Popis Rajinikanthovih sinhroniziranih filmova (21)

Hindski sinhronizirani Movies Of RajinikanthJužna super zvijezda Rajinikanth je najveći zabavljač koji je naša zemlja proizvela. Talentirani glumac dokazao je svoju svestranost u svim žanrovima filmova poput akcije, romantike, komedije i drame. Glumio je u Bollywoodu, Telugu, Bengaliju, Kannadi, Teluguu, a također u holivudskoj filmskoj industriji. Zimzeleni filmovi Rajinikantha uvijek su tu u srcima njegovih obožavatelja. Dakle, evo popisa hindski sinhroniziranih filmova Rajinikanth.

1. ' Enthiran ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Robot'

Enthiran

Enthiran (2010) je indijski znanstveno-fantastični film na tamilskom jeziku koji je režirao S. Shankar. Film glumi Rajinikanth i Aishwarya rai u glavnim ulogama i Danny Denzongpa , Santhanam a Karunas igraju sporedne uloge. Film je bio super hit i na hindski je sinhroniziran kao 'Robot' .

Zemljište: Android koji je konstruirao znanstvenik zaljubi se u buduću nevjestu svog tvorca.dva. ' Lingaa “sinhronizirano na hindskom kao„ Lingaa “

Lingaa

Lingaa (2014) je indijski akcijski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao K.S. Ravikumar. U filmu glumi Rajinikanth, Anuška Shetty , i Sonakshi sinha u glavnim ulogama, dok su Santhanam, Jagapati Babu i Karunakaran esej sporedne uloge. Film nije dobro uspio na blagajnama i sinhroniziran na hindski s istim imenom ' Lingaa ’.

Zemljište: Mali lopov reformirao se nakon što je saznao o ulozi koju je imao njegov djed u izgradnji brane.

3. ' Sri Raghavendra 'na hindskom sinhronizirano kao' Shree Krishna Bhakt Raghavendra '

Šri Raghavendra

Šri Raghavendra (1985) je tamilski dramski film u režiji SP-a. Muthuraman. U filmu glumi Rajinikanth koji tumači naslovnog junaka (u njegovom 100. filmu), a Lakshmi, Vishnuvardhan, Sathyaraj, Delhi Ganesh i Nizhalgal Ravi tumače sporedne uloge. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao ‘Shree Krishna Bhakt Raghavendra’ .

Zemljište: Ovaj film život je Šri Raghavendre. Rajinikanth je od rođenja do njegova Mahasamadhija portretirao. Film ističe neka čudesa koja je Sri Raghavendra počinio.

mahabharat zvijezda plus krišna pravo ime

4. ' Kuselan 'na hindskom sinhronizirano kao' Chennai King '

Kuselan

Kuselan (2008) je indijski dramski film na tamilskom jeziku koji je režirao P. Vasu. U glavnim ulogama glume Pasupathy i Meena. Rajinikanth igra produženu kameo ulogu. Film je propao i na hindski je sinhroniziran kao 'Chennai King' .

Zemljište: Kuselan se vrti oko priče o lijepom prijateljstvu između popularnog glumca i siromašnog brijača.

5. ' Sahodarara Savaal na hindskom sinhronizirano kao 'Diller'

Sahodarara Savaal

Sahodarara Savaal (1977) je indijski akcijsko-dramsko-ljubavni film na kanadskom jeziku redatelja K. S. R. Dasa. U glavnim ulogama glume Vishnuvardhan i Rajinikanth. Dobila je dobre kritike publike, a sinhronizirano je na hindski 'Jezici' .

Zemljište: Dvoje sinova umiruće siromašne žene razdvajaju se, susreću se kad odrastu, ali ne vole se.

6. ‘ Thillu Mullu ’sinhronizirano na hindskom kao‘ Dhogee ’

Thillu Mullu

Thillu Mullu (1981) indijski je komični film na tamilskom jeziku redatelja K. Balachandera. U filmu se pojavljuju Rajinikanth, Madhavi i Thengai Srinivasan u glavnim ulogama, dok Poornam Vishwanathan, Viji Chandrasekhar i Sowkar Janaki igraju sporedne uloge. Film je postao uspješan na blagajnama i na hindski jezik sinhroniziran kao 'Dhogee' .

Zemljište: Film govori o Chandranu kojeg obiteljski prijatelj savjetuje da prisustvuje poslu u tvrtki njegova prijatelja Sriramachandramoorthyja. Chandran se pretvara da je kulturna, odgojena i domoljubna osoba što impresionira Sriramachandramoorthyja. Kad Sriramachandramoorthy uoči Chandrana na nogometnoj utakmici. Chandran lažira priču da ima brata blizanca Indrana bez brkova. Ono što se tada događa formira priču.

7. ‘ Bhagya Debata ' na hindskom sinhronizirano kao 'Krantikari'

Bhagya Debata

Bhagya Debata (1995) je dramski film na bengalskom jeziku u režiji Raghurama, u glavnoj ulozi Mithun Chakraborty , Soham Chakraborty, Soumitra Chatterjee, Mamta Kulkarni, Rituparna Sengupta i Puneet Issar. Tamilski filmski glumac Rajinikanth posebno se pojavio u filmu. Film je bio super hit i sinhroniziran na hindski kao 'Krantikari' .

Zemljište: Film je akcijska drama osvete i osvete. Heroj Jagadish kojeg glumi Mithun Chakraborty izgleda kao lik Robinhooda, uvijek tu da pomogne siromašnima.

8. ‘ Thalapathi ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Dalapathi'

Thalapathi

Thalapathi (1991.) je indijski krimi-dramski film na tamilskom jeziku koji je napisala i režirala Mani Ratnam. U njemu glumi Rajinikanth, Mamut , i Shobana u glavnim ulogama s Arvindom Swamyjem, Srividyom, Amrishom Purijem, Bhanupriyom, Nageshom i Charuhasanom koji su igrali sporedne. Film je tijekom svoje kazališne predstave dobio kritički i komercijalni uspjeh, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Dalapathi’ .

Zemljište: Suryu odgaja darežljiva dama koja živi u sirotinjskim četvrtima. Surya se bori protiv nepravde koja se događa u njegovom mjestu. Pritom postaje meta opasnog kriminalca.

9. ‘ Sivaji ’ na hindskom sinhronizirano kao ‘Sivaji šef’

Sivaji

Sivaji (2007) je indijski film o masali na tamilskom jeziku koji je režirao S. Shankar. Rajinikanth i Shriya Saran igraju glavne uloge, a Suman, Vivek i Raghuvaran igraju druge značajne uloge u filmu. Film je postigao komercijalni uspjeh u svijetu i na hindski sinhroniziran kao ‘Sivaji šef’ .

Zemljište: Korumpirana policija i političari ciljaju računalnog inženjera jer pokušava poboljšati život manje privilegiranih građana.

10. ‘ Muthu 'na hindskom sinhronizirano kao' Muthu Maharaj '

Muthu

Muthu (1995) je indijski romantični dramski film na tamilskom jeziku koji je režirao K. S. Ravikumar. U filmu glumi Rajinikanth, Meena i Sarath Babu. Film je bio hit na blagajni i na hindski jezik sinhroniziran kao ' Muthu Maharaj ’ .

Zemljište: Pravi princ, Muthu, odgojen je kao sluga, a njegov rođak kao princ. Princ voli glumicu, a ona pak Muthu. Također, prinčev stric planira ubiti sve zbog posjeda.

jedanaest. ' Guru Sishyan ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Zulm Ka Badsha'

Guru Sishyan

Guru Sishyan (1988) indijski je akcijski komični film na tamilskom jeziku redatelja S. P. Muthuramana. U filmu glume Rajinikanth, Prabhu, Gautami Tadimalla i Seetha u glavnim ulogama, a Radha Ravi, Vinu Chakravarthy i Manorama igraju sporedne uloge. Film je bio hit uspješnice, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Zulm Ka‘ Badsha ’ .

