Popis Suriyinih sinhroniziranih hindskih filmova (12)

Hurtski sinhronizirani filmovi o SurijiSuriya je popularno lice južnoindijskih filmova. I on je stekao ogromnu slavu kao producent. Suriya je snimio mnoge uspješne južne filmove za koje je također osvojio nagrade. Njegovi su obožavatelji posvuda u Indiji zbog različitih sinkroniziranih verzija njegovih filmova. Ovdje je popis hurijski sinhroniziranih filmova Suriya.

1. ' Aaru 'na hindskom sinhronizirano kao' Povratak Ghajinija '

Aaru

Aaru (2005) je indijski gangsterski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao Hari. Zvijezde Sirija i Trisha Krishnan u glavnoj ulozi. Film je na blagajnama bio prosječan, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Povratak Ghajinija’ .

Zemljište: Aaru u Viswanathanu pronalazi mentora koji vodi posao s nekretninama. Postaje mu desna ruka i izvršava sve naloge, legalne i ilegalne. Kad ga Viswanathan izda, Aaru se zakune da će ga uništiti.dva. ' Singam 'Na hindskom sinhronizirano kao' The Fighterman Singham '

Singam

Singam (2010) je indijski tamilski akcijski-masala film u režiji Harija, u glavnim ulogama Suriya i Anuška Shetty u vodstvu. Film je bio super hit i sinhroniziran na hindi kao 'Fighterman Singham' .

Zemljište: Iskreni policajac Durai Singam zatvara rogove velikom iznuđivaču Mayilu Vaaganamu.

3. ‘7aum Arivu’ na hindskom sinhronizirano kao ‘Chennai v / s China’

7aum Arivu

7aum Arivu (2011) je indijski film naučne fantastike borilačkih vještina koji je napisao i režirao AR Murugadoss, a u njemu sudjeluju Suriya i Shruti Haasan u glavnim ulogama i Johnny Tri Nguyen kao glavni antagonist. Film je bio hit i na hindski sinhroniziran kao ‘Chennai protiv Kine’ .

Zemljište: Bodhidharmu, stručnjaka za borilačke vještine, štuju u Kini nakon njegove smrti. Godinama kasnije, Dong Lee dolazi u Indiju voditi biološki rat i Aravind, podrijetlo iz Bodhidharme, pokušava ga zaustaviti.

4. ' Nandha 'Na hindski nazvano' Povratak Vaastava '

Nandha

Nandha (2001) je indijski tamilski akcijski dramski film koji je napisao i režirao Bala, a u glavnim ulogama glume Suriya i Laila, dok Rajkiran, Saravanan i Rajshree igraju druge sporedne uloge. Film je postigao komercijalni uspjeh i na hindski je sinhroniziran kao ‘Vaastav povratak’ .

Zemljište: Nandha se vraća nakon što je odslužio svoj mandat zbog ubojstva oca. Iako ga je ubio da bi spasio majku, ona mu to ne oprašta. Tada ga prima Periyavar, koji skloni šrilanške izbjeglice.

5. ' Mounam Pesiyadhe 'Sinhronizirano na hindski kao' Ghatak se vraća '

Mounam Pesiyadhe

Mounam Pesiyadhe (2002) je romantična komedija na tamilskom jeziku, koju je napisao i režirao Ameer Sultan. U njemu glume Suriya i Trisha u glavnoj ulozi, zajedno s Nandhom, Mahaom i Anju Mahendrom u sporednim ulogama. Pokazalo se da je film hit na blagajnama i na hindski jezik sinhroniziran kao ‘Ghatak se vraća’ .

Zemljište: Za razliku od svog prijatelja Kannana, Gautham ne vjeruje u koketiranje u ime ljubavi. Gautham se napokon zaljubi u Sandhya, Kannanovog rođaka i djevojku Kannanovih roditelja žele da se on oženi.

6. ‘ Singam II 'Sinhronizirano na hindski kao' Main Hoon Surya Singham II '

Singam II

sriram v ias topper datum rođenja

Singam II (2013) je indijski tamilski akcijski film koji je napisao i režirao Hari.Tglumi Suriju, zajedno s Anushkom Shetty, Hansika motwani , Vivek i Santhanam u sporednim ulogama.Film je bio super hit i sinhroniziran na hindski kao 'Glavni Hoon Surya: Singham II' .

Zemljište: Duraisingam je tajni kao časnik NCC-a u školi Thoothukudi. Mora se boriti s Bhaiem i Thangarajom, dvojicom kriminalaca koji vladaju tim područjem i koji rade u dogovoru s međunarodnim narko-boom.

