Popis Ravi Teje sinhroniziranih filmova (25)

Hindi sinhronizirani film Ravija TejeRavi Teja poznata je južnoindijska super zvijezda i jedan je od najbolje plaćenih glumaca južnoindijske filmske industrije. Slijedi ga veliki obožavatelj i poznat je po izvrsnom timingu. Ravi je započeo karijeru kao sporedni umjetnik, a sada je najuspješniji južnoindijski glumac koji je snimio mnoge hit filmove. Evo popisa hindski sinhroniziranih filmova Ravija Teje.

1. ' Dongodu 'Na hindskom sinhronizirano kao' Chalu Br. 1 ′

Dongodu

Dongodu (2003) je komedija na teluškom jeziku, koju je režirao Srinivasa Rao Bhimaneni. U filmu se pojavljuju Ravi Teja i Kalyani u glavnim ulogama. Film je postigao pristojan blagajnički uspjeh i na hindski je sinhroniziran kao ‘Chalu br. 1’ .

Zemljište: Madhava, lopov, zaljubljen je u kćer stanodavca koja očevu imovinu nabavlja nečasnim sredstvima. Policajac koji je zaljubljen u istu djevojku namješta Madhavu za zločin.2. ‘Itlu Sravani Subramanyam’ sinhronizirano na hindskom kao ‘Da ili Ne’

Itlu Sravani Subramanyam

Itlu Sravani Subramanyam (2001) je tolivudski romantični film koji je napisao i režirao Puri Jagannadh. U ovom filmu glume Ravi Teja, Tanu Roy i Samrin u glavnim ulogama. Postao je super hit na blagajnama i na hindski sinhroniziran kao 'Da ili ne' .

Zemljište: Dvoje stranaca susreću se na mjestu samoubojstva i pomažu jedni drugima da umru. Ali oni su spašeni i idu svojim putem. Oboje će se vjenčati, ali u posljednji trenutak bježe iz svojih domova.

3. ' Devudu Chesina Manushulu ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Dadagiri'

Devudu Chesina Manushulu

Devudu Chesina Manushulu (2012) je tolivudski fantasy-akcijsko-komični film koji je napisao i režirao Puri Jagannadh. U filmu glume Ravi Teja i Ileana D’Cruz u glavnim ulogama. Film je krajnji neuspjeh i pod naslovom je sinhroniziran na hindski 'Dadagiri' .

Zemljište: Životi dvoje smrtne siročadi pretrpjeli su niz preokreta zahvaljujući svađi između božice Lakshmi i lorda Vishnua. Sve počinje kada su dvojica smrtnika uhvaćeni u dramu doninog života.

4. ' Veera ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Velika Veera ’

Veera

Veera (2011) je akcijski komični film na teluškom jeziku redatelja A. Ramesha Varme u kojem glumi Ravi Teja, Kajal Aggarwal i Taapsee Pannu u glavnim ulogama. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao 'Velika veera' .

Zemljište: Rahul Dev planira se osvetiti ACP Shaamu zbog uhićenja. Deva je imenovana da pruža sigurnost Shaamovoj obitelji. Kasnije Shaam otkriva da Devu ne imenuju vladini službenici.

5. 'Power' na hindskom sinhronizirano kao 'Power Unlimited'

Vlast

Vlast (2014) je teluški akcijski komični film redatelja K. S. Ravindre. Na njemu je Ravi Teja koja igra dvostruku ulogu Hansika motwani i Kraljica Kasandra igrajući ženske glavne uloge. Film je bio hit i na hindski sinhroniziran kao ‘Snaga neograničeno’ .

Zemljište: Krišna, policajac, zaljubljuje se u Sailaju, kćer traženog kriminalca. Međutim, njegov je glavni motiv da je iskoristi kako bi nakrao oca.

6. ‘ Anjaneyulu ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Sher Dil'

Anjaneyulu

Anjaneyulu (2009) je teluški akcijski film redatelja Parasurama u kojem glume Ravi Teja i Nayantara u glavnim ulogama, dok glumci Prakash Raj i Sood na kraju igraju ključnu ulogu. Bio je to film s neuspjeha i sinhroniziran na hindski kao 'Sher Dil' .

