Manjula Ghattamaneni (sestra Mahesha Babua) Dob, muž, djeca, obitelj, biografija i više

Brze informacije→ Dob: 52 godine Otac: Krishna Suprug: Sanjay Swaroop

 Fotografija Manjule GhattamaneniDrugo ime Manjula Swaroop (nakon udaje) [1] Brak Razvod
profesije Redatelj, producent i glumac
Poznat po • Biti kći pokojnog teluškog glumca Superstara Krishne
• Biti sestra od Mahesh Babu , Tollywoodska superzvijezda
Fizička statistika i više
Visina (približno) u centimetrima - 165 cm
u metrima - 1,65 m
u stopama i inčima - 5' 5'
Boja očiju Tamno smeđa
Boja kose Sol i papar
Karijera
Debi Filmski glumac):
• Ljeto u Betlehemu (Malayalam) (1998.); kao Aparna
 Ljeto u Betlehemu's poster
• Rajasthan (tamilski); kao terorist Shabana
 CD naslovnica tamilskog filma Rajasthan
• Show (telugu); kao Ridhima
 Plakat emisije

Filmski producent):
• Prikaži (telugu)
 Plakat emisije
Redatelj):
• Manasuku Nachindi (telugu)
 Poster Manasuku Nachindi
Nagrade Posebna nagrada žirija Nandi za najboljeg producenta za Telugu film Show (2001.)
Osobni život
Datum rođenja 8. studenog 1970. (nedjelja)
Dob (od 2022.) 52 godine
Mjesto rođenja Madaras (sada Chennai), Tamil Nadu, Indija
Horoskopski znak Škorpion
Nacionalnost Indijanac
Rodni kraj Chennai, Tamil Nadu, Indija
Obrazovna kvalifikacija Ona je diplomirana [dva] Službena web stranica Manjula Ghattamaneni
Religija hinduizam
 Instagram objava Manjule Ghattamaneni
prehrambene navike Egetarijanac
 Manjula's Instagram post
Odnosi i više
Bračni status Oženjen
Afere/dečki Sanjay Swarup (producent i glumac)
 Manjula sa Sanjayem Swaroopom
Datum vjenčanja Godina, 1999
Obitelj
Muž/supružnik Sanjay Swarup (producent i glumac)
djeca Kći - Jhanavi Swaroop
 Manjula Ghattamaneni sa suprugom i kćeri
Roditelji Otac - Ghattamaneni Siva Rama Krishna Murthy (aka Krishna) (glumac, preminuo 15. studenog 2022. u gradskoj privatnoj super-specijaliziranoj bolnici u Hyderabadu gdje je bio na liječenju nakon srčanog zastoja) [3] NDTV
Majka - Indira Devi (domaćica, umrla u dobi od 70 godina 28. rujna 2022. u Hyderabadu) [4] NDTV
 Manjula Ghattamaneni's mother and father
Braća i sestre Braća) - dva
• Ramesh Babu (stariji, glumac, preminuo 8. siječnja 2022.)
 Manjula sa svojim bratom Rameshom Babuom
• Mahesh Babu (mlađi, glumac, producent)
 Mahesh Babu sa sestrom Manjula Ghattamaneni
sestra(e) - dva
• Padmavathi Ghattamaneni (starješina)
 Manjula sa svojom sestrom Padmavathi
Priyadarshini Ghattamaneni (mlađi)
 Manjula sa svojom sestrom Priyadarshini
Ostali rođaci • Vijaya Nirmala (maćeha, glumica, redateljica i producentica) (umrla 26. lipnja 2019. zbog srčanog zastoja) [5] Hindus
 Vijaya Nirmala's photo
• Naresh (stariji polubrat, glumac, političar i društveni aktivist)
 Fotografija Naresha Babua

 Fotografija Manjule

Neke manje poznate činjenice o Manjuli Ghattamaneni

 • Manjula Ghattamaneni indijska je poslovna žena, glumica, producentica i redateljica koja je radila u nekoliko poznatih telugu filmova. Poznato je da je kći kanada superzvijezde Krishne, koji je preminuo 15. studenog 2022. u bolnici u Hyderabadu, Telangana, Indija. [6] NDTV
 • Nakon završetka formalnog obrazovanja, Manjula Ghattamaneni počela je raditi kao pomoćnica redatelja sa svojim ocem na filmskim setovima. Godine 1990. pomagala je Krishni u režiji teluških filmova poput Balachandrudu i Anna Thammudu.
 • Kasnije je Manjula Ghattamaneni izrazila želju da nastavi karijeru glumice u filmskoj industriji; međutim, njezin otac odbio je ideju da ona postane glumica. Nakon što je njen otac odbio njenu ideju, Manjula je nastavila raditi s ocem kao pomoćnica redatelja. Govoreći o tome, rekla je,

