Top 10 najljepših južnoindijskih glumica

Top 10 najljepših južnoindijskih glumica



Južnoindijske glumice primaju ogromnu ljubav i lovorike iz cijelog svijeta zbog svojih izvanrednih predstava u indijskim filmovima. Neki od njih također su se preselili u Bollywood i etablirali se kao super prekrasna i nadarena glumica u Indiji. Dakle, pogledajte popis 10 najljepših glumica Južne Indije.

10. Samantha Akkineni

Samantha Akkineni





Samantha je mješovitog podrijetla; jer joj je majka Ninette iz Kerale, dok otac Joseph potječe iz Andhra Pradesha. 2012. glumica je podvrgnuta operaciji nosa kako bi poboljšala svoj izgled.

9. Trisha Krishnan

Trisha Krishnan



Trisha je osvojila brojne nagrade za najbolju glumicu kao što su CineMAA Award, Edison Award, Filmfare Award South, International Tamil Film Award, Nandi Awards, itd. Radila je na različitim jezicima poput hindskog, tamilskog, telugua, kannade i malajalama.

gal gadot visina u stopalima

8. Rakul Preet Singh

Rakul Preet Singh

Rakul je izvrstan igrač golfa i sudjelovao je na turnirima na nacionalnoj razini. U Femini Miss Indije iz 2011. godine osvojila je 4 naslova poput Miss Fresh Face, Miss Beautiful Smile, Miss Talented i Miss Beautiful Eyes.

7. Nayanthara

Nayanthara

Nayanthara je rođena u ortodoksnoj malajalskoj sirijskoj kršćanskoj obitelji, ali je 2011. prešla na hinduizam u hramu Arya Samaj u Chennaiju. Probojnu ulogu božice Seetha dobila je u filmu Sri Rama Rajyam, za koji je osvojila nagrade Filmfare i Nandi.

6. Kajal Aggarwal

Kajal Aggarwal

Kajal je također poznata kao Miss Congeniality u južnoindijskoj filmskoj industriji zbog svoje prijateljske naravi i sposobnosti da se dobro slaže s drugima. Pripada obitelji punjabi.

5. Shriya Saran

Shriya Saran

Shriya je radio na različitim jezicima kao što su hindski, engleski, telugu, tamilski, malajalamski i kanadski. Ona je obučena plesačica Kathak, a vještinu je naučila od poznate plesačice Kathak - Shovane Narayan.

Četiri. Ileana D’Cruz

Ileana D’Cruz

Rakeš Rošan vidio je u reklami i preuzeo glavnu ulogu u pružanju blistave karijere. Bila je prva ženska zvijezda koja je dobila jednu kunu kao nagradu u južnoindijskoj filmskoj industriji.

3. Taapsee Pannu

Taapsee Pannu

Taapsee je 8 godina učio ples Kathak od poznatih učenika Birju Maharaj. Jedna je od rijetkih glumica iz Južne Indije koja je imala 7 izdanja u jednoj godini (2011).

dva. Shruti Haasan

Shruti Haasan

Njezin prvi uvod u kino bio je kao glazbenica, a ne kao glumica. S nježnih 6 godina debitirala je kao dječja umjetnica s pjesmom 'Potri Paadadi Ponne'. Godinu dana nakon što je u Bollywoodu debitirala nasuprot Imran Khan u filmu 'Luck' (2009.) podvrgla se estetskoj operaciji da popravi nos kako bi odgovarala njezinu licu.

1. Tamannaah Bhatia

Tamannaah Bhatia

Tamannaah je popularna u tamilskoj i teluškoj industriji kao Milk Beauty, zbog svog bijelog tena. Počela je glumiti čim je navršila +2. Svoje daljnje obrazovanje nastavila je kroz način obrazovanja na daljinu.