Strastvena ljubavna priča Dilipa Kumara i Saire Banu

Ljubavna priča Saira Banu i Dilip KumarJeste li ikada vidjeli ili poznavali ljubavnu priču s dobnom razlikom od 22 godine? Postoji takva priča, prava koja postoji u Bollywoodu. Mnogo je filmova u kojima ćete na ekranu svjedočiti romantičnosti glumca i glumice s tako velikom razlikom u godinama. Ali malo je onih koji svoju ljubav čine uspješnom i izvan ekrana. Bollywood je mjesto s puno ljubavnih priča, kako stvarnih tako i kolutova. Mnogo je ljubavnih priča koje nastaju u industriji i sretno cvjetaju. Dakle, ovo je ljubavna priča u kojoj je razlika u godinama ogromna, ali što se može učiniti kad ljubav ne vidi ništa osim samo osobe. Djevojka koja je imala samo 22 godine kada se udala za svoju simpatiju i voljenog koji joj je bio 22 godine stariji. Pa, priča je o poznatom glumcu Dilipu Kumaru i djevojci koja je kasnije postala glumica Saira Banu.

Početak 'Ljubavnog poglavlja'

Saira Banu i Dilip Kumar

Bila je to samo bajka jer je mlada djevojka koja je imala samo 12 godina pala na svjetski poznatog glumca Dilipa Kumara. Sama Saira rekla je to u intervjuu da je pala na Dilipa Kumara kad je imala samo 12 godina. U tako mladoj dobi bivša glumica dala je svoje srce Dilipu Kumaru. Ona je u intervjuu rekla da je za Dilip bila samo još jedna djevojka, ali za nju je Dilip bio sve i da je i ona vjerovala u Boga i svoju ljubav. Poznato je da kada se prva premijera Dilipovog super hit filma Mughal-e-Azam dogodila u poznatom Maratha mandir-u u Mumbaiju, Saira Banu tada je imala samo 16 godina i otišla je u show kako bi ugledala Dilip. Slomilo ju je srce što nije vidjela Dilipa kod bukvara jer on nije mogao prisustvovati. Kasnije je Saira osobno vidjela Dilipa; još se uvijek sjeća kristalno jasnog susreta. Saira je u intervjuu rekla da kada joj se Dilip nasmiješio, primijetio ju je i kao lijepu djevojku. Kaže i da je od tada samo ona imala taj osjećaj negdje duboko u sebi da će jednog dana biti Dilipova supruga.

Saira se pojavila kao uspješna glumica

Saira BanuKada se Saira Banu pretvorila u glumicu, bila je lijepa i besprijekorna pa je imala velikog obožavatelja koji je slijedi i obožavateljice. I kao i sve ostale poznate glumice, i ona je bila dio svih vrućih tračeva, kontroverzi i povezivanja. Njezina gracioznost i šarm pomogli su joj da postigne uspjeh, pa je tako bila dio obilnih filmova u Bollywoodu. Dobila je prilike glumiti s mnogim poznatim glumcima tog doba, a također je izgubila srce jednom, Rajendri Kumar, oženjenom muškarcu.

Ova veza dugo je bila u kontroverzama i kraj joj je priveo Naseem Banu, bivša glumica 60-ih i majka Saire Banu. Ona je osoba koja je odigrala glavnu ulogu u postavljanju ljubavne priče Saire i Dilipa. Naseem Banu igrao je ulogu Kupida u ljubavnoj priči i obojici dao do znanja da su stvoreni jedno za drugo. Pomogla im je da se zbliže, a ona je dama uz pomoć koje je procvjetala ljubav među njima. Kasnije je Dilip zaprosio Sairu i vjenčali su se uz blagoslov svojih obitelji. Čvor su povezali 1966. godine kada je šarmantna glumica imala samo 22, a zgodni glumac 44 godine.

Prekrasna veza

Brak Saira Banu i Dilip Kumar

Mnogi su rekli da će se ovaj par uskoro raspasti jer je dobna skupina ogromna, ali oni su svoj brak učinili pravim uspjehom. Prošlo je više od četiri desetljeća da je par i dalje zajedno. Par je pokazao svoju nesalomljivu i nepobjedivu ljubav jedno prema drugome, iako se suočio s nekoliko problema, baš kao i svi drugi parovi.

Saira Banu nastavila je biti u industriji Bollywooda čak i nakon udaje i uspješno se penjala stubama. Kasnije je postala prilično selektivna u snimanju filmova koji su doveli do njezinog velikog uspjeha u Bollywoodu. No negdje 1976. godine napustila je Bollywood i svoju karijeru u potpunosti kako bi se stavila na raspolaganje Dilipu i njenom domu. Tako se prilagodila supruzi i domaćici odričući se svih svojih uloga na ekranu.

Najveća prepreka u vezi bila je

Saira Banu i Dilip Kumar vole život

Sasvim je poznato da nijedna slavna osoba brakove ne shvaća ozbiljno i da ih nikada nemaju bez ikakvih kontroverzi ili problema. Postoji i jedna kontroverza oko ljubavne priče Dilipa i Saire. Kaže se da je 1980. godine Dilip bio zapetljan u ljubavnu vezu, kontroverznu, s pakistanskom damom poznatom kao Asma. Imali su vezu dvije godine nakon čega je Dilip prekinuo s Asmom i vratio se svojoj supruzi Sairi Banu. Par se do tada nije razveo, a kaže se da je Saira oprostila Dilipu zbog njegovih nedjela. Je li to moguće danas? Potpuno ne !!!

Saira Banu i Dilip Kumar Veza

Pa, ovdje je glavno vidjeti da su Dilip i Saira prošli puno toga, ali sve nije uspjelo utjecati na njihov ljubavni život i brak. Još uvijek su sretno zaljubljeni zajedno. Danas su svima dali sjajan primjer. Čak kažu da jedni druge smatraju najvećim Božjim darom za njih.