Popis Vikramovih sinhroniziranih filmova (15)

Vikramovi hindski sinhronizirani filmoviVikram pravi je gospodin Perfekcionist južnoindijske filmske industrije. Jedan je od najsvestranijih glumaca u Indiji koji je sjajnu glumačku vještinu postigao veliku slavu. Vikram je priznanje kao glumac stekao svojim blockbusterom Sethu (1999) koja je na hindskom prerađena pod 'Tere Naam' glumi Salman Khan . Njegova strast prema filmovima je beskrajna i to se u potpunosti odražava kroz njegovu izvrsnu glumu u filmovima. Ovdje je popis filmova Vikrama hindski sinhroniziranih.

1. ' Kanthaswamy ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Shiva - superjunak'

Kanthaswamy

amresh pure datum smrti

Kanthaswamy (2009) je neo-noir budni triler na tamilskom jeziku, scenaristica i redateljica Susi Ganesan, u glavnoj ulozi Vikram u naslovnoj ulozi. Shriya Saran , Prabhu Ganesan, Krišna, Ashish Vidyarthi, Mukesh Tiwari , Mansoor Ali Khan, Vadivelu i Y. G. Mahendran kao sporedna uloga. Film je bio hit i sinhroniziran na hindi kao ‘Shiva - Superheroj’ .

Zemljište: O financijskim nevoljama svakoga tko ostavi poruku u hramu brine se maskirani križar Kandasamy. U međuvremenu, službenik CBI-a u velikoj je potrazi za onima koji skrivaju svoj crni novac.dva. ' Iru Mugan 'sinhronizirano na hindskom kao' International Rowdy '

Iru Mugan

Iru Mugan (2016) je indijski znanstveno-fantastični akcijski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao Anand Shankar. U filmu glumi Vikram u dvostrukim ulogama, Nayantara i Nithya Menen u glavnim ulogama, dok se Nassar, Thambi Ramaiah, Karunkaran i Riythvika pojavljuju u sporednim ulogama. Bio je to super hit film i sinhroniziran na hindski kao ‘International Rowdy’ .

Zemljište: Nakon napada na indijsko veleposlanstvo u Maleziji, Akhilan, bivši agent, određen je da pronađe krivca. Njegove istrage vode ga do njegovog starog neprijatelja koji je sada razvio opasnu drogu.

3. ' Thaandavam ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Desh Prem pravi heroj'

Thaandavam

Thaandavam (2012) je indijski tamilski špijunski triler, scenarij i režija A. L. Vijay, u glavnoj ulozi Vikram, Jagapati Babu, Anuška Shetty , Amy Jackson i Lakshmi rai . Film je bio prosječan i pod naslovom je sinhroniziran na hindski 'Desh Prem pravi heroj' .

Zemljište: Kennyja, slijepca koji radi za zbor u londonskoj crkvi, svi vole zbog svoje skromne naravi. Međutim, njegova prijateljica Sara doživjela je šok kad sazna da je on ubojica mačka.

4. ' Na hindskom sam sinhroniziran sa „ja“

Ja

Ja (2015) je indijski romantični triler na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao Shankar. U filmu glume Vikram i Amy Jackson u glavnim ulogama, dok Suresh Gopi, Upen Patel , Santhanam i Ramkumar Ganesan prikazuju ključne uloge. Film je bio super hit na blagajnama i sinkroniziran na hindski jezik s istim naslovom 'Ja' .

Zemljište: Profesionalni i osobni život uspješnog modela ružno se okreće kad zbog injekcije razvije grbavca. Zatim planira osvetu ljudima koji su mu uništili život.

5. ' Kadhal Sadugudu 'Na hindski sinhronizirano kao' Aparichit 2 '

Kadhal Sadugudu

Kadhal Sadugudu (2003.) je porodični dramski film o tamilskoj obitelji, koji je napisao i režirao Durai, a u glavnim ulogama su Vikram, Priyanka Trivedi i Prakash Raj u glavnim ulogama. Film je naišao na loše kritike i postao je neuspješan box box office. Film je pod naslovom sinhroniziran na hindski 'Aparichit 2' .

de de pyaar de cast

Zemljište: Chitambaram ne želi da se njegova kći Kausalya uda za Suresh. Suresh tada odluči da se neće udati za Kausalyu bez očevog dopuštenja. Napokon, Chitambaram popušta i ljubavnici se ponovno okupljaju.

6. ‘ 10 Endrathukulla ’na hindskom sinhronizirano kao ‘Dus Ka Dum’

10 Endrathukulla

10 Endrathukulla (2015) je indijski tamilski akcijski film koji je napisao i režirao Vijay Milton. U filmu igraju Vikram i Samantha Ruth Prabhu u glavnim ulogama. Bio je to prosječan film i sinhroniziran na hindski kao ‘Dus Ka Dum’ .

Zemljište: Jamesu, instruktoru vožnje, dodijeljen je zadatak da prati Shakilu, lijepu ženu, na putovanju od Chennaija do Mussooriea. Ali šokiran je kad sazna da je njezin život u opasnosti.

7. ‘ King «sinhronizirano na hindskom kao» Kralj Vikram «

Kralj

Kralj (2002) je tamilski dramski film koji je režirao Prabhu Solomon. U filmu je u naslovnoj ulozi prikazan Vikram Sneha , Vadivelu i Nassar igrali su sporedne uloge.Film je bio prosječan, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Kralj Vikram’ .

doba Salman Khana u 2020

Zemljište: Raja i njegov otac, koji žive u Hong Kongu, shrvani su kad nesreća ostavi Rajinog oca na rubu smrti. Odluči spojiti oca s djedom kako bi ih usrećio.

