran.

1. ' Urumi ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Ek Yodha Shoorveer'

Urumi

Urumi (2011) epski je indijski povijesni dramski film redatelja Santosha Sivana. Zvijezde Prithviraj sukumaran , Prabhu Deva , Genelia D’Souza , Amol Gupte , Jagathy Sreekumar, Nithya Menon , i Alexx O’Nell u glavnim ulogama i značajkama Tabu , Arya i Vidya Balan u produženim kamejama. Film je oborio nekoliko rekorda i bio je najveći hit tog vremena. Na hindski je sinhroniziran kao 'Ek Yodha Shoorveer' .

Zemljište: Kelu je ratnik u Kerali iz 16. stoljeća čiji su oca ubili Vasco da Gama i njegove trupe. Kelu se zavjetovao da će se osvetiti za očevu smrt uz pomoć Vavvalija i Ayeshe, princeze ratnice.2. ‘Majstori’ na hindskom sinhronizirano kao 'majstori'

Majstori

Majstori (2012) je malajalamski akcijski triler koji je režirao Johny Antony, a u glavnim ulogama glume Prithviraj, Mukesh i Sasikumar. Bio je to natprosječan film i na hindski sinhroniziran kao ' Masters ' .

Zemljište: Milan Paul i Sreeramakrishnan vrlo su dobri prijatelji i uvijek si pomažu. Ubrzo pokušavaju razotkriti misterij iza niza samoubojstava.

3. ' Anwar ’na hindskom sinhronizirano kao 'Diler hindustani'

Anwar |

Anwar | (2010) je malajalamski akcijski triler, koji je napisala i režirala Amal Neerad, u glavnoj ulozi glumi Prithviraj. Film je bio hit i sinhroniziran na hindski kao 'Diler hindustani' .

Zemljište: Okolnosti prisiljavaju Anwara da se pridruži terorističkoj bandi i ubrzo postaje njihov čovjek od najvećeg povjerenja i dodjeljuje mu se postavljanje bombi širom Mumbaija. U ovom trenutku Anwar odluči otkriti svoju stvarnu namjeru.

4. ' Pokkiri Raja ’sinhronizirano na hindskom kao‘ Ek Boss The Raja ’

Pokkiri Raja

Pokkiri Raja (2010) je malajalamski akcijski masala film u kojem glumi Mamut u naslovnoj ulozi zajedno s Prithvirajem i Shriya Saran u sporednim ulogama. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao 'Ek šef raje' .

Zemljište: Raja preuzima krivnju za ubojstvo koje je počinio njegov otac i odlazi u zatvor. Kad je pušten, otac ga ne prihvaća, zbog čega bježi iz grada. Ali sudbina igra drugačije.

5. ‘Triler’ na hindskom sinhronizirano kao 'Triler'

Triler

Triler (2010) je indijski malajalamski triler film koji je napisao i režirao B. Unnikrishnan. U njemu glumi Prithviraj Sukumaran, Katherine Theresa , Lalu Alex i Sampath Raj u ključnim ulogama. Film se nije dobro pokazao na blagajnama i sinhroniziran na hindski kao 'Triler' .

Zemljište: Bogati poduzetnik pronađen je ubijen pod misterioznim okolnostima. Za slučaj je zadužen mladi istražni službenik, DCP Niranjan. Glavni osumnjičenik je don sa sjedištem u Dubaiju.

6. ‘ Thanthonni ’na hindskom sinhronizirano kao 'Dushmanon Ka Dushman'

Thanthonni

Thanthonni (2010) je malajalamski akcijsko-dramski film redatelja Georgea Varghesea. U glavnim ulogama glume Prithviraj i Sheela. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao 'Dushmanon Ka Dushman' .

Zemljište: Kochu je razmaženo derište iz bogate obitelji koja odlazi od kuće nakon muke. Kad dođe vrijeme da bogatstvo podijeli između svih nasljednika, on se vraća po svoj dio i da dobije neke odgovore od svojih ujaka.