  Moj interes za glumu sada je postao snažna želja. Skupivši svu petlju, priopćila sam tati i obitelji da želim biti glumica. Čvrsto su mi rekli da se to ni pod kojim uvjetima ne može dogoditi. Tako sam svoj put nastavio kao pomoćnik redatelja.”

 • Kako kaže Manjula, dok je radila kao pomoćnica redatelja, pripremila je svoj portfolio i pokazala ga ocu nakon čega ga je još jednom zamolila da joj dopusti da postane glumica. Međutim, ovaj put otac je prihvatio njezin zahtjev i javno obznanio da će je lansirati kao glumicu u filmu.
 • Najava da će Manjula postati glumica nije dobro prošla u javnosti, koja je to negodovala zbog čega je Krishna tu objavu morao povući.
 • Kasnije se Manjula preselila u Bombay, gdje je, uz pomoć prijatelja, pokušala pustiti svoje fotografije u razne reklamne agencije u Bombayu kako bi se odmorila.
 • Kasnije je Krishna najavio da će lansirati Manjulu u filmu; međutim, ponovno je morao povući tu najavu nakon što je naišla na kritike javnosti. Govoreći o tome, rekla je,

  Shvativši koliko mi znači biti glumica, moj tata je još jednom planirao moju filmsku karijeru kao glumice. Napravio je sjajan projekt i ponovno najavio da ću glumiti. Čim su vijesti izašle, tisuće obožavatelja moga oca došle su u njegov studio s crnom odjećom i bocama kerozina, govoreći da će se spaliti ako ne povuče objavu koju je dao o meni. Studio Padmalaya bio je ispunjen obožavateljima koji su izvodili dharnu. Moj tata nije imao drugog izbora nego povući objavu.” • Kasnije je Manjula dobila glumačku ponudu; međutim, nije se mogao ostvariti kao njezin brat Mahesh Babu trebao je debitirati kao glavni glumac u teluškoj filmskoj industriji.
 • Godine 1998. Manjula je debitirala u malajalamskom filmu Ljeto u Betlehemu, gdje je igrala ulogu lika po imenu Aparna.
 • Godine 1999. Manjula je debitirala u tamilskoj filmskoj industriji epizodnom ulogom teroristice Shabane u filmu Rajasthan. Film je djelomično snimljen na telugu jeziku.
 • Godine 2002. Manjula je debitirao kao glumac i producent u teluškoj filmskoj industriji filmom Show. U filmu je igrala ulogu lika po imenu Ridhima. Film je nagrađen Nacionalnom filmskom nagradom za najbolji igrani film.
 • Godine 2004. Manjula je producirao Nani, teluški film u kojem glumi Mahesh Babu i Ameesha Patel . Film je, međutim, bio promašaj. Govoreći o filmu, Manjula je rekao:

  Napravio sam projekt zajedno s moćnom centrom najboljih talenata - Mahesh Babu, AR Rahman, Ameesha Patel i S J Surya. Ni u najluđim snovima nisam zamišljao da će ovaj film biti promašaj. Pa kad je pao, boljelo me. Neuspjeh jako boli.”

   Poster Nani

  Poster Nani

  andre russell visina u stopalima
 • Godine 2006. Manjula je koproducirao teluški film pod nazivom Pokiri, koji je iste godine osvojio nagradu Nandi za najbolji popularni igrani film.

   Poster teluškog filma Pokiri

  Poster teluškog filma Pokiri

 • Godine 2009. igrala je ulogu Pooje u teluškom filmu Kavyin dnevnik. Manjula je koproducirala film sa svojim suprugom Sanjayem Swaroopom.
 • Godine 2010. Manjula je viđena u teluškom filmu Naranča, gdje je igrala ulogu Ramove sestre. Ulogu Rama igrao je Ram Charan .
 • Iste godine Manjula je koproducirao romantičnu dramu teluški film pod nazivom Ye Maaya Chesave.