Zemljište: Film se vrti oko Gurua i Babua, dvoje prevaranata koji izlaze iz zatvora odlučuju doznati istinu kako bi spasili nevinog zatvorenika optuženog za ubojstvo taksista. Pritom Guru i Babu otkrivaju tajne svog djetinjstva.

12. ‘Policijski metak’ d ubijen na hindskom kao 'Shanti Kranti'

Policijski metak

Policijski metak (1991) akcijski je ljubavni tamilski film koji je napisao i režirao V. Ravichandran. Film u kojem glumi Rajinikanth, Juhi Chawla , Kushboo u olovu. Film je propao, a na hindski je sinhroniziran kao 'Shanti Kranti' .

Zemljište: Život uspravnog policajca ugrožen je kada pokušava stati na kraj reketu za trgovinu organima kojim upravlja kriminalac.

13. ‘ Panakkaran ' d ubijen na hindskom kao 'Dhanwan No. 1 '

Panakkaran

Panakkaran (1990) je dramski film na tamilskom jeziku u kojem glume Rajinikanth i Gouthami. Bio je to super hit film i na hindski sinhroniziran kao ‘Dhanwan No. 1 ' .

Zemljište: Izvanbračnog sina bogataša i pjevača odgaja siromašni pijanac. Prije nego što se uspije posvetiti djevojci koju voli, želi saznati svoje biološke roditelje.

14. ‘ Chandramukhi ’ d ubijen na hindskom kao ' Chandramukhi ’

Chandramukhi

Chandramukhi (2005) je indijski komični horor na tamilskom jeziku, koji je napisao i režirao P. Vasu. U filmu glume Rajinikanth, Prabhu, Jyothika , i Nayantara predvodi ansambl koji uključuje Vadivelua, Nassara, Sheelu, Vijayakumara, Vinaya Prasada, Sood na kraju , Vineeth, Malavika i K. R. Vijaya. Film je naišao na pozitivne kritike i postigao je veliki uspjeh na kino blagajnama. Sinhronizirano je na hindski s istim imenom ' Chandramukhi ’ .

Zemljište: Chandramukhijeva radnja vrti se oko žene koja pati od disocijativnog poremećaja identiteta koji pogađa obitelj i psihijatra koji namjerava riješiti slučaj dok riskira svoj život.

petnaest. ' Annamalai ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Mera Haq'

Annamalai

Annamalai (1992) je indijski dramski film na tamilskom jeziku koji je režirao Suresh Krishna. U filmu glume Rajinikanth, Kushboo i Sarath Babu u glavnim ulogama, a Radha Ravi, Nizhalgal Ravi i Manorama igraju sporedne uloge. Film je postao hit na blagajnama i na hindski jezik sinhroniziran kao 'Mera Haq' .

Zemljište: Mlijekar Annamalai i Ashok, sin bogatog poslovnog čovjeka, prijatelji su iz djetinjstva. Ashokov otac, koji ne odobrava njihovo prijateljstvo, pokušava stvoriti razdor između njih dvoje.

16. ‘ Dharma Yuddham ’ na hindskom sinhronizirano kao ' Dharam Yudh ’

Dharma Yuddham

Dharma Yuddham (1979) akcijski je ljubavni tamilski film redatelja R. C. Sakthija. U njemu glume Rajinikanth i Šridevi u glavnim ulogama. Film je bio super hit i na hindski je sinhroniziran kao 'Dharam Yudh' .

Zemljište: Rajinijeve roditelje ubija Thengai Srinivasan. Usvoji ga i odgaja bogati čovjek. Nakon mnogo godina Rajini saznaje da Thengai Srinivasan krade dijelove tijela, posebno očiju. Suština priče je u tome kako mu se Rajini osvećuje.

