Popis Ram Hira sinhroniziranih filmova (8)

Filmovi Rama Charana, hindski sinhroniziranilalu prasad yadav kćeri ime

Ram Charan jedan je od najbolje plaćenih glumaca u Tollywoodu. Sjajni glumac također je plesač, producent, poduzetnik i poduzetnik. Ram Charan debitirao je u Bollywoodu s filmom Zanjeer (2013) u kojem Priyanka chopra igrao žensku glavnu ulogu. Charan je s pjesmom debitirao i kao playback pjevač 'Heroj Mumbaija Ke' . Bio je dio nekog uspješnog južnoindijskog filma. Pogledajte popis hindski sinhroniziranih filmova Rama Charana.

1. ' Bruce Lee - Borac ' na hindskom sinhronizirano kao ' Bruce Lee - Borac '

Bruce Lee - Borac

Bruce Lee - Borac (2015) je indijski akcijski komični film na teluškom jeziku u režiji Sreenua Vaitle, u glavnoj ulozi Ram Charan i Rakul Preet Singh u glavnim ulogama. Ovaj je film bio prosječan i sinhroniziran na hindski pod istim imenom ' Bruce Lee - Borac ' .

Zemljište: Kartik žrtvuje studije za svoju sestru i postaje kaskader. Često zamijenjen za tajnog policajca, Kartik pomaže otkriti zle namjere biznismena Deepaka Raja i Jayaraja.2. 'Magadheera' na hindskom sinhronizirano kao 'Magadheera'

Magadheera

Magadheera (2009) je indijski romantično-akcijski film na teluškom jeziku koji je režirao S. S. Rajamouli. U filmu glume Ram Charan i Kajal Aggarwal , dok se Dev Gill i Srihari pojavljuju u istaknutim ulogama. Bio je to hit film i pod istim naslovom sinkroniziran na hindski ‘Magadheera’ .

Zemljište: Harsha je lažno umiješana u ubojstvo Induova oca, a i ona je oteta. Ali Harsha i Indu dijele vezu iz prijašnjeg života, a kad to shvati, krene ispraviti stvari.

3. ' Yevadu ’na hindskom sinhronizirano kao‘ Yevadu ’

Jevadu

Jevadu (2014) je indijski akcijski film na telugu, čiji je scenarist i redatelj Vamsi Paidipally. U filmu glumi Ram Charan, Shruti Haasan , i Amy Jackson u glavnim ulogama, dok Allu Arjun , Kajal Aggarwal, Sai Kumar, Jayasudha i Rahul Dev igrati sporedne uloge. Bio je to superhit film i pod istim imenom sinkroniziran na hindski ‘Yevadu’ .

datum smrti sanjay gandhi

Zemljište: Satya dobiva drugo lice nakon što pretrpi ozljede povezane s opeklinama. Nakon puštanja iz bolnice, obračunava se s ubojicom svog ljubavnika Deeptija. Ali njegovo novo lice dalo mu je nove neprijatelje.

4. ' Govindudu Andarivadele ’ na hindskom sinhronizirano kao 'Yevadu 2'

Govindudu Andarivadele

Govindudu Andarivadele (2014) je indijski dramski film na teluguskom jeziku koji je napisao i režirao Krishna Vamsi. U filmu su u glavnim ulogama Ram Charan, Srikanth, Kajal Aggarwal i Kamalinee Mukherjee, dok Prakash Raj , Jayasudha, Rahman i Adarsh ​​Balakrishna igraju sporedne uloge. Na blagajnama je imao prosjek, a na hindski je sinhroniziran kao ‘Yevadu 2’ .

Zemljište: Balaraju, seoski poglavar, pomaže Chandrasekharu, jednom od njegovih sinova, da postane liječnik. Kasnije, kad ga Chandrasekhar obavijesti o svojim planovima da se nastani u inozemstvu, Balaraju se uznemiri.

5. ' Naayak 'na hindskom sinhronizirano kao' dvostruki napad '

Naayak

Naayak (2013) je indijski masala film na teluškom jeziku koji je režirao V. V. Vinayak. U filmu igraju Ram Charan, Kajal Aggarwal i Amala Paul u glavnim ulogama. Bio je to hit film, a pod naslovom je također sinhroniziran na hindski ‘Dvostruki napad’ .

Zemljište: Cherry, softverski inženjer, uskoro će biti uhićen zbog ubojstva kada, u naglom razvoju događaja, bude uhvaćen pravi ubojica i Cherryna slična. Kad Cherry čuje njegovu priču, odluči pomoći.

6. 'Racha' na hindskom sinhronizirano kao 'Betting Raja'

Streak

Streak (2012) je indijski akcijski film na teluškom jeziku koji je režirao Sampath Nandi. U glavnim ulogama su Ram Charan i Tamannaah, a antagoniste glume Mukesh Rishi, Dev Gill i Kota Srinivasa Rao. Film je bio super hit i sinhroniziran na hindi kao ‘Klađenje na kralja’ .

filmovi o Ram Charanu na hindskom

Zemljište: Raj vodi bezbrižan život i zarađuje novac kladeći se. Kad mu prijeko treba novac za liječenje oca, pristaje na opkladu da će privoljeti Chaitru za veliku svotu. Ali tada saznaje zapanjujuću činjenicu.

7. 'Chirutha' na hindskom sinhronizirano kao 'Chirutha'

Chirutha

Chirutha (2007) indijski je teluški akcijski film redatelja Puri Jagannadha. Film obilježava debi Rama Charana, u glavnoj ulozi dok Neha Sharma glumi glavnu žensku ulogu, a Ashish Vidyarthi, Prakash Raj i Brahmanandam igraju sporedne uloge. Ovaj je film bio hit i sinhroniziran na hindski jezik pod istim imenom ‘Chirutha’ .

Zemljište: Kao dječak, Charan je vidio oca kako je ubijen pred njim. Također odlazi u zatvor kako bi prikupio novac za spas majke. Dvanaest godina kasnije sletje u Bangkok i upoznaje svog neprijatelja.

8. 'Dhruva' na hindskom sinhronizirano kao ' Dhruva ’

Dhruva

Dhruva (2016.) indijski je kriminalistički triler na telugufilm u režiji Surendera Reddyja. Na njemu se nalazi Ram Charan, zajedno s Arvindom Swamyjem, Rakul Preet Singhom i Navdeep u važnim ulogama. Film je bio superhit i sinhroniziran na hindski s istim imenom ' Dhruva ’ .

Zemljište: Kad Dhruva, službenik IPS-a, otkrije prsten za trgovinu ljudima koji vodi tajnoviti znanstvenik zvan Siddarth Abhimanyu, on preuzima misiju njegovog uništenja.