   Poster Ye Maaye Chesave

  Poster Ye Maaye Chesave

 • Godine 2013. Manjula se pojavio u teluškom osvetničkom filmu Sevakudu. U filmu je glumila lik nazvan po sebi.
 • Manjula je debitirala kao redateljica 2018. s Manasuku Nachindi, romantičnom dramom na teluškom jeziku.
 • Godine 2019. Manjula je najavila da producira web-seriju na teluškom jeziku pod nazivom Nasha u kojoj će uz nju igrati važnu ulogu Hansika Motwani .
 • Godine 2021. Manjula je glumila terapeuta po imenu dr. Mitra u teluškom filmu Malli Modalaindi.

   Plakat Mallija Modalaindija

  Plakat Mallija Modalaindija

 • Govoreći o svojoj glumačkoj karijeri, Manjula je jednom prilikom ustvrdila da je, kada joj se nisu ostvarili snovi da postane glumica u filmskoj industriji, dugo bila u depresiji, a kako bi je preboljela, počela se baviti jogom i meditacijom. Govoreći o tome, rekla je,

  Imao sam san da postanem glumac. Obožavatelji nisu željeli da glumim jer su toliko poštovali mog tatu da nisu mogli prihvatiti da se njegova kći druži i trči oko drveća s drugim junacima. Ne samo obožavatelji, nego i ostatak moje obitelji, rodbina i društvo - nitko nije mogao prihvatiti da postanem glumica. Osjećala sam se žrtvom i nisam to mogla prihvatiti. Ideja o odustajanju od glume bila je toliko depresivna da se jednostavno nisam mogla nositi. Dotakla sam dno svog života. Izgubio sam samopouzdanje kao osoba. Mislio sam da sam beskoristan, promašaj. S mukom sam ustao iz kreveta svako jutro. Nisam mogao učiniti čak ni male stvari. Kako bih to prevladao, čitao sam knjige, pohađao tečajeve transformacije. Donekle su mi pomogli, ali mi nisu mogli dati sve odgovore. Jedne sam noći, samo iz čiste frustracije, počeo moliti. Kad sam počeo redovito meditirati, shvatio sam da je moje uvjerenje o glumi kontradiktorno onome što sam želio. Želim biti glumica, ali negdje sam imala neko krivo uvjerenje da nije respektabilno da djevojke glume. Prvi put u životu postao sam toga svjestan. Onog trenutka kada sam shvatio to uvjerenje u sebi, postupno sam počeo mijenjati svoje uvjerenje u - 'u redu je da žene budu u filmovima.'

   Manjula dok vježba jogu

  Manjula dok vježba jogu

 • Govoreći o svom suprugu Sanjayu Swaroopu, Manjula je rekla da se u Sanjaya zaljubila kada ga je prvi put srela. Također je rekla da su se njezini roditelji protivili njezinim zahtjevima da se uda za njega, budući da je Sanjay bio iz druge kaste, a Manjuli je trebalo sedam godina da uvjeri svoje roditelje. Tijekom intervjua rekla je,

  Moj tata i ostatak obitelji bili su protiv naše ljubavi kao Sanjay, a ja sam iz različitih kasti. Trebalo mi je sedam godina da uvjerim svoju obitelj, i uz blagoslov naših obitelji, vjenčali smo se. Sanjay je moj najbolji prijatelj, moja srodna duša i moj savršeni partner.”

 • Manjula je strastveni ljubitelj kućnih ljubimaca. Ima psa kućnog ljubimca koji se zove Snježni.

   Jhanavi Swaroop sa Snowyjem

  Jhanavi Swaroop, kći Manjule i Sanjaya, sa Snowyjem

  shweta singh r. k. singh
 • Dajući intervju, Manjula je rekla da se meditacijom bavi posljednjih 30 godina i da je medijatirala preko 10.000 sati. Govoreći o tome, rekla je,

  Više od 30 godina svog života uložio sam u vlastiti razvoj. Na ovom putu samorazvoja upoznao sam mnoge Učitelje i učitelje koji su me naučili velikim istinama o životu. Meditirao sam 20 godina i završio sam više od 10 000 sati meditacije.”

 • Manjula je poslovna žena. Na svojoj službenoj stranici prodaje organske proizvode.

   Manjula pozira za fotografiju s organskim proizvodima koje prodaje

  Manjula pozira za fotografiju s organskim proizvodima koje prodaje