10 najboljih najbolje plaćenih glumaca u Bollywoodu u 2018. godini (muškarci)

Mega proračunski filmovi postaju ludost u Bollywoodu, pa se stoga plaća glavnih bollywoodskih glumaca pretvara u konkurenciju. Dakle, ako ste ljubitelj Bollywooda i želite znati koliko ti bollywoodski glumci naplaćuju film. Pogledajte listu 10 najboljih glumaca u Bollywoodu s najviše zarade - muškarci.1. Salman Khan Salman Khan

Ne iznenađuje, jer nakon što je ostvario hit-hit poput Sultana i Bajrangija Bhaijaana, Salman Khan zaobilazi 55-60 crore / film .

dva. Aamir Khan Aamir Khan

Gospodin Perfectionist iz Bollywooda i dalje vodi najbolji svjetski Grosser film sa 792,00 Cr za svoj posljednji film PK ali je odmah iza Salmana Khana s optužbama 50 crore / film .

3. Šah Rukh Kan rp_Shahrukh-Khan_28.jpg

Boldski Badshah i dalje vlada blagajnama, ali sa svojim nedavnim prosječnim hitovima kao što je Dilwale i VENTILATOR , zaostaje za druga 2 Khana i zarađuje okolo 45 crore / film .

Četiri. Akshay Kumar Akshay Kumar

Khiladi Kumar je na oblaku 9 s hat-trickom pogodaka u 2016. godini kao što su Airlift, Housefull 3 i Rustom . I sada je odmah iza 3 velika kana iz Bollywooda s optužbama 40 crore / film .5. Hrithik Roshan hrithik-roshan

Ovaj grčki Bog iz Bollywooda poznatiji je po svojim plesnim vještinama. Iako je mega super zvijezda, neuspjeh njegova nedavnog filma Mohenjo Daro je sigurno upao u svoju tržišnu cijenu. Njegove optužbe za film su okolo 35-40 crore / film .

6. Ajay Devgan Ajay Devgan

Ovaj svestrani glumac imao je pristojnu godinu ili nešto više. Sa svojim nedavnim hitovima poput Drishyama i Shivaaya, održao je omjer stvaranja pogodaka i zauzima okolo 22-25 crore / film .

7. Ranveer Singh Ranveer Singh

Njegovi početni troškovi za film iznosili su oko 10 - 12 Cr, ali nakon velikog uspjeha njegovog filma Bajirao Mastani, povećao je svoje troškove na gotovo dvostruko. Sada uzima 20 crore / film .

8. Ranbir Kapoor Ranbir Kapoor

Iako je imao katastrofalnu 2015. godinu s neuspjesima Roy, Bombajski baršun, i Festival, njegov nedavni film Ae dil hai mushkil pokazao se kao film koji mu je spasio karijeru, a sada nabija oko sebe 15-20 crore / film .

9. Amitabh Bachchan Amitabh Bachchan

Shehenshah iz Bollywooda i dalje je vrlo aktivan u filmovima i nastavlja s kritičkim i komercijalnim hitovima poput Piku , i Ružičasta . Uzima okolo 12-15 crore / film .

10. Shahid Kapoor rp_shahid-kapoor-5.jpg

Shahida su 2015. kritizirali zbog katastrofalnog filma Shaandaar, ali snažno se vratio sa snažnom izvedbom u filmu Udta Punjab , i sada se on uokolo 10 crore / film .