Zac Efron: Dijeta, trening, transformacija tijela za Baywatch

Baywatch se vraća kao film 2017. godine i ne bismo mogli biti sretniji. Ima Dwayne Johnson , Zac Efron , Aleksandra Daddario i Kelly Rohrbach kao vodeći spasioci dok Priyanka chopra igrat će se negativca. Najava djeluje obećavajuće, ali ono što je privuklo pažnju svima je transformacija Zaca Efrona. Zac je uvijek bio u formi, u dobroj je formi i razmeće se sa svojih 6 paketa, ali u Traileru Baywatcha izgleda bolje nego ikad! Od mršave tinejdžerice Troy iz srednjoškolskog mjuzikla do vrućeg mišićavog muškarca u Baywatchu, to je poprilična transformacija.
Baywatch 1No kako ništa što vrijedi imati lako ne dolazi u obzir, Zac je morao slijediti suludu prehranu i rutinu vježbanja. Pa, svatko tko glumi s Dwayneom Johnsonom bio bi motiviran da uđe u formu poput The Rocka. Stijena je ponosna i na transformaciju svog dječaka Zaca Efrona. Evo plana prehrane i treninga Zeca Efrona koji je slijedio za 'Baywatch'.

Baywatch 2

Plan prehrane Zaca Efrona

Tajna trbušnjaka je dobro promišljena uravnotežena prehrana. Sva smeća i masti moraju biti izbačeni iz vaše rutine. Ako jedete sranje, izgledat ćete poput sranja. “U posljednje vrijeme najvažnija stvar koju sam naučio u pogledu prehrane je da se klonim prerađene hrane i držim se organskog proizvoda koliko god možete, čvrsto vjerujem u nejedenje kemikalija i zaista pokušavam izolirati gdje vam je hrana dolazi iz. Pokušajte ga održavati zdravim, organskim i neprerađenim ”, rekao je za jedan časopis.

Zac EfronPrema Men’s Fitnessu, Zac se u samo 12 tjedana uspio spustiti na samo 5% masti. Zac dijeli svoju prehranu i vježbanje na društvenim mrežama, to je dobro kod njega. Njegov trener Patrick Murphy dao je Zacu 12 tjedana primjenu cjelovite hrane, potpuno organske prehrane. Prema njegovim riječima, Zac je dnevno morao piti najmanje 3 litre vode, nadopunjene proteinima sirutke bez okusa, bez aditiva.

obiteljska biografija sushant singh rajput

Zac je redovito tweetao ...

Baywatch 3

Naravno, imao je i ponekih varalica

nagin 3 mahir pravo ime

Baywatch 4

Rutina vježbanja Zaca Efrona

U intervjuu za Men’s Fitness, Zac je podijelio svoju rutinu vježbanja.

1. dan: Izvlačenje ravne ruke prema dolje, razvlačenje kotača sa ABS-om, red kabela koji sjedi, ovješeni red, povlačenje neutralnog hvata, spuštanje lat s koljena, brada prema gore, uvijanje bicepsa bučice.

2. dan: Pritisak na nogu, skok u suspenziji, švicarski ekstenzija kuka, švicarsko loptasto savijanje nogu, hod unatrag u hodu, planinari na klizačima, bučica rumunjskog dizanja, kundaci, nestabilno podizanje teleta na jednoj nozi, treniranje ovjesa s jednom nogom u čučnju.

3. dan: Podizanje bučice s prednje strane, podizanje kabela preko krila, potisak poda s bučicama, potiskivanje, nagib s prečicama za bučice, potisak s bučicama iznad glave, prešanje kablova u prsima, potiskivanje bosu plyo, spuštanje jednom rukom, uvijanje jednom rukom.
Svaki trening (1., 2. i 3. dan) treba izvoditi jednom tjedno, a između toga treba odmarati jedan dan.

Baywatch 5

Zac je zaradio cijelu hrpu komplimenata. Iako su mu komplimenti Dwaynea Johnsona najviše značili. Zac mu se zahvalio što je rekao da ga je upravo on (Stijena) najviše nadahnuo da radi u ovoj mjeri i razvije savršeno usklađeno tijelo.