Top 10 indijskih voditelja vijesti (2018)

Dobro novinarstvo je ono što nam treba da bismo demokratski funkcionirali. Danas mnogi vjeruju da indijsko novinarstvo ide u pogrešnom smjeru s besmislenim izvještavanjem i medijskim suđenjem svakog slučaja. Dakle, evo popisa top 10 indijskih voditelja vijesti.Top 10 indijskih voditelja vijesti

10. Rahul Kanwal

Rahul Kanwal

Rahul Kanwal je najmlađa osoba koja je vodila novinski kanal u Indiji. Ovaj 37-godišnji voditelj trenutno je glavni urednik u India Today. Vodi i vodi brojne debatne emisije, uključujući Sidhi Baat i Newsroom.

9. Rajeev Masand

Rajeev MasandRajeev Masand nesumnjivo je jedan od najboljih filmskih kritičara i reportera o zabavi u Indiji. Počeo je izvještavati u dobi od 16 godina za Times of India. Trenutno surađuje s CNN-IBN-om i vodi emisije poput Masand's Verdict i To Catch a Star.

8. Shereen Bhan

Shereen bhan

Glavni urednik CNBC TV18, Shereen bhan ima iskustvo od gotovo 15 godina i često je zaslužan za redefiniranje ekonomskog novinarstva u Indiji. Tijekom ovih godina izgradila je nišu za sebe u programiranju poslovnih vijesti. Sidri jednu od najdugovječnijih emisija o poduzetnicima, uključujući Mlade Turke i mnoge druge uspješne emisije.

7. Sweta Singh

Sweta Singh |

Ime kućanstva, Sweta Singh | ima nenadmašne vještine sidrenja. Prije nego što se pridružila Aaj Tak, surađivala je sa Zee News i Saharom. Za svoj hvalevrijedan rad na ovom polju odlikovana je mnogim prestižnim nagradama.

6. Arnab Goswami

Arnab Goswami

Držeći sve ruglo po strani, ovaj čovjek ima ogromno znanje i sjajan je govornik. Poznat je po svom neposrednom i neustrašivom stavu. Arnab Goswami je bio glavni urednik i voditelj vijesti Times Now kanala prije suosnivanja Republičke televizije. U njegovoj emisiji gostovale su poznate ličnosti poput Benazir Buto , Dalaj Lama, Hillary Clinton , Narendra Modi , i još mnogo toga.

5. Gaurav Kalra

Gaurav Kalra

S više od 20 godina iskustva jedan je od najiskusnijih i vrhunskih sportskih novinara u Indiji. Kaže da se, budući da nije imao velikog talenta za sviranje, odlučio baviti reportažama o žanru.

4. Abhigyan Prakash

Abhigyan prakaš

Nazvan nacionalnom ikonom zbog svoje klase, povjerenja i vjerodostojnosti, Abhigyan prakaš viši je izvršni urednik NDTV India. Besprijekoran govornik; i na hindskom i na engleskom, i pronicljivi politički analitičar. Nema sumnje, on je jedan od najboljih koje imamo.

3. Nidhi Razdan

Nidhi Razdan

Lijepa žena Nidhi Razdan ima veliko znanje i vještine. Voditeljica vodeće vijesti Lijevo, desno i središte na NDTV 24 × 7, nagrađena je prestižnom nagradom Ramnath Goenka za izvrsnost u novinarstvu za izvještavanje iz Džamua i Kašmira te sjeveroistočne Indije.

2. Vikram Čandra

Vikram Chandra

najbolji filmovi sanjay dutta

Stekao je svoju reputaciju pokrivajući sukob u Kargilu s nule. Vikram Chandra vodeći je TV novinar i stručnjak za tehnologiju koji vodi Gadget Guru i sidri nagrađivanu emisiju Velika borba. Intervjuirao je velika imena, uključujući kralja Saudijske Arabije, Bill Gates , i Tim Cook.

1. Ravish Kumar

Ravish Kumar

Ravish Kumar viši je izvršni urednik na vijestima NDTV i voditelj mnogih vodećih emisija na kanalu, uključujući Prime Time, Hum Log i Ravish Ki Report. Spuštenih ruku, on je vjerojatno najbolje vodstvo vijesti u Indiji. Njegov sarkazam, znanje nalik moru i iznimne vještine privukli su mu prestižnu nagradu Ramnath Goenka za izvrsnost u novinarstvu za novinara godine 2013. i 2017. za kategoriju emitiranja na hindskom jeziku i još mnogo nagrada.