Popis Vijayevih sinhroniziranih filmova na hindi (25)

Hindski sinhronizirani filmovi o VijayuSuperzvijezda tamilske filmske industrije, Vijay dao je mnogo super hit filmova tijekom godina. Talentirani glumac jedan je od najutjecajnijih glumaca tamilskih filmova. Njegov obožavatelj je ogroman, jer ljudi uživaju u njegovim akcijsko-ljubavnim filmovima. Vijay je započeo karijeru kao dječji umjetnik u očevim filmovima. Osim glume, on je i pjevač za reprodukciju. Dakle, evo popisa hindski sinhroniziranih filmova Vijay.

1. ' Vettaikaaran 'Na hindskom sinhronizirano kao' Opasni khiladi 3 '

Vettaikaaran

Vettaikaaran (2009) indijski je tamilski akcijski film redatelja B. Babusivana u kojem glumi Vijay i Anuška Shetty . Bio je to natprosječan film i na hindski sinhroniziran kao 'Opasni Khiladi 3' .

Zemljište: Ravi, koji teži postati policajac, često završi u nevolji s negativnim elementima. Ulazi u ozbiljnu borbu s kraljem dok pokušava pomoći svojoj prijateljici Umi.dva. ' Velayudham 'na hindskom sinhronizirano kao' Super Hero Shahenshah '

Velayudham

Velayudham (2011) je indijski superherojski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao M. Raja. U njemu glumi Vijay Hansika motwani kao tragovi, Abhimanyu singh , Genelia D’Souza , Saranya Mohan i Santhanam u sporednim ulogama. Film je na blagajnama izveden natprosječno i sinhroniziran na hindi 'Super heroj Shahenshah' .

Zemljište: Skupina pakistanskih terorista otme ministra unutarnjih poslova Tamil Nadua kako bi širila terorizam. Novinar, Bharathi ih odluči stvoriti izmišljeni lik zvan Velayudham.

3. ' Kaavalan 'na hindskom sinhroniziran kao' glavni čuvar tijela '

Kaavalan

Kaavalan (2011) je indijski romantični dramski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao Siddique, a u glavnim ulogama su Vijay i Slano u glavnim ulogama. Ovaj je film bio hit, a na hindski je također sinhroniziran kao 'Glavni hoon tjelohranitelj' .

Zemljište: Bhoomi izuzetno poštuje Muthuramalingama i njegovu kćer Meeru. Dok je imenovan za Meerin tjelohranitelj, zaljubljuje se u djevojku koju nikada nije upoznao, nesvjestan da je ona nitko drugi nego Meera.

4. ' Azhagiya Tamil Magan 'sinhronizirano na hindskom kao' Sabse Bada Khiladi '

Azhagiya Tamil Magan

Azhagiya Tamil Magan (2007) je tamilski romantični psihološki triler film koji je režirao Bharathan. Film glumi Vijaya u dvostrukoj ulozi Shriya Saran , Namitha , a N. Santhanam igraju sporedne uloge. Film je bio krajnji promašaj, a na hindski je sinhroniziran kao 'Sabse Bada Khiladi' .

Zemljište: Guru je student MBA studija s dijagnozom ESP. Budući da su se sve njegove vizije obistinile, bježi u Mumbai kad se vidi kako nožem izbo djevojku. Nažalost, on ima izgleda kao da je prevarant.

5. ‘Thalaivaa’ sinhronizirano na hindskom kao ‘Thalaivaa - vođa’

Thalaivaa

Thalaivaa (2013) je indijski gangsterski dramski triler na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao A. L. Vijay. U njemu glumi Vijay, Amala Paul i Abhimanyu Singh, sa Sathyaraj i Santhanam u sporednim ulogama. Film je ostao iznadprosječno na blagajnama i sinhroniziran na hindski kao ‘Thalaivaa - vođa’ .

Zemljište: Vishwa je plesačica u Sydneyu i vodi mali posao. Nije svjestan da je njegov otac gangster u Mumbaiju. Kad Vishwa posjeti Indiju kako bi potražio njegov blagoslov za brak, njegov se život preokrene.

6. ‘ Sachein 'na hindskom sinhroniziran kao' Ghamandee '

U naturi

U naturi (2005.) je tamilski romantični komedijski film redatelja Johna Mahendrana, u kojem glume Vijay i Genelia D’Souza, bollywoodska glumica Bipaša Basu s Vadiveluom, Santhanamom i Raghuvaranom koji su se pojavili u sporednim ulogama. Film je na blagajnama proglašen komercijalnim hitom, a pod naslovom je sinhroniziran na hindski ‘Ghamandee’.

Zemljište: Ljubavni trokut u studentskom kampusu između dvoje mladih studenata koji pokušavaju poreći svoje osjećaje jedno prema drugome. Ulazak predavača koji ima blagi kutak za dječaka mijenja stvari.

7. ‘ Thuppakki 'Na hindskom sinhronizirano kao' indijanski vojnik nikad na odmoru '

Thuppakki

Thuppakki (2012) je indijski akcijski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao AR Murugadoss. U glavnim ulogama su Vijay i Kajal Aggarwal, Vidyut Jammwal kao antagonist, kao i Jayaram i Sathyan u sporednim ulogama. Film je bio hit i na hindski sinhroniziran kao ‘Indijski vojnik nikad na odmoru’ .

Zemljište: Vojni kapetan posjeti Mumbai kako bi bio sa svojom obitelji i pronašao prikladnu mladenku. Međutim, eksplozija u gradu kreće ga u misiju pronalaska i onemogućavanja terorističke spavaće ćelije u gradu.

bio podaci o urave uyire ravi

8. ‘ Kuruvi ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Jo Jeeta Wohi Baazigar ’

Kuruvi

Kuruvi (2008) je tamilski akcijski film koji je napisao i režirao Dharani. U filmu glumi Vijay, Trisha , i Suman u glavnim ulogama. Vivek, Ashish Vidyarthi, Manivannan i Malavika igrali su druge uloge u filmu. Ovaj je film bio prosjek i na hindski je sinhroniziran kao 'Jo Jeeta Wohi Baazigar' .

Zemljište: Sin kreće u potragu za čovjekom odgovornim za očev nestanak, koji je povezan s ukradenim dijamantom. Na kraju krade negativčev dijamant, a također bježi sa sestrom.

9. 'Coimbatore Mappillai' sinhroniziran na hindskom kao 'Rampuri Damaad'

Coimbatore Mappillai

Coimbatore Mappillai (1996) je tamilski romantični dramski film redatelja C. Ranganathana. U glavnim ulogama glume Vijay i Sanghavi. Ovaj je film dobio pozitivne kritike, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Rampuri Damaad’ .

Zemljište: Balu dolazi u grad i ostaje kod svog prijatelja. Zaljubljuje se u Sumitru, svog stanodavca. Ali njezin zli rođak Mahesh, koji je ima na oku, stvara razdor među njima.

10. ‘ Villu ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Ek Aur Jaanbaaz Khiladi '

Villu

Villu (2009) je indijski tamilski akcijski masala film koji je napisao i režirao Prabhu Deva . Film glumi Nayantara , Vijay u dvostrukoj ulozi dok su Ranjitha i Prakash Raj igrati druge istaknute uloge. Manoj K. Jayan, Vadivelu, Adithya i Geetha igraju sporedne uloge. Film je dobio negativne kritike i bio je krah. Na hindski je sinhroniziran kao 'Ek Aur Jaanbaaz Khiladi' .

Zemljište: Sin se odluči osvetiti ocu, vojnom oficiru, kojeg su trojica korumpiranih policajaca lažno uokvirila i ubila. Sudbinski se na kraju zaljubi i u kćer jednog od ubica.

jedanaest. ' Sivakasi 'sinhronizirano na hindskom kao' Virasat Ki Jung '

Sivakasi

Sivakasi (2005) je tamilski akcijski film redatelja Perarasua, u glavnim ulogama glume Vijay, Asin i Prakash Raj. Film je dobio pozitivne kritike kritičara, a na hindski je sinhroniziran kao 'Virasat Ki Jung' .

Zemljište: Nakon suočavanja s posljedicama bratovih nedjela, Muthappa mijenja svoj identitet i planira krenuti iznova. Ali djevojka koju voli odbija se udati za njega dok se ne vrati kući i ne iskupi.

12. ‘ Madurey 'na hindskom sinhronizirano kao' Sarfarosh Dobaara '

Madurey

Madhurey (2004) tamilski je akcijski film redatelja Ramane Madesh. U glavnim ulogama glumili su Vijay i Pasupathy. Sonia Agarwal, Rakshitha i Tejashree i Vadivelu u sporednim ulogama. Film je bio hit filma i na hindski jezik sinhroniziran kao ‘Sarfarosh Dobaara’ .

Zemljište: Madhuravel, okružni kolekcionar, odlučuje osloboditi grad od kriminalaca, ali je prisiljen otići u podzemlje kad ga uokvire zbog ubojstva. Hoće li uspjeti utvrditi pravog ubojicu i očistiti njegovo ime?

13. ‘Thamizhan’ sinhronizirano na hindskom kao ‘Gundaraaj 2’

Thamizhan

je gopi oženjen u stvarnom životu

Thamizhan (2002) je tamilski akcijski politički film koji je režirao debitant Majith. U filmu glumi Vijay u glavnoj ulozi sa Priyanka chopra . Revathi, Nassar, Ashish Vidyarthi i Vivek također igraju ključne uloge u filmu. Na blagajni je proglašen pogođenim, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Gundaraaj 2’ .

Zemljište: Surya je pošteni odvjetnik koji vjeruje u zakon i zakonitost. U svojoj borbi za pravdu gubi i sestru i supruga odvjetnika, ali unatoč tome nastavlja.

14. ‘ Vaseegara 'na hindskom sinhronizirano kao' Ek Aur Loafer '

Vaseegara

Vaseegara (2003) je tamilski romantični komedijski film redatelja K. Selve Bharathyja. U filmu su gostovali Vijay i Sneha u glavnim ulogama, dok su Vadivelu, Nassar i Manivannan igrali druge ključne uloge. Film je dobio pozitivne kritike i bio je komercijalni hit. Na hindski je sinhroniziran kao 'Ek Aur Loafer' .

Zemljište: Bhupathi u potrazi za poslom odlazi u grad i useljava se u kuću očeva prijatelja Viswanatha. Približava se obitelji i zaljubljuje se u kćer Viswanath, koja je već zaručena.

petnaest. ' Senthoorapandi 'Na hindski sinhronizirano kao' Thakur Bhavani Singh '

Senthoorapandi

Senthoorapandi (1993) tamilski je akcijsko-ljubavni film u režiji S. A. Chandrasekhara. U filmu glume Vijay i Yuvarani u glavnoj ulozi, dok Vijayakanth ima naslovnu ulogu. Film je bio hit i na hindski sinhroniziran kao 'Thakur Bhavani Singh' .

Zemljište: Vijay se zaljubi u Meenu. Ali Meenin brat protivi se njihovom braku zbog suparništva između obje obitelji. Sendoorapandi se vraća iz zatvora i pokušava pomoći svom bratu da zadobije njegovu ljubav.

16. ‘ Jilla 'na hindskom sinhronizirano kao' Policewala Gunda 2 '

Jilla

Jilla (2014) je indijski krimi-dramski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao R. T. Neason. Zvijezde Mohanlal , Vijay i Kajal Aggarwal u glavnim ulogama kao i Soori, Mahat Raghavendra i Sampath Raj u sporednim ulogama. Bio je to hit film i na hindski sinhroniziran kao 'Policewala Gunda 2' .

Zemljište: Sivan, gangster sa sjedištem u Maduraju, usvaja Shakthija, sina svog ubijenog vozača. Shakthi, koji je svjedok da mu je oca ubio policajac, odlučuje se osvetiti očevom smrću uz podršku Sivana.

17. ‘ Priyamaanavale 'Na hindski sinhronizirano kao' Dil Ki Baat '

Priyamaanavale

Priyamaanavale (2000) je tamilski ljubavni film koji je napisala i režirala K. Selva Bharathy. U filmu glavne uloge igraju Vijay i Simran, a u sporednim ulogama su S. P. Balasubrahmanyam, Vivek i Radhika Chaudhari. Film je naišao na pozitivne kritike i proglašen je uspješnicom. Na hindski je sinhroniziran kao 'Dil Ki Baat' .

pravo ime nane patekar

Zemljište: Vijay nema vjere u brak. Međutim, na očevo inzistiranje, ženi se Prijom, ali postavlja uvjet u kojem će na kraju godine odlučiti hoće li nastaviti njihov brak ili ne.

18. ‘ Thirupaachi ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Insaaf Ki Talwar'

Thirupaachi

Thirupaachi (2005) je akcijski film na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao Perarasu. U filmu glume Vijay, Trisha i Mallika u glavnim ulogama, a u ostalim ulogama su Livingston, Pasupathy, Benjamin, Kota Srinivasa Rao, Vaiyapuri i Manoj K. Jayan. Film je bio super hit i na hindski je sinhroniziran kao 'Insaaf Ki Talwar' .

Zemljište: Sivagiri, kovač iz sela, posjeti Chennai kako bi upoznao svoju sestru i njezina supruga. Kad vidi da grad nije sigurno prebivalište za pučane, stvar preuzima u svoje ruke.

19. ‘ Nilaave vaa 'sinhronizirano na hindskom kao' Ek Aur Sikander '

Nilaave Vaa

Nilaave Vaa (1998) je tamilski ljubavni film koji je režirao A Venkatesh. U filmu glume Vijay i Suvalakshmi u glavnim glavnim ulogama, dok Sanghavi, Raghuvaran i Manivannan igraju druge sporedne uloge. Film je bio prosjek na kino blagajnama, a kasnije je na hindski sinhroniziran kao 'Ek Aur Sikander' .

