Kuća Sachin Tendulkar - fotografije, cijena, interijer, adresa i još mnogo toga

Kuća Sachin Tendulkar



2007. godine glavni udarač, Sachin Tendulkar kupio staru vilu pod nazivom 'Dorab Villa' za iznos od oko Rs. 35 Crore. Vila Dorab sagrađena je dvadesetih godina prošlog stoljeća, a izvorno ju je zauzimala obitelj Parsi - Wards.

Za njegovu izgradnju bile su potrebne oko 4 godine, a obitelj Tendulkar uselila se u ovu novu kuću 2011. godine. Bungalov se prostire na površini od 10.000 kvadratnih metara. Smješten na spoju Perry Cross Road i Turner Road u Bandri (zapad).





dom amitabh bachchan u Mumbaiju

Sjajni bungalov Sachin Tendulkar je u tri kata. Međutim, ima dva masivna podruma. Kuća je poslušna Vastuu i izgrađena je na način da se postigne Sachinov dugoročni san o posjedovanju kuće.

Adresa: 19-A, Perry Cross Rd, Bandra West, Mumbai, Maharashtra 400050, Indija



Kuća Sachin Tendulkar iznutra

Sachinova ljubav prema luksuznim automobilima bila je glavni razlog iza donjeg podruma, koji odjednom ima spremište za oko 40-50 automobila. Gornji podrum obuhvaća kuhinju, prostor za poslugu i nadzornu sobu.

Ulaz kuće Sachin Tendulkar

U prizemlju je mali hram s idolom lorda Ganeshe. Također obuhvaća veliku blagovaonicu, salon i prostor koji pokazuje brojna dostignuća koja je Sachin nagrađivao tijekom svoje kriket karijere.

Hram Sachin Tendulkar u kući

Prvi kat uređen je prema želji Sachina i Anjali tendulkar Dvoje djece, Sara Tendulkar i Arjun Tendulkar . Dok je drugi kat dizajniran za spavaće sobe i dnevni boravak za gospodina Tendulkara i njegovu dražesnu suprugu.

Obitelj Sachin Tendulkar

Gostinjske sobe su prisutne i na prvom i drugom katu. Sachin ima najzanimljiviju terasu koja je ukrašena bazenom i teretanom.

Kuća Sachin Tendulkar iznutra

saumya tandon i njezin suprug

Meksički arhitekt globalne marke, Javier Senosian, dizajnirao je organsku čudnu i bizarnu kuću za školjke za Sachin Tendulkar.

Kuća školjki Sachin Tendulkar

Kuća, oblikovana poput puža s njuškom iz ljuske.

Slika kućišta školjke Sachin Tendulkar

Tendulkarova neobična kuća, izgrađena da sliči na školjku, nalazi se u Bandri, predgrađu Mumbaija.

Kuća školjki Sachin Tendulkar iznutra

Interijeri ove lijepo dizajnirane kućice od školjaka oduzimaju dah.

Kuća školjki Sachin Tendulkar iznutra

Kuća je zaštićena ogradom visokih zidova, a u potpunosti je pokrivena CCTV kamerama i nekoliko senzora kao što su protuprovalni alarmi, požarni alarmi itd. To je zbog njegovih obožavatelja koji se akumuliraju izvan Sachinova doma kako bi vidjeli njegovu kuću. Ovaj bungalov zasigurno ostavlja sve gledatelje očaranima.

Gledatelji kuće Sachin Tendulkar

pooja bose datum rođenja

Jedna od najupečatljivijih stvari kod Sachinove kuće jest da je svestrani igrač kriketa za svoju kuću uzeo osiguranje u iznosu od ogromnih 100 Crore. Ovo je najviše osiguranje koje se sastoji od police osiguranja od požara od 75 Crore i dodatnog pokrića od 25 Crore za predmete u kući.

Sachin se nakon šest godina braka 2001. godine preselio u La Mer, stan u Bandri (zapad), gdje je zajedno sa svojom obitelji boravio na 10. katu. 2011. godine Sachin se s obitelji preselio u njegovu novu kuću.

Bungalov Sachin Tendulkar

' Svatko ima san o posjedovanju kuće. I ja sam sanjala ovaj san. Sretna sam što sam to uspjela ispuniti. Stan u kojem sam ranije živio, dobio sam ga pod sportskom kvotom. Sada sam napustio to mjesto kako bi tamo mogao živjeti neki drugi sportaš ”, rekao je Sachin tijekom intervjua.

Pogledajte videozapis da biste saznali više o kući Sachin Tendulkar: