Popis hindski sinhroniziranih filmova N. T. Rama Rao Jr. (Jr. NTR) (22)

Hindi sinhronizirani filmovi ml. NTRN. T. Rama Rao ml. (Jr. NTR) megazvjezdani je kralj akcije južnoindijske filmske industrije. Svojim izvrsnim glumačkim talentom uspio je uzvratiti kino-hitove. Jr. NTR poznati je glumac na Jugu i ima velikog obožavatelja koji prate cijelu Indiju jer su njegovi filmovi dostupni na mnogim jezicima. Dakle, ovdje je popis hindski sinhroniziranih filmova N. T. Rama Rao Jr. (Jr. NTR).

1. 'Baadshah' sinhroniziran na hindskom kao 'Rowdy Baadshah'

Baadshah

Baadshah (2013) je teluški akcijski triler film koji je režirao Sreenu Vaitla. Film glumi Ml. NTR i Kajal Aggarwal u glavnim ulogama. Film je dobio pozitivne kritike kritičara, a na blagajni je snimio super hit, a pod naslovom je sinkroniziran i na hindi 'Rowdy Baadshah' .

Zemljište: Rama Rao ne uspijeva dobiti posao u policiji zbog očevih veza s gangsterom. Ali kad njegov brat bude ubijen zbog gangstera, Rama Rao postaje Baadshah kako bi se usprotivio gangsteru.dva. ' Naaga ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Mera Kanoon ’

Naaga

datum rođenja preity zinta

Naaga (2003) je teluški akcijski dramski film u kojem glavne uloge glume Jr. NTR, Sada, Jennifer Kotwal i Raghuvaran. Film je na blagajnama bio prosječan, a na hindski je sinhroniziran kao 'Mera Kanoon' .

Zemljište: Nagarajuov otac radi na sudu i želi da mu sin postane odvjetnik i stoga se bori za njegovo obrazovanje. Ali, okolnosti vode Nagarajua prema politici, koja na kraju uzrokuje život njegovog oca.

3. ‘Samba’ sinhronizirano na hindskom kao ‘Samba’

Samba

Samba (2004) je teluški akcijski masala film koji je režirao V.V. Vinayak. U filmu glumi Jr. NTR, Bhoomika Chawla , Genelia D’Souza , i Prakash Raj . Bio je hit na blagajnama i sinkroniziran na hindski s istim naslovom 'Samba' .

Zemljište: Samba i Pasupathi međusobno se nadmeću za krv zbog stare obiteljske zavade. Samba želi ostvariti očev san da obrazovanje učini dostupnim svima. Međutim, Pasupathi mu stoji na putu.

4. ' Shakti 'na hindskom sinhronizirano kao' Ek Tha Soldier '

Shakti

Shakti (2011) je teluški povijesni akcijsko-fantastični film redatelja Mehera Ramesha u glavnoj ulozi Jr. NTR, Ileana D’Cruz i Manjari phadnisin glavne uloge. Film sadrži opsežnu sporednu glumačku postavu, uključujući Sood na kraju , S. P. Balasubrahmanyam, Jackie Shroff , Pooja Bedi i Prabhu Ganesan. Bio je to krajnji flop film i na hindski sinhroniziran kao ' Ek Tha Soldier ' .

Zemljište: Kći bogatog ministra pobjegne iz svoje kuće na odmor. Međutim, ona je u opasnosti od ljudi koji su za posebnim mačem koji također želi ministar.

5. ' Dammu 'na hindskom sinhronizirano kao' Dhammu '

Dammu

Dammu (2012.) je teluški akcijski masala film u kojem glumi Jr. NTR, Trisha Krishnan i Karthika Nair u glavnim ulogama, osim Bhanupriye, Kote Srinivase Rao i Venua Thottempudija. Film je na blagajnama bio prosječan, a na hindski je sinhroniziran kao 'Svi' .

