Popis hindski sinhroniziranih filmova Samanthe Ruth Prabhu (13)

Filmovi Samanthe Ruth Prabhu, sinhronizirani na hindi

Samantha Ruth Prabhu je indijska glumica i model. Talentirana glumica donijela je brojne nagrade zbog svojih briljantnih glumačkih vještina. Samantha Ruth Prabhu uspješno je uspostavila karijeru u filmskoj industriji telugu i tamil. Slijedi velike obožavatelje jer je jedna od vodećih glumica južnoindijske filmske industrije. Njeni filmovi sinkronizirani su na mnoge jezike, a ovdje je popis hindski sinhroniziranih filmova Samanthe Ruth Prabhu.

1. 'Ramayya Vasthavayya' sinhronizirano na hindskom kao 'Mar Mitenge 2'

Ramayya Vasthavayya

Ramayya Vasthavayya (2013) je teluški akcijski masala film koji je napisao i režirao Harish Shankar. Prikazalo se N. T. Rama Rao ml. , Samantha Ruth Prabhu i Shruti Haasan u glavnim ulogama. Film je na kraju postao natprosječno grubiji na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao 'Mar Mitenge 2' .

Zemljište: Ramanna pokušava svaki trik u knjizi kako bi se Samantha zaljubila u njega. Stvari se pogoršavaju kad je prati na vjenčanju njezine sestre.dva. ' Janatha Garage sinkronizirana na hindskom kao hindski 'Garaža Janta'

Ganatha Garage

Ganatha Garage (2016) je indijski teluški kriminalistički film koji je napisao i režirao Koratala Siva. U filmu se pojavljuju Mohanlal i N. T. Rama Rao mlađi u glavnim ulogama, s Nithya Menen , Samantha Ruth Prabhu, Devayani, Saikumar, Suresh itd. U sporednim ulogama. Film je bio hit i sinhroniziran na hindski kao 'Garaža Janta' .

Zemljište: Anand, aktivist za zaštitu okoliša, dolazi u Hyderabad kako bi prisustvovao seminaru. Neočekivani susret sa Sathyamom, koji vodi organizaciju za potlačene, mijenja mu svrhu života.

3. ' Dookudu ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Pravi tigar ’

Dookudu

Dookudu (2011) je indijski akcijski komični film na teluguskom jeziku u režiji Srinu Vaitle, u kojem glavne uloge imaju Mahesh Babu i Samantha Ruth Prabhu. Po izlasku dobio je pozitivne kritike i bio komercijalno uspješan. Sinhronizirano je na hindski kao ‘Pravi tigar’ .

Zemljište: Ajayu, tajnom policajcu, dodijeljeno je da uhvati opasnog mafijaškog donka s kojim mora riješiti osobni rezultat.

4. ‘Seethamma Vakitlo Sirimalle Chettu’ sinhronizirano na hindskom kao ‘Sabse Badhkar Hum 2’

Seethamma Vakitlo Sirimalle Chettu

Seethamma Vakitlo Sirimalle Chettu (2013.) indijski je dramski film na telugu, koji je napisao i režirao Srikanth Addala. Sadrži Daggubati Venkateš , Mahesh Babu, Anjali i Samantha Ruth Prabhu u glavnim ulogama, dok Prakash Raj, Jayasudha, Rao Ramesh, Tanikella Bharani i Rohini Hattangadi igraju sporedne uloge. Bio je hit i na hindski sinhroniziran kao 'Sabse Badhkar Hum 2'.

Zemljište: Peddhodu i Chinnodu su dva brata iz malog sela. Peddhodu ne voli obitelj svog ujaka koja ovu obitelj i njihove tradicije često uzima zdravo za gotovo. Jednoga dana, roditelji ga obavještavaju da će se njegova sestra zaručiti s osobom koju je predložila ta ujačka obitelj. To dovodi do ogromnog sukoba između dva brata.

5. ' Attarintiki Daredi ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Odvažni Baaz ’

Attarintiki Daredi

Attarintiki Daredi (2013) indijski je komično-dramski film na telugu, koji je napisao i režirao Trivikram Srinivas. Zvijezde Pawan Kalyan , Samantha Ruth Prabhu i Pranitha Subhash u glavnim ulogama s Nadhijom, Boman Irani i Brahmanandam u sporednim ulogama. Film je bio super hit i sinkroniziran na hindski kao 'Odvažni Baaz' .

Zemljište: Gautam obećava djedu da će mu do rođendana pomoći da se udruži sa otuđenom kćerkom. Predstavljajući se kao vozač, ulazi u kuću svoje tetke i upada u mnoge avanture i nezgode.

6. ‘10 Endrathukulla ’sinhronizirano na hindskom kao‘ Dus Ka Dum ’

10 Endrathukulla

10 Endrathukulla (2015) je indijski tamilski akcijski film koji je napisao i režirao Vijay Milton. U filmu se pojavljuju Vikram i Samantha Ruth Prabhu u glavnim ulogama. Ovaj je film na kino blagajnama izveden u prosjeku, a na hindski je sinkroniziran kao ‘Dus Ka Dum’ .

Zemljište: Jamesu, instruktoru vožnje, dodijeljen je zadatak da prati Shakilu, lijepu ženu, na putovanju od Chennaija do Mussooriea. No, šokira se kad sazna da je njezin život u opasnosti.