7. ‘ Maattrraan ’ na hindskom sinhronizirano kao ‘Ne. 1 Judwa '

Maattrraan

Maattrraan (2012) je tamilski znanstveno-fantastični triler film koji je zajedno napisao i režirao K V Anand. U njemu glumi Suriya, zajedno s Kajal Aggarwal u glavnim ulogama dok Sachin Khedekar a Tara igraju sporedne uloge. Ovaj je film imao neuspjeh i na hindski je sinhroniziran kao ‘Br. 1 Judwaa - nesalomljivi’ .

Zemljište: Story sadrži borbe srodnih blizanaca kako bi zaštitili procvat svog oca. Hoće li je njih dvoje uspjeti zaustaviti s ruskim špijunom koji je kovao namjeru da ukrade poslovne tajne njihove tvrtke?

8. ‘Vel’ na hindskom sinhronizirano kao »Glavna Faisla Karunga '

Dobro

Dobro (2007) je akcijski obiteljski dramski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao Hari. U njemu glume Suriya i Slano a u sporednim ulogama glume Vadivelu, Kalabhavan Mani i Nassar. Film je bio hit filma na blagajni i na hindski jezik sinhroniziran kao 'Glavni Faisla Karunga ’ .

Zemljište: Charanraj je uzbuđen kad mu supruga Saranya rodi blizance. Međutim, njihova je sreća kratkotrajna jer jedan od njihovih sinova misteriozno nestaje iz vlaka.

9. ’24’ sinhronizirano na hindskom kao 'Vremenska priča'

24

24 (2016) je indijski znanstveno-fantastični triler na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao Vikram Kumar. U filmu glumi glumac Suriya u trostrukim ulogama, s glumicama Samantha Ruth Prabhu , Nithya Menen i Saranya Ponvannan u glavnim ulogama. Bio je to super hit film i na hindski sinhroniziran kao 'Vremenska priča' .

anjana om kashyap najnovije slike

Zemljište: Sethuraman, znanstvenik, izumio je napravu koja putuje kroz vrijeme, a njegov zli brat blizanac želi je se dočepati. Ogorčena bitka nastaje između Sethuramanova sina i njegovog zlog blizanca za hvatanje spravice.

10. 'Anjaan' sinhronizirano na hindskom kao 'Khatarnak Khiladi 2'

Anjaan

Anjaan (2014) je indijski akcijski film na tamilskom jeziku redatelja N. Lingusamyja. U filmu glumi Suriya sa Samanthom Ruth Prabhu, dok su bollywoodski glumci Manoj bajpayee , Vidyut Jamwal i Dalip Tahil igraju sporedne uloge. Film je na kino blagajnama ostvaren u prosjeku, a na hindski je sinhroniziran kao 'Khatarnak Khiladi 2' .

Zemljište: Krišna, koji dolazi u Mumbai u potrazi za svojim nestalim bratom, saznaje da je bio zastrašujući gangster poznat kao Raju Bhai. Kasnije se otkriva zanimljiv obrat kada Krišna upozna neprijatelje svog brata.

jedanaest. ' Ayan 'na hindskom sinhronizirano kao' Vidhwanshak The Destroyer '

Ayan

Ayan (2009) tamilski je akcijski film u scenariju i režiji K. V. Ananda. U filmu glume Suriya, Prabhu, Tamannaah i Akashdeep Saighal u glavnim ulogama. Bio je to super hit film i na hindski sinhroniziran kao ‘Vidhwanshak Razarač’ .

Zemljište: Krijumčarka Deva radi pod mafijaškim don Dasom. Kamlesh formira suparničku mafijašku skupinu i želi poslovno preuzeti Das. Ostatak priče govori o onome što se događa između Deve i Kamlesha.

12. ‘ Aadhavan ’ na hindskom sinhronizirano kao ‘Dildaar - Arya’

Aadhavan

Aadhavan (2009) je tamilski akcijsko-komedijski film redatelja K. S. Ravikumara. U filmu igraju Suriya i Nayantara u glavnim ulogama, s Muralijem, Vadiveluom, Anandom Babuom, Rameshom Khannom, B. Sarojom Devi, Rahul Dev , Sayaji Shinde u sporednoj ulozi. Film se dobro pokazao na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Dildaar - Arya’ .

Zemljište: Ubojica angažiran da ubije suca ne uspije u njegovom pokušaju. Zatim ulazi u kuću i osvaja obiteljsku ljubav. Jednom kad je gotovo uhvaćen, laže obitelji da je davno izgubljeni sudac.