Zemljište: Bogata i moćna obitelj koja traži nasljednika udomljuje siroče. No obitelj ima mračnu nasilnu prošlost zbog spora s drugom suparničkom obitelji. Što će učiniti kad o njemu ovisi sudbina njegovog sela?

6. ‘ Aadi 'na hindskom sinhronizirano kao' Mazduron Ka Daata '

Aadi

umesh yadav i njegova supruga

Aadi (2002) teluški je akcijski film u režiji V.V. Vinayak, u kojem glavnu ulogu vodi Jr. NTR. Film je bio hit i na hindski sinhroniziran kao 'Mazduron Ka Daata' .

Zemljište: Aadi Keshava Reddy, mladić, vraća se u domovinu nakon 14 godina kako bi se osvetio Nagi Reddy koji je ubio njegovu obitelj.

7. ‘ Brindavanam ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Super Khiladi'

Tost

Tost (2010) je teluški romantični komični film u kojem glume N. T. Rama Rao Jr., Kajal Aggarwal i Samantha Ruth Prabhu u glavnim ulogama, dok glumci Kota Srinivasa Rao, Prakash Raj i Srihari igraju druge ključne uloge. Bio je to hit film i sinhroniziran na hindski kao 'Super Khiladi' .

Zemljište: Indu traži od svog dečka Krišne da pomogne njezinoj prijateljici Bhumi. Krišna se pretvara da je Bhumijev ljubavnik, ali shvaća da će trebati uložiti veće napore da rastopi srca velike zavađene obitelji.

8. ‘ Allari Ramudu 'na hindskom sinhronizirano kao' Glavni Hoon Khuddar '

Allari Ramudu

Allari Ramudu (2002) je teluški dramski film redatelja B. Gopala u kojem su glumili N. T. Rama Rao Jr, Gajala, Arthi Agarwal. Film je na kino blagajnama izveden u prosjeku, a na hindski je sinhroniziran kao 'Glavni Hoon Khuddar' .

Zemljište: Ramu, sluga, pada na lijepu kćer svoje ljubavnice Chamundeshwari, koja je poslovni tajkun. Nakon što je otkrio Ramuine osjećaje prema svojoj kćeri, Chamundeshwari ih pokušava razdvojiti.

9. ‘ Student br.1 ′ na hindskom sinhronizirano kao 'Aaj Ka Mujrim'

Student br.1

Student br.1 (2001) je muzički film na teluguu koji je režirao S.S.Rajamouli u glavnim ulogama Jr NTR i Gajala. Pokazalo se da je ovaj film hit, a na hindski je sinhroniziran kao 'Aaj Ka Mujrim' .

Zemljište: Čovjek je osuđen na doživotni zatvor kad slučajno ubije kriminalca. U zatvoru odlučuje studirati pravo i upisuje fakultet. Da bi dovršio svoje obrazovanje, mora se suočiti s mnogim izazovima.

10. ‘ Simhadri ' na hindskom sinhronizirano kao ' Yamraaj Ek Faulad '

Simhadri

Simhadri (2003) je teluški akcijski film redatelja S. S. Rajamoulija. U filmu glume Jr. NTR, Ankitha i Bhoomika Chawla u glavnim ulogama s Mukesh Rishi, Nassar i Rahul Dev portretiranje sporednih uloga. Film je bio super hit i na hindski je sinhroniziran kao 'Yamraaj Ek Faulad' .

Zemljište: Film se vrti oko Simhadrija koji odrasta pod Ramom Bhupal Varmom. Simhadri se brine o Indhu, koji je slučajno unuka Rama Bhupal Varme. Tada se otkriva da je Simhadri ranije bio glupan zvan Singamalai u Kerali koji stječe neprijateljstvo s Bhai Saabom.

jedanaest. ' Adhurs ' na hindskom sinhronizirano kao 'Judwaa br.1'

Adhursi

Adhursi (2010) je teluški akcijski dramski film redatelja V.V. Vinayak. U filmu glumi NTR Jr. u dvostrukoj ulozi i Nayantara a Sheela kao glavna žena. Film je bio hit na blagajnama. Ovaj film sinhroniziran na hindski kao ‘Judwaa br.1’ .

