Naina Jadeja Dob, stalež, muž, obitelj, biografija i više

Brze informacije→ Profesija: političar Bračni status: neoženjen Rodni grad: Jamnagar, Gujarat

 Naina Jadeja

ram charan svi filmovi na hindskom

Pravo ime/Puno ime Nayanaba A Jadeja [1] Nainin Instagram račun
Nadimak(i) Naina
Profesija Političar
Poznat po Biti starija sestra indijskog igrača kriketa Ravindra Jadeja i političar iz Gujarata
Fizička statistika i više
Visina (približno) u centimetrima - 165 cm
u metrima - 1,65 m
u stopama i inčima - 5' 5'
Boja očiju Crno
Boja kose Crno
Politika
Politička stranka Indijski nacionalni kongres
 Indijski nacionalni kongres
Političko putovanje Godine 2018. pridružila se Indijskom nacionalnom kongresu i počela raditi kao predsjednica Okružnog ženskog kongresa Jamnagara, Gujarat.
Osobni život
Dob (od 2022.) Nepoznato
Mjesto rođenja Navagam Ghed grad okruga Jamnagar u Gujaratu, Indija.
Nacionalnost Indijanac
Rodni kraj Okrug Jamnagar, Gujarat, Indija
Polemika Godine 2016. Naina Jadeja podnijela je tužbu protiv tvrtke za organizaciju događaja, koja je odbila vratiti novac Naini i njezinoj obitelji nakon što je njezina obitelj otkazala usluge tvrtke. [dva] Država kriketa
Odnosi i više
Bračni status Neoženjen
Obitelj
Muž/supružnik N/A
Roditelji Otac - Anirudh Singh Jadeja (političar)
 Naina Jadeja sa bratom, sestrom i ocem
Majka - Can Jadeja (medicinska sestra)
Braća i sestre Brat - Ravindra Jadeja (igrač kriketa)
Sestra - Padmini Jadeja

 Naina Jadeja

Neke manje poznate činjenice o Naini Jadeji

 • Nayanaba A Jadeja je indijska političarka. Poznati indijski igrač kriketa Ravindra Jadeja je njezin mlađi brat. U studenom 2022. dospjela je u središte pozornosti kada je od Indijskog nacionalnog kongresa dobila kartu za sudjelovanje na parlamentarnim izborima u izbornoj jedinici Jamnagar u Gujaratu.
 • Kada je započela svoju političku karijeru u studenom 2022., postao je zanimljiv incident kada je bila spremna natjecati se protiv Rivaba Jadeja , koja je njezina šogorica i supruga Ravindre Jadeje. Rivaba je dobio kartu od stranke Bharatiya Janata za natjecanje na izborima u izbornoj jedinici Jamnagar u Gujaratu. [3] The Economic Times
 • Prije nego što je započela svoju političku karijeru, Naina je radila kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici u svom rodnom gradu. Njezina je majka također bila medicinska sestra koja je dobro zarađivala njezinu obitelj. Međutim, ubrzo nakon smrti svoje majke, Naina je preuzela sve odgovornosti svog doma, uključujući karijeru svog brata koji je želio postati igrač kriketa. Naina je pomogla Ravindri Jadeji emocionalno i financijski u njegovim teškim danima i odigrala je važnu ulogu u Ravindrinoj karijeri.
 • Naina Jadeja pridružila se Indijskom nacionalnom kongresu kao stranačka djelatnica u Rajkotu, Gujarat, 2018. Tijekom svog uvođenja u stranku, vođa pokreta Patidar Anamat Hardik Patel također pristupio stranci.

   Naina Jadeja ubrzo nakon što se pridružila Indijskom nacionalnom kongresu

  Naina Jadeja ubrzo nakon što se pridružila Indijskom nacionalnom kongresu • Navodno je prije nego što se otisnula u politiku 2018. bila aktivna ženska čelnica iz izborne jedinice Jamnagar u Gujaratu, gdje je često sudjelovala u političkim prosvjedima uključujući osnaživanje žena. Kao stranačka djelatnica Indijskog nacionalnog kongresa, imenovana je predsjednicom Okružnog ženskog kongresa Jamnagara ubrzo nakon što se pridružila stranci.

  brahma rishi shri kumar swami
   Naina Jadeja tijekom razgovora za medije dok je prisustvovala političkom skupu

  Naina Jadeja tijekom razgovora za medije dok je prisustvovala političkom skupu

 • Naina Jadeja došla je u središte pozornosti 2016. kada je optužila tvrtku za organizaciju događaja sa sjedištem u Ahmedabadu za varanje i prijevaru. Podnijela je pritužbu policijskoj postaji Rajkot Taluka navodeći da je njezina obitelj angažirala tvrtku za organizaciju događaja Absolute Events da organizira vjenčanje njezina brata 2016.; međutim, kasnije su članovi njezine obitelji primijetili da im tvrtka pruža loše usluge. [4] Država kriketa Ubrzo su otkazali ugovor s tvrtkom i zatražili natrag svoj predujam od šest lakh rupija. No, vlasnik tvrtke joj je prijetio i isključio telefon. Tvrdila je,

  Morali smo se u zadnji čas prebaciti na usluge lokalne tvrtke za organizaciju događaja. Nakon vjenčanja kontaktirao sam Absolute Events kako bismo razgovarali o povratu akontacije od 6 lakh rupija, ali su mi zaprijetili. Zapravo, Kaival Patel je isključio svoj mobilni telefon.” [5] Mumbai Mirror

 • Navodno je nakon smrti majke Naina Jadeja napustila posao medicinske sestre u bolnici i uključila se u politiku. Njezin je otac radio kao čuvar u njihovom mjestu. Kasnije se njezin otac pridružio politici zajedno s kćerkom. Prema nekim medijskim izvorima, Ravindra Jadeja Naina Jadeja motivirala ga je da odabere kriket kao karijeru.

   Naina Jadeja sa bratom i sestrom

  Naina Jadeja sa bratom i sestrom

 • Naina Jadeja jednom je u razgovoru za medije govorila o ravnoteži koju njezin brat održava na igralištu za kriket. Rekla je da je Ravindra bio briljantan igrač kriketa. Rekla je,

  Jaddu je bio briljantan. Svatko je nastupio prema svojim mogućnostima. Ukupni učinak tima bio je izvanredan. U test kriketu, Jadeja je bila jako dobra. Bio je uravnotežen igrač. Njegovo udaranje se dosta popravilo. Jaddu svakodnevno poboljšava svoju igru.”

 • Naina Jadeja često prisustvuje mnogim debatama i talk show emisijama na nekoliko poznatih gujaratskih kanala vijesti kao panelistica.

  dr vivek bindra neto vrijednost
   Naina Jadeja (u crvenoj i žutoj odjeći) na panelu kanala vijesti

  Naina Jadeja (u crvenoj i žutoj odjeći) na panelu kanala vijesti