James Franco Visina, težina, supruga, dob, biografija i još mnogo toga

James-FrancomJeste
Pravo imeJames Edward Franco
NadimakTed, Teddy
ProfesijaGlumac
Filmaš
Redatelj
Proizvođač
scenarista
Filmski urednik
Učitelj, nastavnik, profesor
Autor
Glazbenik

Poznata ulogaSpiderman serija
Nikad me nisu poljubili
Ananas Express
Mlijeko
Fizička statistika i više
Visinau centimetrima- 178 cm
u metrima- 1,78 m
u Stope inča- 5'10 '
Težina (približno)u kilogramima- 76 kg
u funtama- 167,5 lbs
Mjerenja tijela- Prsa: 42 inča
- Struk: 31 inča
- Biceps: 14 inča
Boja očijuTamno smeđa
Boja koseTamno smeđa
Osobni život
Datum rođenja19. travnja 1978
Dob (kao u 2016.) 38 godina
Mjesto rođenjaPalo Alto, Kalifornija, SAD
Horoskopski znak / sunčani znakOvan
Nacionalnostamerički
Rodni gradKalifornija
ŠkolaPalo Alto, Kalifornija
Fakultet / sveučilišteSveučilište Kalifornija, Los Angeles (BA)
Sveučilište Columbia (M.F.A.)
Sveučilište New York (M.F.A.)
Koledž Brooklyn (M.F.A.)
Koledž Warren Wilson (M.F.A.)
Sveučilište Yale (doktorand)
Rhode Island škola dizajna
DebiTV - Pacific Blue (1997)

Film - Nikad me nisu poljubili (1999)
Broadway - O miševima i ljudima (2014)
Obitelj Otac - Douglas Eugene 'Doug' Franco (vodio tvrtku u Silicijskoj dolini)
Majka - Betsy Lou (spisateljica i povremena glumica)
Brat - Tom (umjetnik)
Brat - Dave (Davy, glumac)
ReligijaNa pitanje je li vjernik, rekao je - 'U Boga? Ne znam. Da. U određenoj mjeri. To je složeno pitanje '.
Etnička pripadnostPortugalski, švedski, židovski
Adresa pošte obožavateljaJames Franco
William Morris Endeavour Entertainment
9601 Wilshire Blvd.
3. kat
Beverly Hills, CA 90210-5213
UPOTREBE
Glavne kontroverzeBio je zbunjen kao zatvoreni homoseksualac zbog podrške LGBT-u i zbog izbora njegovih uloga. Na pitanje je li homoseksualac, rekao je da u likovima pronalazi puno drugih dimenzija umjesto njihovih preferencija u spavaćoj sobi.

Kasnije je rekao da biti homoseksualac nije čak ni u tome koga 'radiš', već u načinu na koji se ponašaš. U stara vremena mornari su imali spolne odnose s dečkima, ali nisu ih zvali homoseksualcima ako su se ponašali muški.

Rekao je da je iskren u stvarnom životu i da je tužan način na koji ga ljudi optužuju da je 'Gay silovatelj' jer su njegovi prijatelji silovani.
Djevojke, poslovi i još mnogo toga
Bračni statusNeudata
Poslovi / DjevojkeMarla Sokoloff (1999.-2004.)
Marla Sco i Kames
I O'Reilly (2006-2011)
James + Franco + Ahna + O + reilly
Agyness Deyn (2011.)
agyness-and-james
Ashley Hartman (2004.-2005.)
Supruga / supružnikN / A
Trenutni status vezeSingl
Novčani faktor
Neto vrijednost20 milijuna dolara