Zemljište: Anjaneyulu je izvjestitelj na vijesti. Njegov kolega Surya slučajno naleti na zavjeru ubojstva povezanu s mafijaškim don. Uskoro je i Anjaneyulu upleten u reket između političara i gangstera.

7. ‘ Balupu “na hindskom sinhronizirano kao„ Jani Dushmann “

Balupu

Balupu (2013) je teluški akcijski komični film redatelja Gopichanda Malinenija. U filmu glumi Ravi Teja, Shruti Haasan i Anjali u glavnim ulogama, zajedno s Prakash Raj, Adivi Sesh, Ašutoš Rana , i Brahmanandam u sporednim ulogama. Bio je to super hit film i sinhroniziran na hindski kao 'Jani Dushmann' .

Zemljište: Ravi, agent banke, saznaje od svog prijatelja o muškarcu i ženi koji varaju lakovjerne ljude. Ubrzo odlučuje naučiti par lekciji.

8. ‘ Seetharama Raju ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Ek Aur Haqeeqat'

Seetharama Raju

Seetharama Raju (1999) je teluški, akcijski film koji je režirao YVS Chowdary. U glavnoj ulozi Nagarjuna Akkineni , Nandamuri Harikrishna, Sakshi Shivanand, Sanghavi u glavnim ulogama dok je Ravi Teja bio u sporednoj ulozi. Bio je to prosječan film i sinhroniziran na hindski kao 'Ek Aur Haqeeqat' .

Zemljište: Ovo je priča o dva brata koja se jako vole. Suparništvo između obitelji Sitaiah i Basava Raju dovodi do smrti Sitaiah i Ramarajua koji se osvećuje.

9. ‘ Baladur ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Dhamkee'

Baladur

Baladur (2008) je teluški akcijski masala film koji je režirao Udayasankar. Ravi Teja igra glavnu ulogu dok je Krišna, Anuška Shetty , Chandra Mohan, Pradeep Rawat, Sunil i Suman Setty igraju sporedne uloge. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao 'Dhamkee' .

Zemljište: Chanti izuzetno poštuje svog ujaka, Ramu Krišnu. Ali izbačen je iz njihove kuće zbog nesporazuma. Zatim potajno pomaže stricu da pobijedi neprijatelja Umapatija kako bi osvojio njegovo srce.

10. ‘ Neninthe ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Ek Aur Vinashak'

Neninthe

Neninthe (2008) je teluški masala film koji je napisao i režirao Puri Jagannadh. Ravi Teja igra glavnu ulogu, dok je Siya glavna žena. Iako je ovaj film propao na kino blagajnama, osvojio je tri Nandi nagrade. Film je na hindski sinhroniziran kao 'Ek Aur Vinashak' .

Zemljište: Ravi, boreći se pomoćnik redatelja, sprijatelji se s lijepom Sandhjom i postavi je u svoj prvi djevojački film. Ali kad bogati glupan po imenu Yadu pokuša uništiti svoje djelo, mora se pojačati i boriti.

jedanaest. ' Mirapakay ’ na hindskom sinhronizirano kao ' Khallas '

Mirapakay

Mirapakay (2011) je akcijski komični film na telugu, koji je režirao Harish Shankar. U filmu glumi Ravi Teja, Richa gangopadhyay , i Deeksha Seth u vodstvu. Film je bio hit na blagajni i na hindski jezik sinhroniziran kao ‘Khallas’ .

Zemljište: Rishi, inspektor, mora eliminirati mafijaškog vođu Kittua kako bi zaustavio njegove zle planove. Odluči namamiti Kittuovu kćer Vaishali, kako bi progonio i uhitio mafijaškog vođu.

12. ‘ Dubai Seenu ’sinhronizirano na hindskom kao ' Bezveznjak

Dubai Seenu

Dubai Seenu (2007) je teluški komični film redatelja Srinua Vaitle, u kojem Ravi Teja glumi u glavnoj ulozi i Nayantaru. Film je bio prosječan, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Loafer’ .

Zemljište: Madhumatijeva brata ubija Jinna, don iz podzemlja. Dolazi u Mumbai i zaljubljuje se u Srinivasa. Oboje se odluče osvetiti Jinni.