8. 'Bheemaa' na hindskom sinhronizirano kao 'Rocky Bheema'

Bheemaa

Bheemaa (2008) indijski je tamilski akcijski film, scenarij i režija N. Linguswamy. U njemu glumi Vikram, Trisha Krishnan , Prakash Raj i Raghuvaran. Film je na kino blagajnama izveden u prosjeku, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Rocky Bheema’ .

Zemljište: Shekar je gorljivi štovatelj Chinne koji vodi podzemnu bandu. Jednom kad se sparuju, njih dvoje samostalno izlaze na ulice Chennaija. Ali Shekar se zaljubi i želi se reformirati.

9. ‘ Majaa na hindskom sinhronizirano kao 'Dada br.1'

Majaa

Majaa (2005) je tamilski dramski film u režiji Shafija, u glavnoj ulozi Vikram, Slano , Vadivelu, Pasupathy, Anu Prabhakar, Vijayakumar, Manivannan, Sindhu Tolani, Murali i Biju Menon. Film je bio prosječan i sinhroniziran na hindski kao ‘S obzirom na broj 1’ .

Zemljište: Crooks je pretvorio poštene ljude, čovjek i njegovi sinovi, Adhi i Mathi, dolaze u selo i pomažu farmeru da isplati dugove vlastelinu. Mathi se prisilno oženi stanodavčevom kćeri kako bi ga naučio lekciju.

10. ‘ Saamy 'na hindskom sinhronizirano kao' Policewala Gunda 3 '

Saamy

Saamy (2003) je indijski tamilski akcijski film po scenariju i režiji Harija. U filmu glume Vikram, Trisha i Kota Srinivasa Rao. Film je bio vrlo uspješan na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao 'Policewala Gunda 3' .

Zemljište: Aarusaamy je policajac koji vjeruje u održavanje mira pod svaku cijenu, čak i ako je potrebno primanje mita od najvećeg luđaka Perumala. Ali, okolnosti ga prisiljavaju da prijeđe crtu koju je povukao Perumal.

puno ime shahrukh khan

11. 'Arul' na hindskom sinkroniziran s 'Glavni Balwaan'

Arul

Arul (2004) indijski je tamilski akcijski obiteljski dramski film koji je napisao i režirao Hari u glavnoj ulozi Vikram, Jyothika , Pasupathy, Vadivelu, Sarath Babu, Vinu Chakravarthy i Vaiyapuri. Film je dobio mješovite kritike publike, a na hindski je sinhroniziran kao 'Glavni Balwaan' .

Zemljište: Arul, najmlađi od četvero braće, suočava se s bijesom svog oca kad preuzima krivnju za pogrešku koju je počinio jedan od njegove braće. Njihova se veza pogoršava kad je Arul prisiljena na politiku.

12. ‘ Rajapattai “na hindskom sinhronizirano kao„ Glavni hoon br. 1 dada “

Rajapattai

Rajapattai (2011) tamilski je akcijski masala film koji je zajedno napisao i režirao Suseenthiran, a u njemu sudjeluju Vikram i Deeksha Seth u glavnim ulogama. Bio je to film s neuspjeha i sinhroniziran na hindski kao 'Glavna tačka br. 1 Dada' .

anketa o deložaciji bigg šefa 11

Zemljište: Murugan želi postati negativac u filmovima. Spasio je Dakshina, starca, od sina, koji je u dogovoru s Ranganayaki, damom političarkom. Žena i njezini lopovi vode mafiju koja je grabila zemlju.

13. ‘ Anniyan 'sinhronizirano na hindskom kao' Aparichit '

Anniyan

Anniyan (2005) je indijski psihološki triler na tamilskom jeziku, koji je napisao i režirao S. Shankar. U glavnim su ulogama Vikram, Sadha, Vivek, Prakash Raj, Nedumudi Venu i Nassar kao pomoćna uloga. Film je postigao komercijalni uspjeh i na hindski je sinhroniziran kao 'Aparichit' .

Zemljište: Ramanujam, koji pati od višestrukog poremećaja ličnosti, danju radi kao odvjetnik, a noću. Savjete iz ‘Garuda Purana’ koristi kao svoje alate za izlaganje raznih antisocijalnih elemenata.

14. ‘ Dhill 'na hindskom sinhronizirano kao' Meri Aan: Muškarci na poslu '

Dhill

Dhill (2001) je tamilski akcijski film redatelja Dharanija. U filmu glume Vikram i Laila u glavnim ulogama, dok Ashish Vidyarthi, Nassar i Vivek igraju sporedne uloge. Film je postigao komercijalni uspjeh, a na hindski je sinhroniziran kao 'Meri Aan: Muškarci na poslu' .

Zemljište: Kanagavel, ambiciozni policajac, pretukao je muškarca zbog lošeg ponašanja sa svojom djevojkom. Ispada da je taj čovjek korumpirani policajac koji kasnije počinje maltretirati Kanagavela i njegovu obitelj.

petnaest. ' Samuraj 'sinhroniziran na hindskom kao' Samurai-Ek Yodha '

Samuraj

Samuraj (2002) je akcijski film na tamilskom jeziku koji je režirao Balaji Sakthivel. U filmu je u naslovnoj ulozi prikazan Vikram Anita Hassanandani , Jaya Seal i Nassar igrali su sporedne uloge. Film je na blagajnama dobio prosječan odgovor, a na hindski je sinhroniziran kao 'Samurai-Ek Yodha' .

Zemljište: Thiagu, učitelj, oblači odijelo samurajskog ratnika i izvodi korumpirane političare i birokrate pred lice pravde.