J Franco

Neke manje poznate činjenice o Jamesu Francu

 • Puši li James Franco? Da
 • Puši li James Franco? Da
 • Osvojio je Zlatni globus za glavnu ulogu u filmu James Dean.
 • James je nominiran za nagradu Oskar za nagradu za najboljeg glumca za ulogu u 127 sati.
 • Volontira u dobrotvornu organizaciju Art of Elysium i održao je besplatno predavanje o produkciji i stvaranju filmova za Sveučilište u New Yorku.
 • Predavao je a kratki film tečaj na Sveučilište Južne Kalifornije, tečaj u scenaristika na Sveučilište Kalifornija, Los Angeles i u srednjoj školi Palo Alto.
 • Franco je nazvan 'Math Whiz', postigao je dobre rezultate na SAT-ima i internirao u Lockheed Martinu.
 • Franco je uhićen zbog pića, grafita i zato što je bio dio skupine koja je krala skupe parfeme iz trgovinskih odjela i prodavala ih svojim kolegama iz razreda; što ga je navelo da bude štićenik države. U svoju obranu, rekao je “Bila je to tinejdžerska tjeskoba. Bilo mi je neugodno u vlastitoj koži. Bila sam sramežljiva. Promijenio sam način upravo na vrijeme da bih dobio dobre ocjene ” !
 • Franco je uvijek želio biti glumac, ali se bojao biti odbijen. Upisao se na UCLA kao engleski jezik, ali je odustao na zahtjev roditelja da se nastavi baviti glumom.
 • Pohađao je satove glume kod Robert Carnegie u Playhouse Westu jer još dvije godine nije želio težiti za audiciju glumačkog programa na UCLA-i.
 • Prihvatio se kasnonoćnog posla u McDonald’su, jer ga roditelji više nisu htjeli podržavati. Korisnicima bi koristio različite naglaske i jednom spomenuto u a Washington Post uvodnik da je 'McDonald bio tamo kad nikoga nije bio'.
 • Počeo je s audicijom nakon petnaest mjeseci obuke i stekao ulogu u Pizza Hut reklama koja je imala ples Elvis Presley.
 • Predstava 'Čudaci i štreberi' u kojem je James dobio prvu glavnu ulogu otkazan je nakon 18 mjeseci zbog slabe gledanosti. Iako je emisija postala kultni hit kasnije.
 • Da bi bio uvjerljiv (ili impresivan), James Franco izgubio je vlastiti identitet James Dean za vrijeme dok je radio na filmu. Pušio je dvije kutije cigareta dnevno kad je bio nepušač . Naučio je voziti bicikl, svirati gitaru i odsječen od obitelji, prijatelja, pa čak i od svoje djevojke. Nastavio je provoditi vrijeme s Deanovim suradnicima i gledati njegove filmove kako bi ušao pod njegov lik. 'Bilo je to vrlo usamljeno postojanje' napominje. Za svoj nastup dobio je Zlatni globus te nominacije za nagradu Emmy i nagradu Star Guild.
 • Živio je na ulici kako bi razumio svog beskućničkog lika ovisnika za film Grad uz more (2002). Robert De Niro gledao isječak James Dean i predlagan da glumi Jamesa Franca.
 • Boks je učio osam mjeseci za Annapolis , jahanje i borba mačem Tristan i Islode . Dobio je i Licenca privatnog pilota za njegovu ulogu u filmu Flyboysi .
 • Glumio je i zajedno sa Sethom Roganom napisao scenarij za Pineapple Express, koji je producirao Judd Apatow. Apatow je za Franca rekao da 'Kažete mu:' U redu, igrat ćeš trgovca loncima ', a on se vraća s trodimenzionalnim likom za koji potpuno vjeruješ da postoji. Shvata to vrlo ozbiljno, čak i kad je to komedija '.
 • Kritičari su ga vrlo dobro cijenili zbog njegovog filma 127 sati i bio je to gotovo povučena glumačka postava, a James bi redatelja i ostatak ekipe smatrao svojim suigračima. Do danas je ovaj film jako dobro primljen. Čudno je da James ništa nije naučio ni eksperimentirao, ali čitao je akademske knjige da ubije vrijeme! Osvojio je Neovisna filmska nagrada i nominiran za Zlatni globus i Nagrada Emmy za film.
 • Franco je bio Guccijevo zaštitno lice za njihovu mušku liniju mirisa 2008. godine.
 • Franco je također objavio seriju knjiga pod nazivom Palo Alto što se tiče tinejdžera koji žive u Palo Altu i koji su odani činu vožnje u pijanom stanju, pušenju trave i sudjelovanju u neplaniranim aktima nasilja.
 • James Franco i Anne Hathaway bili su domaćini dodjele Oscara 2011. godine. Njegova energija i entuzijazam bili su doslovno niski. Pitali su ga je li bio visoko na Marihuani tijekom gostovanja, a on je odgovorio rekavši: 'Mislim da Tasmanski vrag izgledao bi kameno stojeći pokraj Anne Hathaway. Ponizno je i iskreno prihvatio da je pokvario show.
 • James Franco ima zvijezdu koja je po njemu nazvana na hollywoodskom Šetalištu slavnih.