Zemljište: Siluvai, kršćanski dječak zaljubljuje se u hinduističku djevojku Sangeethu koja je zaručena za Raghuvaran. Njezin otac ne želi prihvatiti hindu-kršćanski brak. Međutim, Raghuvaran ih ujedinjuje.

dvadeset. ' Theri na hindskom sinhronizirano kao 'Theri'

Theri

Theri (2016) je indijski akcijski triler na tamilskom jeziku koji je napisao i režirao Atlee. U filmu glumi Vijay, Samantha Ruth Prabhu i Amy Jackson u glavnim ulogama, dok Mahendran, Prabhu i Raadhika Sarathkumar, između ostalih, čine ansambl. Film je bio hit na blagajni i na hindski jezik sinhroniziran kao 'Theri' .

Zemljište: Prikrivajući svoj identitet, DCP Vijaya Kumar odlazi u samoprogonstvo da odgaja svoju kćer. Međutim, kad joj život ugroze neki luđaci, on mora riješiti stari račun s političarom.

dvadeset i jedan. ' Mladost “na hindskom sinhronizirano kao„ Mladost “

Mladost

Mladost (2002) je tamilski ljubavni film koji je režirao Vincent Selva. Glumili su Vijay i Shaheen Khan u glavnim ulogama, dok Yugendran, Vivek, Manivannan i Sindhu Menon igraju ostale ključne likove. Film je pogođen na blagajnama. Film je sinkroniziran na hindski s istim naslovom ‘Mladost’ .

Zemljište: Aruna odbaci Šivu na dan njihova vjenčanja. Preseli se u drugi grad i padne na Sandhya. Ali, ona ne voli Šivu i zaručuje se za Pratapa. Aruna mu se vraća u život i donosi nekoliko iznenađenja.

22. 'Puli' na hindskom sinhronizirano kao 'Puli'

Puli

Puli (2015) je indijski tamilski fantastično-avanturistički film koji je napisao i režirao Chimbu Deven. Film glumi Vijaya u dvostrukoj ulozi Shruti Haasan , Hansika Motwani i Šridevi . Sueep ima ulogu glavnog antagonista filma, uključujući Prabhu i Nandita Swetha u sporednim ulogama. Film je propao i sinhroniziran s istoimenim Hindom ‘Puli’ .

Zemljište: Potraga Maru Dheeran da vrati Pavazhamanija kojeg su oteli Vedhalami, skupina koja posjeduje mistične moći, suprotstavlja ga Yawarani, čarobnici i njezinu pomoćniku Jalatharanganu.

2. 3. ' Aathi 'Na hindski sinhronizirano kao' Adi Narayan '

Aathi

Aathi (2006) je tamilski akcijski film redatelja Ramane, u kojem glavne uloge glume Vijay i Trisha. Film je bio katastrofa na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao 'Adi Narayan' .

Zemljište: Suprotno željama svojih udomitelja, Aadhi se pridružuje koledžu u Chennaiju. Zapravo, želi se osvetiti ubojstvu svojih bioloških roditelja. Sastaje se i pada na Anjali, koja također ima dnevni red.

24. ‘ Pudhiya Geethai ’sinhronizirano na hindskom kao ‘Ek Dumdaar Moćni '

Pudhiya Geethai

Pudhiya Geethai (2003) je tamilski akcijski dramski film koji je napisao i režirao K.P. Jagan, u glavnoj ulozi Vijay, Meera Jasmine i Ameesha Patel u glavnim ulogama. Film je propao na blagajnama, a na hindski je sinhroniziran kao 'Ek Dumdaar Moćni' .

Zemljište: Sarathy je briljantni i bezbrižni mladić koji nije svjestan da mu je astrolog predvidio smrt u 27. godini života. Na kraju dolazi u zavadu s Reddiarom zbog lošeg posla oko zemlje.

25. ‘ Ghilli ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Keertimaan ’

Ghilli

Ghilli (2004) je indijski akcijski film na tamilskom jeziku koji je režirao Dharani. U filmu se pojavljuju Vijay i Trisha u glavnim ulogama, a Ashish Vidyarthi, Dhamu, Prakash Raj, Mayilsamy i Janaki Sabesh igraju sporedne uloge. Bio je to super hit film i na hindski sinhroniziran kao 'Keertimaan' .

Zemljište: Velu, ambiciozni igrač Kabaddija, boravi u Maduraju kako bi sudjelovao u jednoj od regionalnih utakmica kada spašava Dhanalakshmija iz Muthupandija, moćnog muškarca željnog da se djevojka oženi protiv njenih želja.