Kuća Aamira Khana - fotografije, područje, interijer, adresa i drugo

Apartmani Aamir Khan Freeda

Aamir Khan zajedno sa suprugom Kiran Rao i sin Azad, živi u ' Apartmani Freeda , ’U unajmljeni stan okrenut prema moru, koji se nalazi pored Carter Road u Bandra West, Mumbai. Aamirov stari dom ' Apartmani Bella Vista ”, Brdo Pali, sada je obnovljeno. Apartmani Bella Vista od 5000 četvornih metara ističu spoj modernih azijskih i europskih elemenata.

maharaj ki jai ho serijska uloga

Adresa: 2, Hill View Apartments, Nasuprot Mehboob Studios, Hill Road, Bandra West, Mumbai, Maharashtra, Indija

Interijeri apartmana Aamir Khan

Aamirov stan ima prostranih 5.000 kvadratnih metara površine koji se sastoji od dva kata. Dakle, gospodine perfekcionistu, Aamiru je trebalo gotovo šest mjeseci da osmisli i planira interijere svog stana. Uzeo je pomoć profesionalnog dizajnera interijera Anuradhe Parikh.Dizajn kuće Aamir Khan

Sve je to dodalo ovom raskošnom i elegantnom izgledu Aamirove kuće. Aamiru su potrebni prostori u kući radna soba, središnji životni prostor i prostor za teretanu.

Dom Aamir Khan

Aamir je uvijek želio moderan dom s konceptom ' Jednostavnost u najboljem slučaju , ’Rekao je Anuradha.

Aamir je želio da interijeri kuće nose ljepotu prirode i istodobno imaju blaženi dašak novosti.

Interijeri kuće Aamir Khan

datum rođenja rani lakshmi bai

Aamir, strastveni čitatelj, u svojoj radnoj sobi ima dobro opskrbljenu policu s knjigama. Posebna pažnja posvećuje se dizajnu studije jer je to mjesto na kojem Aamir provodi većinu svog vremena, gdje čita i također prisustvuje svojim profesionalnim sastancima.

Interijer doma Aamir Khan

U kući se nalaze brojni izvrsni umjetnički predmeti.

Kuća Aamir Khan iznutra

Dugo je Aamir Khan živio u jedanaest , Apartmani Bella Vista , Brdo Pali . Aamirov brat, Faisal Khan , i njegova majka Zeenat Hussain uživo u apartmanima Bela Vista.

Aamir Khan s obitelji

Posjeduje stogodišnji bungalov na divnoj brdskoj stanici Panchgani , koja je oko 250 km udaljena od Mumbaija. Ovaj je bungalov prethodno pripadao Redateljica i scenaristica Homi Adjania .

Aamir Khan Panchgani

Aamir se opušta u krilu prirode kad želi pobjeći od vreve i užurbanosti gradskog života; dolazi na ovo divno mjesto.

kapil sharma pokazuju novu glumačku postavu

Bungalov Aamir Khan Panchgani

Ovo mjesto za njega drži topla sjećanja kao njegov superhit film Raja Hindustani (1996) je ustrijeljen u Panchganiju, zbog čega je Aamir bio fasciniran ovim mjestom.

Aamir Khan At Panchgani

Zbog toga je Aamir dobio bungalov u kolonijalnom stilu usred zelenog zemljišta od četiri hektara ovdje u Panchganiju. Aamir je viđen kako na ovom mjestu njeguje kvalitetno vrijeme s obitelji i prijateljima.