7. ‘ Vellinakshatram ' na hindskom sinhronizirano kao ‘Tantra Mantra’

Vellinakshatram

Vellinakshatram ( 2004.) je malajalamski komični horor film koji je režirao Vinayan. U glavnim ulogama su Taruni Sachdev, Prithviraj Sukumaran, Meenakshi, Karthika Mathew, Jagadeesh i Siddique. Film je komercijalno uspješno sinhroniziran na hindski jezik pod naslovom ‘Tantra Mantra’ .

Zemljište: Muškarac voli ženu koja pripada kraljevskoj obitelji čiji članovi skrivaju neke mračne tajne. Kad se njezina majka usprotivi njihovom braku, oni pobjegnu, vjenčaju se, dobiju dijete i pomire se s njezinom obitelji.

8. ‘Kana Kandaen’ na hindskom sinhronizirano kao ‘Muqabala’

Kana Kandaen

Kana Kandaen (2005) je tamilski filmski dramski triler film redatelja K. V. Ananda, a u glavnim ulogama su Srikanth, Prithviraj, Gopika i Vivek. Bilo je natprosječno i sinhronizirano na hindski kao ‘Muqabala’ .

Zemljište: Bhaskar, istraživač dolazi s prototipom za rješavanje problema vode u Chennaiju. Vlada mu osujećuje planove i on odlučuje pokrenuti vlastiti projekt. Hoće li Bhasker uspjeti u svom naumu?

9. ‘ Arjunan Saakshi ' na hindskom sinhronizirano kao ' Arjunan Saakshi ’

Arjunan Saakshi

Arjunan Saakshi (2011) je malajalamski misteriozni triler koji je napisao i režirao Ranjith Sankar.U glavnim ulogama glume Prithviraj i Ann Augustine.Film je propao na blagajnama, a istoimeni je sinhroniziran na hindski ' Arjunan Saakshi ' .

Zemljište: Roy, mladi arhitekt, dolazi u Cochin kako bi započeo svoj život iznova. U zabludi je kao svjedok zločina u kojem je sudjelovao bogati industrijalac i otkrio je da je njegov život u opasnosti.

10. ‘ Anandabhadram ’na hindskom sinhronizirano kao 'Phir Wohi Darr'

Anandabhadram

Anandabhadram (2005) je malajalamski mračni fantastični film redatelja Santosha Sivanai glumica Rija Sen . U glavnoj ulozi Prithviraj, Manoj K Jayan s pratećom glumom. Film je bio hit i na hindski sinhroniziran kao ‘Phir Wohi Darr’.

Zemljište: Da bi ispunio majčinu posljednju želju, Ananthan posjećuje drevni hram Lord Shiva u svom selu predaka kako bi nabavio dragocjeni dragulj. Međutim, na putu mu stoji zli crni mađioničar Digambaran.

11. ‘Grad Božji’ na hindskom sinhronizirano kao 'Grad Boga'

Grad Božji

Grad Božji (2011) je indijski krimi triler film koji je režirao Lijo Jose Pellissery. U njemu glume Indrajith, Prithviraj, Rajeev Pillai, Rima Kallingal i Swetha Menon. Bio je to film s neuspjeha i sinhroniziran na hindski s istim imenom ‘Grad Božji’ .

Zemljište: Priča se vrti oko četiri obitelji koje se na kraju sretnu zbog niza neobičnih incidenata. Međutim, obitelji dijele zajedničku platformu koja se istražuje u gradu Cochin.

12. ‘ Kaakki je na hindskom sinhroniziran kao hindski 'Kaki Vardi'

Kaki Vardi

Kaakki (2007) indijski je malajalamski akcijsko-dramski film redatelja Bibina Prabhakara, u kojem glavne uloge glume Prithviraj i Mukesh. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao 'Kaki Vardi' .

Zemljište: Unnikrishnan i Ramakrishnan su braća koja su u policijskoj upravi. Kad Unnikrishnan, koji je pametan policajac, zatvori rogove s ljudima koji imaju utjecaj na kriminal, njegov ga brat pokušava zaštititi.