17 bollywoodskih glumica koje su se udale za strance

Bollywoodske glumice koje su se udavale za strance

Bollywoodske zvijezde i zvijezde iz svijeta zabave pružili su nam dokaz da ih nacionalnost ne veže kada su u pitanju spojevi, pa čak i vjenčanje. Štoviše, sasvim je prikladno reći da je ljubav slijepa i da ne poznaje granice je li ta osoba poznata osoba ili običan čovjek. Poznato je da bollywoodske glumice prelaze sve granice i na kraju vezuju svadbeni čvor s čovjekom iz snova, bez obzira na nacionalnost ili dob svoje srodne duše.

Pogledajmo koje su bollywoodske glumice i poznate indijske žene probile sve barijere i udale se za svog viteza u blistavom oklopu; ostavljajući za sobom tisuće slomljenih srca u svojoj domovini.

1. Priyanka Chopra &Nick Jonas

Priyanka Chopra i Nick Jonas

Zvijezda iz Bollywooda Priyanka chopra oženjen američkom pjevačicom, tekstopiscem, glumcem i producentom ploča, Nick Jonas u prosincu 2018. Par koji se prvi put javno pojavio na MET Gala otvorio je put beskonačnim nagađanjima širom svijeta i prekinuo sva takva nagađanja svojim angažmanom u srpnju 2018.2. Preity Zinta i Gene Goodenough

Preity Zinta i Gene Goodenough

Glumica ‘Kal Ho Na Ho’, Preity Zinta , oženio se američkim poslovnim tajkunom, Gene Goodenough 28. veljače 2018. Par koji se trenutno nalazi u SAD-u, upoznao se u Santa Monici u Los Angelesu i izlazio je oko pet godina prije braka.

3. Radhika Apte i Benedict Taylor

Radhika Apte s Benediktom Taylorom

Hvaljena glumica, Radhika apte , izmijenio zavjete s glazbenikom iz Londona, Benedikt Taylor , 2012. godine. Par je uspio održati svoj osobni i profesionalni život potpuno odvojenim.

4. Celina Jaitley i Peter Haag

Celina Jaitley i Peter Haag

Celina jaitley prvi put je upoznala svog supruga Petera Haaga u Dubaiju. Dvojac se zaručio 2010., a čvor je povezao 2011. Peter Haag je hotelijer sa sjedištem u Austriji.

5. Shilpa Shetty i Raj Kundra

Shilpa Shetty i Raj Kundra

Shilpa Shetty , pobjednik britanskog reality showa Big Brother, oženio se londonskim poduzećem, Raj Kundra . Par koji je bio poslovni poznanik prije nego što su počeli izlaziti, vjenčali su se 22. studenog 2009.

6. Madhuri Dixit i Sriram Nene

Madhuri Dixit i Sriram Nene

Dhak-Dhak djevojka, Dixit , slomio milijune srca kad je povezala čvor s američkim kardiologom, Dr. Sriram Nene , davne 1999. Možda ne biste vjerovali činjenici da Nene nije bila potpuno svjesna svog statusa zvijezde kad su se upoznali.

7. Shriya Saran &Andrej Koščejev

Shriya Saran i Andrej Koscheev

Južno-indijska zvijezda, Shriya Saran , zadivila cijelu naciju kad je izmijenila zavjete sa svojim ruskim dečkom, Andrej Koščejev , 19. ožujka 2018. Andrei je poznati tenisač i poduzetnik.

8. Sania Mirza & Shoaib Malik

Sania Mirza i Shoaib Malik

ms dhoni kuća na ranchi fotografiji

Indijska teniska zvijezda, Sania Mirza , oženio se pakistanskim igračem kriketa, Šoaib Malik , u Hyderabadu 12. travnja 2010. Njih dvoje su se prvi put sreli kad je Sania otišla igrati Australian Open i zaljubila se.

9. Aashka Goradia i Brent Goble

Televizijska zvijezda, Aashka goradia , oženio se Amerikankom, Brent Goble . Par se upoznao na događaju u Las Vegasu 2016. godine i povezao čvor u prosincu 2017. Goble je instruktor oružja i službenik osiguranja u Las Vegasu.

10. Kashmira Shah i Brad Listermann

Kashmira Shah s Bradom Listermannom

Kašmira Šah udala se za holivudskog producenta Brada Listermanna 2002. godine nakon sastanka putem internetske stranice za upoznavanje. Ono što iznenađuje jest činjenica da je par vezao čvor dan nakon prvog susreta licem u lice. Međutim, razveli su se 2007. godine.

11. Suchitra Pillai & Lars Kjeldsen

Suchitra pillai i suprug Lars Kjeldsen

Poznata kazališna umjetnica i glumica, Suchitra Pillai, udala se za danskog inženjera Larsa Kjeldsena u svibnju 2005. Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja i odmah se povezao; jer su obojica imali inženjersko predznanje.

taarak mehta ka ooltah chashmah prihod

12. Madhu Sapre & Gian Maria Emendotori

Madhu Sapre i Gian Maria Emendotori

Madhu Sapre, bivši indijski supermodel, vjenčala se s italijanskim biznismenom Gian Marijom 18. studenoga 2001. Maria i Sapre upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i istog trenutka pogodili. Gian je bio taj koji je Madhu zaprosio uoči njezinog rođendana.

13. Purbi Joshi & Valentino Fehlmann

Purbi Joshi i Valentino Fehlmann

Purbi Joshi , TV voditeljica i glumica, svadbenu čvor povezala je s financijskim savjetnikom sa sjedištem u SAD-u 6. prosinca 2014. Glumica je odsutna na tromjesečni tečaj glume u Los Angelesu 2011. godine gdje je upoznala svoju srodnu dušu.

14. Kim Sharma & Ali Punjani

Kim Sharma s Alijem Punjanijem

Glumica, Kim Sharma , pronašla svoju ljubav u poslovnom tajkunu sa sjedištem u Keniji, Ali Punjani . Par koji se vjenčao u roku od tjedan dana od veze, razveo se 2017. godine.

15. Reena Roy i Mohsin Khan

Reena Roy s Mohsin Khanom

Reena Roy vezao čvor s pakistanskim igračem kriketa, Mohsin Khan , 1983. Međutim, stvari su se ubrzo zaokrenule i par se, na kraju, razveo.

16. Sagarika Mukherjee & Martin Da Costa

Sagarika Mukherjee i Martin Da Costa

Pjevačica Sagarika Mukherjee spojena je s britanskim biznismenom Martinom Da Costom. Sagarika, koja je sestra popularnog bollywoodskog pjevača, Shaan , nakon udaje prebačen u Veliku Britaniju.

17. Tara Deshpande i Daniel Tennebaum

Tara Deshpande i Daniel Tennebaum

Stilska slava Tara Deshpande udala se za svog židovskog dečka Daniela Tennebauma početkom 2000-ih. Par koji se upoznao preko zajedničkog prijatelja u SAD-u vjenčao se kroz židovsku, ali i indijsku tradiciju.