Zemljište: Muški blizanci su razdvojeni pri rođenju i žive svoj život u različitim sredinama - sve dok jedan ne bude otet.

12. ‘ Oosaravelli ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Mar Mitenge'

Oosaravelli

Oosaravelli (2011) je teluški romantični triler film koji je režirao Surender Reddy. U njemu glume N. T. Rama Rao mlađi i Tamannaah Bhatia u glavnim ulogama, a Shaam, Prakash Raj, Payal Ghosh, Murali Sharma, Jaya Prakash Reddy i Rahman u sporednim ulogama. Ovaj je film bio hit filma na blagajni i na hindski jezik sinhroniziran kao 'Mar Mitenge' .

Zemljište: Kad skupina huligana pokuša zlostavljati Nihariku, Tony je spašava. Kasnije se zaljube jedno u drugo. Međutim, stvari se okreću kad sazna za Tonyjevu prošlost.

13. ‘ Andhrawala ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Barood: Čovjek u misiji'

Andhrawala

Andhrawala (2004) je teluški akcijski film koji je napisao i režirao Puri Jagannadh, a Jr NTR igra glavnu ulogu. Rakshitha, Sayaji Shinde i Rahul Dev igraju važne uloge. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao ‘Barood: Čovjek u misiji’ .

Zemljište: Mladić se bori protiv mafije u svom gradu za bolji život svog naroda, ali to dovodi do lančanih ratova između mafije i njega.

14. ‘ Yamadonga ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Lok Parlok'

Yamadonga

Yamadonga (2007) je teluški fantasy-akcijsko-komični film u režiji S.S.Radžamulija. U filmu glumi Mohan Babu, mlađi NTR, Priyamani i Mamta mohandas u glavnim ulogama. Po izlasku, film je postigao kritički uspjeh i na kinodvoranama je sinhroniziran na hindski jezik ‘Lok Parlok’ .

Zemljište: Azhagappan se zaljubljuje u Rambu dok ona posjećuje Zemlju. Sada često posjećuje nebo i upoznaje razna božanstva. Jednog dana smrt djeteta ga pokrene i odluči naučiti Yamu lekciju.

petnaest. ' Kantri ' na hindskom sinhronizirano kao 'Ek Aur Qayamat'

Kantri

Kantri (2008) je akcijski triler film u režiji Meher Ramesh, u glavnoj ulozi Jr. NTR, Hansika motwani , Tanisha Mukherjee , i Prakash Raj. Film je bio hit na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao 'Ek Aur Qayamat' .

Zemljište: Kranti, siroče, pridružuje se PR-ovoj bandi kako bi potajno stekao svoje bogatstvo i iskoristio ga za svoje sirotište. Kad utvrdi da je PR napao Krišnu, nevinog čovjeka, odlučuje mu pomoći.

detalji o narendra modi na engleskom jeziku

16. ‘ Temper ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Temper ’

Temperament

Temperament (2015) je indijski akcijski film na teluškom jeziku koji je režirao Puri Jagannadh u glavnim ulogama N. T. Rama Rao Jr. i Kajal Aggarwal. Film je postigao komercijalni uspjeh i sinkroniziran na hindski jezik pod istim naslovom 'Temperament' .

Zemljište: Daya je korumpirani policajac koji radi za utjecajnog krijumčara. Njegov se život promijeni kad se zaljubi u Shanvi koja ga vodi prema putu pravde.

17. ‘ Ashok ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Ghayal: The Fighter Man ’

Ashok

ashok kumar datum rođenja

Ashok (2006) je teluški romantični akcijski film koji je režirao i napisao Surender Reddy. U njemu glumi N. T. Rama Rao Jr., Sameera Reddy , Prakash Raj i Sonu Sood. Bio je to prosječan film i sinhroniziran na hindski kao 'Ghayal: Čovjek borac' .

