10 najboljih plaćenih glumaca telugua u 2017. godini (muškarci)

Najviše plaćeni glumci u teluguGlumci iz telugua imaju velikog obožavatelja koji prate ne samo u Indiji već i u drugim dijelovima svijeta. Sada se filmovi snimaju s ogromnim budžetima, a sa ogromnim uspjehom filma Baahubali, industrija telugua postala je glavna filmska industrija u Indiji. Dakle, ovdje je popis 10 najboljih najplaćenijih glumaca telugua u 2017. godini (muškarci).

1. Prabhas

Prabhas

datum rođendana virat kohli

Telugu Superstar Prabhas zaradio je ogroman uspjeh i popularnost u cijelom svijetu nakon objavljivanja njegovih hit filmova 'Baahubali: Početak' (2015.) i 'Baahubali 2: Zaključak' (2017.) koji su indijski film s najvećom zaradom od svih vrijeme. Sad je njegova zarada okolo 20-24 crore / film .

dva. Maheš babu

Maheš babuMahesh Babu koji je započeo kao dijete umjetnik, a u karijeri je debitirao kao glavni glumac u teluškom filmu, ubrzo se dokazao dajući filmove poput 'Srimanthudu' (2015.) i 'Srimanthudu' (2016.). Sad zarađuje 18-20 crore / film .

3. Pawan Kalyan

Pawan Kalyan

Multitalentirani glumac Pawan Kalyan, producent je, borilački umjetnik, redatelj, scenarist, koordinator kaskadera i pjevač. Posljednji objavljeni filmovi bili su mu 'Sardaar Gabbar Singh' (2016.) i 'Katamarayudu' (2017.), za koje zarađuje 18 crore / film .

Četiri. Junior NTR

n-t-rama-rao-jr

Junior NTR igrao je različite uloge u teluškom kinu. Također je pjevač i koreograf u reprodukciji u Tollywood filmovima. Mnogo je hvaljen zbog izvanredne izvedbe u posljednjim uspješnim filmovima 'Nannaku Prematho' (2016.) i 'Janatha Garage' (2016.), a zarađuje oko 17-18 crore / film .

bhabhi ji ghar par hai likovi

5. Allu Arjun

Allu Arjun

Allu Arjun postao je Ikona stila sve mladosti u Tollywoodu i trenutno je jedan od glavnih vodećih heroja teluške industrije. Njegova posljednja dva filma su 'Rudhramadevi' (2015.) i 'Sarrainodu' (2016.) za koje zarađuje 13-15 crore / film .

6. Ram Charan

Ram-Charan

Ram Charan koji je radio u kinu Telugu također je plesač, producent, poduzetnik i poduzetnik. Njegov posljednji objavljeni film 'Bruce Lee - The Fighter' (2015.) nije uspio, ali 'Dhruva' (2016.) zaradio je uspjeh zbog kojeg je naplatio 12 crore / film .

7. Ravi Teja

Ravi Teja

Ravi Teja poznat je po svojoj komičnoj akciji u svojim filmovima. Njegova posljednja dva filma, naime ‘Ravi Teja’ (2015.) i ‘Bengalski tigar’ (2015.), nisu uspjeli dobro nastupiti na kino blagajnama. Sada je njegova zarada 10 crore / film .

8. Nandamuri Balakrishna

nandamuri-balakrišna

Nandamuri Balakrishna jedan je od starih i popularnih heroja u teluškoj industriji. Aktivno se bavi politikom, a nedavno objavljeni filmovi su mu „Diktator“ (2016.) i „Gautamiputra Satakarni“ (2017.) za koje se bavi 9 crore / film .

9. Pobjeda Venkatesh

daggubati-venkateš

prvi film o akšaju kanni

Daggubati Venkatesh indijski je filmski glumac poznat po svom radu pretežno u teluškom kinu. Posljednjih 30 godina zabavljao je svu žanr publiku. Njegovi filmovi 'Babu Bangaram' (2016.) i 'Guru' (2017.) postigli su uspjeh s tim, zarađuje 7-8 crore / film .

10. Akkineni Nagarjuna

Akkineni Nagarjuna

Akkineni Nagarjuna indijski je filmski glumac i producent koji prvenstveno radi u kinu Telugu. Često ga nazivaju ‘kraljem’ teluške filmske industrije. Njegovi nedavno objavljeni filmovi su 'Nirmala Convent' (2016.) i 'Om Namo Venkatesaya' (2017.) zbog kojih zarađuje 7 crore / film .