Tanvir Gill (voditelj vijesti) Visina, težina, dob, biografija, suprug, djeca, obitelj i još više

Tanvir Gill

Jeste
Pravo imeTanvir Gill
NadimakTanu
ProfesijaVoditelj vijesti
Poznati AsUsidri se u ET-Now
Fizička statistika i više
Visina (približno)u centimetrima - 164 cm
u metrima - 1,64 m
u inčima inča - 5 ’4'
Boja očijuCrno
Boja koseCrno
Osobni život
Datum rođenja28. studenog 1982
Dob (kao u 2017.) 35 godina
Rodno mjestoJamnagar, Gujarat
Horoskopski znak / sunčani znakŠkorpion
NacionalnostIndijanac
Rodni gradJamnagar, Gujarat
ŠkolaNepoznato
Fakultet / sveučilišteKoledž Jesus Mary
Sveučilište u Delhiju
Edukacijske kvalifikacije)Diploma iz trgovine na koledžu Jesus Mary
MBA iz financija sa Sveučilišta Delhi
ReligijaNepoznato
Dječaci, poslovi i još mnogo toga
Bračni statusNepoznato
Poslovi / DečkiNepoznato
Obitelj
Suprug / supružnikNepoznato
RoditeljiImena nisu poznata
Najdraže stvari
Omiljeno sidroLarie King

Tanvir Gill

Neke manje poznate činjenice o Tanvir Gill-u

 • Karijeru je započela s CNBC-TV18 kao sidro i analitičar 2006. godine. Sushil Gupta Dob, kasta, supruga, biografija, obitelj, činjenice i još mnogo toga
 • Tanvir je bio domaćin mnogih jutarnjih emisija poput Your Stocks i Mid Cap Radar.
 • Također je usidrila vrlo popularni dio kanala - Saas Bahu Sensex, koji daje investicijske savjete ženama investitorima iz cijele Indije.
 • Također je obrađivala indijske izvještaje za programe CNBC Worldwide pod nazivom CNBC Cash Flow i CNBC Capital Connection.
 • U siječnju 2009. pridružila se ET Now, engleskom kanalu News kao viša voditeljica marketinga. Bila je dio svakodnevnog temeljnog uredničkog tima posljednjih godina u ET Now. Chandraswami doba, uzrok smrti, supruga, biografija i još mnogo toga
 • Intervjuirala je mnoge istaknute svjetske investitore i ekonomiste poput Rakesha Jhunjhunwale, Guya Spiera, Warrena Buffetta, Mohnisha Pabraija, Raghuram Rajan , Vinod Khosla, Howard Marks, Gopichand Hinduja, Russell Napier i mnogi drugi s popisa.
 • Usidrila je emisije poput 'Market Sense' koja svakodnevno analizira sadržaj vožnje tima tijekom tržnog vremena i 'Zatvaranje trgovina' koji prati posljednje satnice na tržištu u Indiji.
 • Ne samo u Indiji, već je radila i na međunarodnim globalnim tržištima u Londonu i New Yorku. Također je intervjuirala neke od najvećih i utjecajnih investitora i ekonomista.
 • Dobro joj je poznato, ali i popularno lice na raznim poslovnim kanalima.
 • U intervjuu Tanvir govori o svom životu u karijeri, izazovima s kojima se dosad susretala u karijeri i mnogim drugim stvarima koje vrijedi znati:

 • U studenom 2015. pokrivala je časnog premijera Narendra Modi Važan posjet Velikoj Britaniji i intervjuiranje mnogih kreatora politike poput Lorda Jima O'Neilla, komercijalne Secy UK Treasury, ministra za zapošljavanje Priti Patel, britanske vlade, lorda gradonačelnika Londona Allana Yarrowa, kao i nekih vrhunskih govornika na tržištu i mnogih drugih poznatih ličnosti.
 • Izvjestila je o summitu G 20 u Antaliji u Turskoj za Times Now i ET Now i postala jedina indijska poslovna novinarka koja je to učinila.