13. ‘ Krišna ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Krišna: Snaga zemlje ’

Krišna

Krišna (2008) je teluški romantični akcijski komični film u režiji V. V. Vinayaka, u kojem glume Ravi Teja i Trisha Krishnan . Bio je to super hit film i pod naslovom je sinkroniziran na hindi ‘Krišna: Moć Zemlje’ .

Zemljište: Krišna je momak dobrog srca koji odustaje od unosne ponude posla potrebitom prijatelju. Nakon početnog štucanja, zaljubi se u donovu sestru. Par je ubrzo uhvaćen između svojevrsnog rata bandi.

14. ‘ Bhadra 'na hindskom sinhronizirano kao' Badala '

Bhadra

Bhadra (2005) je teluški akcijski film redatelja Boyapatija Srinua u kojem su glumili Ravi Teja, Arjan Bajwa i Meera Jasmine u glavnim ulogama. Bio je to hit film i na hindski sinhroniziran kao ‘Odrasli’ .

Zemljište: Bhadra se zaljubi u sestru svog prijatelja Raje, Anu. Kad suparnička banda napadne i ubije Rajinu obitelj, Bhadra uspije spasiti Anu i sakrije je u svoj dom kako bi je zaštitio od ubojica.

petnaest. ' Daruvu ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Jeene Nahi Doonga'

Daruvu

Daruvu (2012) je telufantasy-akcijski-komični film koji je napisao i režirao Siva, a u glavnim ulogama glume Ravi Teja i Taapsee Pannu. Bio je to krajnji neuspjeh i sinhroniziran je na hindski jezik pod naslovom ‘Jeene Nahi Doonga’ .

Zemljište: Bullet Raja ubio je Babu, glupan, jer oboje vole istu djevojku. Metak se bori s bogom smrti i šalje natrag u tijelo Ravindre, ministra kojeg su ubili vlastiti suradnici.

16. ‘ Bhageeratha “na hindskom sinhronizirano kao„ Povratak Sikandera “

Bhageeratha

Bhageeratha (2005) je teluški komično-ljubavni film u režiji Rasoola Ellorea. U filmu glume Ravi Teja i Shriya Saran u glavnim ulogama. Film je bio prosječan, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Povratak Sikandera’ .

Zemljište: Film govori o Chanduu koji se pokorava očevim naredbama i ide kako bi otkrio zašto Venkata Ratnam, agent za nekretnine, oduzima toliko vremena izradi most koji će pomoći seljanima.

17. ‘ Šok 'na hindskom sinhronizirano kao' Kick Returns '

Šok

Šok (2006) je teluški akcijski film redatelja Harisha Shankara. U filmu glume Ravi Teja i Jyothika . Mov an e je krajnji neuspjeh i na hindskom je sinhroniziran kao 'Kick Returns' .

Zemljište: Sretno oženjen život Sekhara i Madhurime uništava se kad ga korumpirani dužnosnici lažno optuže da je ‘maoist’. Madhurima i Geeta, novinarka, pokušavaju dokazati svoju nevinost, ali bezuspješno.

18. 'Don Seenu' na hindskom sinhronizirano kao 'Sabse Bada Don'

Don Seenu

Don Seenu (2010) je teluški akcijski komični film u režiji debitanta Gopichanda Malinenija, u glavnim ulogama Ravi Teja i Shriya Saran, dok glumac Srihari i Anjana Sukhani su također bili dio filma. Film je pogođen na blagajnama i sinhroniziran na hindski jezik 'Sabse Bada Don' .

doba Sara Ali Khana

Zemljište: Seenu ima samo jednu ambiciju, a to je postati don. Pridružuje se jednom od gradskih gangstera i stječe njegovo povjerenje. Međutim, uhvati ga fiks kad krene u misiju u Njemačku.

19. ‘ Vikramamarkudu ' na hindskom sinhronizirano kao 'Pratighat'

Vikramarkudu

Vikramarkudu (2006) je teluški akcijski film redatelja S. S. Rajamoulija, u kojem glavne uloge glume Ravi Teja, Anushka Shetty i Vineet Kumar. Film je bio super hit i sinhroniziran na hindski kao ‘Pratighat’ .

Zemljište: Sathibabu, koji sliči Rathoreu, ne samo da usvaja svoju kćer nakon njegove smrti, već čak zauzima njegovo mjesto policajca. Njegova je misija završiti zlog Babujija, koji je poznat po svojim zvjerstvima.

dvadeset. ' Khatarnak 'na hindskom sinhronizirano kao' Glavni Hoon Khatarnak '

Khatarnak

Khatarnak (2006) teluški je akcijski film redateljice Amme Rajasekhar, a u glavnim ulogama glume Ravi Teja i Ileana D’Cruz. Ovaj je film bio pun promašaj na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao 'Glavni Hoon Khatarnak' .

Zemljište: Don unajmljuje Dasua da radi za njega s policijom kao tajni doušnik. Međutim, stvari ne idu kako je planirano kad Dasu mora ubiti čovjeka.

dvadeset i jedan. ' Naa Autograph 'sinhronizirano na hindskom kao' Thokar '

Naa Autogram

Naa Autogram (2004) je tolivudski dramski film redatelja S. Gopala Reddyja. U filmu glumi Ravi Teja kao protagonista, s Bhumika Chawla , Gopika, Mallika i Prakash Raj igraju druge važne uloge. Ovaj je film propao i na hindskom je sinhroniziran kao 'Thokar' .

Zemljište: Stare uspomene oživljavaju se dok Seenu dijeli pozivnice za vjenčanje. Prisjeća se raznih ljubavnih interesa iz svoje prošlosti. Od ljubavi iz djetinjstva do djevojke koja ga je naučila cijeniti naporan rad.

22. 'Nippu' na hindskom sinkroniziran s 'Glavni Insaaf Karoonga'

Mnogo

Mnogo (2012) je akcijsko-ljubavni film na telugu, u režiji Gunasekhar, u glavnim ulogama Ravi Teja i Deeksha Seth u vodstvu. Bio je to film s neuspjeha i sinhroniziran na hindski kao 'Glavni Insaaf Karoonga' .

Zemljište: Surya je šokiran kada je njegov prijatelj Sriram optužen za ubistvo svoje djevojke Vaishnavi. Da bi ga spasila, Surya treba da joj otac potpiše oslobađajuću presudu. Ali, otac djevojčice stari je Surjin neprijatelj.

2. 3. ' Shambo Shiva Shambo 'na hindskom sinhronizirano kao' Mera Krodh '

Shambo Shiva Shambo

Shambo Shiva Shambo (2010) je akcijski dramski jezik na teluškom jeziku u režiji Samuthirakanija. U njemu glumi Ravi Teja, Allari Naresh , Siva Balaji, Priyamani , i Abhinaya u glavnim ulogama. Ovaj je film proglašen hitom blagajne i na hindski sinhroniziran kao 'Mera Krodh' .

Zemljište: Troje prijatelja ulaže sve napore kako bi pomoglo ujediniti dvoje ljubavnika protivno željama njihovih moćnih roditelja. Ali, žrtva koju su dali prijatelji ide uzalud, kad se par nakon nekog vremena razdvoji.

24. ‘ Sarocharu ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Jabardast Aashiq'

Sarocharu

Sarocharu (2012) je teluški romantični akcijski komični film u režiji Parasurama u kojem Ravi Teja, Kajal Aggarwal i Richa Gangopadhyay glume u glavnim ulogama. Film nije dobro uspio na blagajnama i sinhroniziran je na hindi 'Jabardast Aashiq' .

Zemljište: Sandhya, studentica, živi u Italiji. Zaljubljena je u Karthika i odlučuje otputovati s njim u Indiju kako bi stekla njegovu naklonost. Ali zatečena je kad sazna za Karthikov brak.

25. ‘Kick 2’ sinhronizirano na hindskom kao ‘Jigarwala br. 1’

Udarac 2

Udarac 2 (2015) je teluški akcijski komični film redatelja Surendera Reddyja. Na njemu su Ravi Teja i Rakul Preet Singh . Film se dobro pokazao na blagajnama, a sinhroniziran je i na hindski jezik ‘Jigarwala br. 1’ .

Zemljište: Liječnik NRI Robin stiže u Indiju kako bi uspostavio bolnicu na imanju koje je uzurpirala Durga. Ovaj ga uspješan podvig vodi u daleko selo, gdje mora pronaći pravi smisao života.