Zemljište: Brzi automehaničar očajnički se želi pomiriti sa svojim ocem pacifistom; ali prijetnja krvožednog čudovišta prisiljava ga da se bori zbog svoje obitelji, prijatelja i ljubavi.

18. ‘ Narasimhudu 'Na hindskom sinhronizirano kao' Power Of Narasimha '

Narasimhudu

Narasimhudu (2005) je teluški film u režiji B. Gopala, u kojem glumi Jr. NTR, Amisha Patel , i Sameera Reddy u glavnim ulogama. Ovaj je film propao na blagajni i na hindski jezik sinhroniziran kao 'Moć Narasimhe' .

Zemljište: Seljani usvajaju mladog dječaka bez roditelja i on odrasta težeći njihovoj dobrobiti. Kad sinovi dvojice pokvarenih muškaraca siluju jedanaestogodišnjaka, mladić se zavjetuje da će ih kazniti za zločin.

19. ‘ Ramayya Vasthavayya 'Sinhronizirano na hindski kao' Mar Mitenge 2 '

Ramayya Vasthavayya

Ramayya Vasthavayya (2013) je teluški akcijski masala film koji je napisao i režirao Harish Shankar. Na njemu su bili N. T. Rama Rao Jr., Samantha Ruth Prabhu i Shruti Haasan u glavnim ulogama. Film je na kraju postao natprosječno grubiji na blagajnama i na hindskom sinhroniziran kao 'Mar Mitenge 2' .

Zemljište: Ramanna pokušava svaki trik u knjizi kako bi se Samantha zaljubila u njega. Stvari se pogoršavaju kad je prati na vjenčanju njezine sestre.

dvadeset. ' Rakhi “na hindskom sinhronizirano kao„ Povratak Kalije “

Rakhi

Rakhi je teluguski vigilante-dramski triler film koji je režirao Krishna Vamsi, a Jr. NTR ima glavnu ulogu, a Ileana D’Cruz i Charmme Kaur u sporednim ulogama. Bio je to prosječan film i sinhroniziran na hindski kao ‘Povratak Kalije’ .

Zemljište: Mladi ambiciozni čovjek, Rakhi osvećuje smrt svoje sestre čiji je tazbine žive spaljuju.

dvadeset i jedan. ' Naa Alludu ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Glavni hoon kockar ’

Naa Alludu

Naa Alludu (2005) je teluški komični film koji je napisala i režirala Vara Mullapudi. U filmu glumi Jr. NTR, Shriya Saran , Genelia D’Souza i Ramya Krishnan . Bio je to krajnji flop film, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Glavni kockar Hoon’ .

Zemljište: Karthik se osvećuje nakon što ga Bhanumati odbije unajmiti unatoč njegovim kvalifikacijama. Zavjetuje se da će oženiti jednu od njezine dvije kćeri. Uznemirena, Bhanumati unajmi tjelohranitelja za svoje kćeri.

22. ‘ Ganatha Garage na hindskom sinhronizirano kao 'Janta Garage'

Ganatha Garage

Ganatha Garage (2016) je indijski teluški kriminalistički film koji je napisao i režirao Koratala Siva. U filmu se pojavljuju Mohanlal i N. T. Rama Rao mlađi u glavnim ulogama, s Nithya Menen , Samantha Ruth Prabhu, Devayani, Saikumar, Suresh itd. U sporednim ulogama. Film je bio hit i sinhroniziran na hindski kao 'Janta garaža' .

Zemljište: Anand, aktivist za zaštitu okoliša, dolazi u Hyderabad kako bi prisustvovao seminaru. Neočekivani susret sa Sathyamom, koji vodi organizaciju za potlačene, mijenja mu svrhu života.