7. ‘ Anjaan 'sinhronizirano na hindskom kao' Khatarnak Khiladi 2 '

Anjaan

Anjaan (2014) je indijski akcijski film na tamilskom jeziku redatelja N. Lingusamyja. Film glumi Sirija u dvije različite uloge sa Samanthom Ruth Prabhu kao glavnom ženskom osobom, dok bollywoodski glumci Manoj bajpayee , Vidyut Jamwal i Dalip Tahil igraju sporedne uloge. Pokazalo se da je film komercijalni hit, a na hindski je sinhroniziran kao 'Khatarnak Khiladi 2' .

Zemljište: Krišna, koji dolazi u Mumbai u potrazi za svojim nestalim bratom, saznaje da je bio zastrašujući gangster poznat kao Raju Bhai. Kasnije se otvara zanimljiv obrat kada Krišna upozna neprijatelje svog brata.

8. 'Rabhasa' sinhronizirano na hindskom kao 'Super Khiladi 2'

Rabhasa

Rabhasa (2014) je teluški akcijski masala film koji je napisao i režirao Santosh Srinivas. U njemu glume N. T. Rama Rao Jr. i Samantha Ruth Prabhu u glavnim ulogama s Pranithom Subhash u produženoj kameji te Nassar, Jayasudha i Brahmanandam u ključnim ulogama. Film je propao na blagajnama i pod naslovom je sinhroniziran na hindski ' Super Khiladi 2 ′ .

datum rođenja ramdev babe

Zemljište: Karthikova majka želi da se on oženi Indu, kćerkom njezina brata Dhananjaya. Međutim, kad njegov otac ode u kuću Dhananjaya, vrijeđa ga. Uznemiren, Karthik mu se odluči osvetiti.

9. ‘ Alludu Seenu ’sinhronizirano na hindskom kao ‘Mard Ka B aadla ’

Alludu Seenu

Alludu Seenu (2014) je teluški akcijsko-komični film u režiji V. V. Vinayaka. Na njemu su Bellamkonda Sreenivas i Samantha Ruth Prabhu, Brahmanandam i Prakash Raj igrajući važne uloge dok Tamannaah posebno se pojavio plešući u broju predmeta. Bio je to prosječan film i sinhroniziran na hindski kao ‘Mard Ka Baadla '.

Zemljište: Seenu, sretan dječak, zaljubi se u Anjali, kćer mafijaškog kralja. Ostatak priče govori o tome kako Seenu osvaja Anjalijino srce.

10. 'Brindavanam' na hindskom sinhronizirano kao 'Super Khiladi'

Tost

Tost (2010) je teluški romantični komični film u kojem glavne uloge glume N. T. Rama Rao Jr., Kajal Aggarwal i Samantha Ruth Prabhu, dok glumci Kota Srinivasa Rao, Prakash Raj i Srihari igraju druge ključne uloge. Bio je to hit film i sinhroniziran na hindski kao 'Super Khiladi' .

Zemljište: Indu traži od svog dečka Krišne da pomogne njezinoj prijateljici Bhumi. Krišna se pretvara da je Bhumijev ljubavnik, ali shvaća da će trebati uložiti veće napore da rastopi srca velike zavađene obitelji.

jedanaest. ' Sin Satyamurthy S / O Satyamurthy

Satyamurthy od Sina

S / O Satyamurthy (2015) Indijski dramski film na teluškom jeziku u režiji Trivikrama Srinivasa. U njemu nastupaju ansambl: Allu Arjun, Upendra, Samantha Ruth Prabhu, Sneha, Adah Sharma, Nithya Menen, Rajendra Prasad, Brahmanandam i Ali. Na hindski je sinhroniziran kao Sin Satyamurthyja .

Zemljište: Priča je to o principijelnom tipu koji cijeni odnose i slijedi moral da živi život na njegov način. Uloga koju je njegov otac igrao u njegovom životu čini radnju priče. Viraj Anand, bogataš sa svim raskoši i srećom dolazi na raziđene ceste nakon očeve smrti.

12. ‘ 24 ′ sinhronizirano na hindskom kao „Vremenska priča“

24

24 (2016) je indijski znanstveno-fantastični triler na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao Vikram Kumar. U filmu glumi glumac Suriya u trostrukim ulogama, s glumicama Samanthom Ruth Prabhu, Nithya Menen i Saranya Ponvannan u glavnim ulogama. Film je bio hit i na hindski sinhroniziran kao 'Vremenska priča' .

Zemljište: Sethuraman, znanstvenik, izumio je napravu koja putuje kroz vrijeme, a njegov zli brat blizanac želi je se dočepati. Ogorčena bitka nastaje između Sethuramanova sina i njegovog zlog blizanca za hvatanje spravice.

13. Zašto je Eega sinkronizirana na hindski

Vidjeti

Vidjeti (2012) je indijski dvojezični fantastični film redatelja S. S. Rajamouli . Film glumi Sueep , Nani i Samantha Ruth Prabhu. Nije se dobro pokazao na blagajnama i sinhroniziran na hindski kao 'Makkhi' .

Zemljište: Nani voli Bindua, ali je ubije ljubomorni Sudeep, koji poželi Bindua. Nani se reinkarnira kao muha i odluči osvetiti se za smrt. Udružuje se s Binduom kako bi život Sudeepa postao pakao.