Kuća Mukeša Ambanija Antilia - fotografije, cijena, interijer, adresa i drugo

Mukesh Ambani

Antilia je jedno od najskupljih privatnih stambenih objekata, u vlasništvu istaknutog poslovnog tajkuna Mukesh Ambani koja se procjenjuje na gotovo dvije milijarde dolara. Mukesh sa suprugom Nita ambani i dva sina Anant ambani i Akaš ambani i kćer, Isha Ambani živjeti ovdje u ovoj luksuznoj kući.

Adresa : Residence Antilia, kula Ambani, cesta Altamount, brdo Cumballa, 400 026, Mumbai, Maharashtra, Indija

Kuća Mukesh Ambani Antilia

Antilia je 4,00 000 četvornih metara Ft. zgrada koja se nalazi na Altamount Road, Cumballa Hill u južnom Mumbaiju . Ovaj velikodušni dom uključuje osoblje od oko 600 osoba koje održavaju rezidenciju 24X7.Ulaz Antilia

Ime je dobio po mitskom otoku u Atlantskom oceanu , Antilia ima 27 katova s izuzetno visokim stropovima od onih standardne visine.

fotografije s prvog braka s pjeskovitim majstorom

Kuća Nita Ambani Antilia

Dom Ambani opremljen je dvokatnim rekreacijskim centrom koji se među nekoliko ostalih sadržaja može pohvaliti teretanom, zdravstvenim kupalištem, jacuzzijem, odvojenim joga i plesnim studijima.

Sobe Antilia iznutra

Obiteljski su stambeni prostori na najvišim katovima jer je Ambani želio sunčevu svjetlost.

Skica ove veličanstvene kuće

Ambani Kuća Antilia

Leži u prostoru u kojem se nalazi U obliku slova W grede koje podupiru gornje etaže. Viseći vrtovi nisu samo za pokazivanje; biljke su uređaji za uštedu energije koji upijaju sunčevu svjetlost održavajući unutrašnjost kuće hladnom .

Antilia iznutra

Antilia ima više bazena, koji će svima pružiti vizualnu poslasticu.

Bazen Antilia

allu arjun svi filmovi na hindskom sinhronizirani

Antilia ima obiteljski vlastiti Mega-hram.

Hram Antilia iznutra

Osim nekoliko apartmana za goste, salona i sladoleda, zgrada sadrži plesnu dvoranu, kino s 50 mjesta i podzemnu garažu sa 160 automobila.

Interijer Antilia

Samo toranj ima 9 dizala, ali postoje zasebna dizala za goste i članove obitelji.

koja je starost nayanthare

Pogled odozgo Antilia

Antilia je privatna luksuzna kuća najbogatije osobe u Indiji, koja je Mukesh Ambani. Na vrhu zgrade nalaze se 3 jastuka za helikopter .

Heliapad Antilia

Mukesh Ambani Kuća račun za struju

U 2010. godini njegova je kuća generirala račun za struju Rs 70,69,488 . Ova je vijest postala kontroverza jer je to dosad bio najveći račun za električnu energiju u Mumbaiju.

Pogledajte video odavde: Kuća Antike Mukesha Ambanija