17. ‘ Paayum Puli ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Fauladi Mukka'

Paayum Puli

Paayum Puli (1983) tamilski je akcijski film redatelja S. P. Muthuramana, a u glavnim ulogama su Rajinikanth i Radha. Film je bio hit uspješnice i na hindski jezik sinhroniziran kao 'Fauladi Mukka' .

Zemljište: Kad krijumčar ubije svoju sestru, naivan, nezreo muškarac zavjetuje se da će pružiti pravdu za njezinu smrt i pridruži se školi borilačkih vještina. Tamo žestoko trenira da postane majstor borca, usavršavajući svoje borbene vještine. Preuzimajući novi identitet, Paayum Puli, kreće u osvetu, ali naklonost lijepe žene ubrzo postavlja problem u njegove planove.

18. ‘ Kabali ’ na hindskom sinhronizirano kao ' Kabali ’

Kabali

Kabali (2016) je indijski gangster-dramski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao Pa. Ranjith.Tglumi Rajinikanth, Radhika apte , Dhansika, Dinesh Ravi, Kalaiyarasan i John Vijay također glume u glavnim ulogama. Film je bio hit i sinhroniziran na hindski jezik pod istim naslovom ‘Kabali’ .

Zemljište: Prije neovisnosti Indije, mnogi Tamili iz Južne Indije poslani su u Maleziju kao uposlenici s indenturacijom. Kabali, glavni junak, bori se protiv ovog ugnjetavanja. Nakon dužeg zatvora odlučniji je nego ikad ikad boriti se za svoj narod.

19. ‘ Kochadaiiyaan ’ na hindskom sinhronizirano kao ' Kochadaiiyaan ’

Kochadaiiyaan

Kochadaiiyaan (2014) je indijski tamilski epski glazbeni povijesno-fantastični film koji je režirala Soundarya R. Ashwin's. To je prvi indijski fotorealistički film za snimanje pokreta, u kojem Rajinikanth, Deepika Padukone , a Shobana je vodio, dok su Aadhi i Jackie Shroff izveli sporedne likove. Film je nastao kao komercijalni uspjeh i sinhroniziran na hindski jezik s istim imenom ' Kochadaiiyaan ’ .

Zemljište: Saga o osveti koju je sin poduzeo za ime svoga oca i svoje kraljevstvo.

dvadeset. ' Adutha Varisu ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Chor Ke Ghar Chorni'

Adutha Varisu

Adutha Varisu (1983) indijski je tamilski dramski film redatelja S. P. Muthuramana, u kojem glume Rajinikanth, Sridevi, Silk Smitha. Film nije dobro uspio na blagajnama i sinhroniziran je na hindi 'Chor Ke Ghar Chorni' .

Zemljište: Sri Devi rođen je u bogatoj kraljevskoj obitelji. Jednog dana, njezin stric ubija roditelje, ali ona bježi, ali pada s mosta u rijeku. Nakon 25 godina baka Šri Devi u potrazi je za svojom unukom jer želi dati sav novac prije nego što umre i održati kraljevsku obitelj. Ujak dobiva Rajnija da pronađe djevojku poput Sri Devi koju će naslijediti.

dvadeset i jedan. ' Polladhavan ' na hindskom sinhronizirano kao ' Dushmano Ka Dushman '

Polladhavan

Polladhavan (1980) je tamilski dramski film redatelja Mukthe V. Srinivasan, u kojem glavne uloge glume Rajinikanth, Lakshmi i Sripriya. Film je bio super hit i sinhroniziran na hindski kao 'Dushmano Ka Dushman' .

Zemljište: Mlada djevojka jedini je svjedok ubojstva muškarca koji ju je pokušao zlostavljati. Ubrzo se suoči s ubojicom i pokuša ga prijaviti. Ali prijeti joj teškim posljedicama.