10 najplaćenijih južnoindijskih glumica u 2017. godini (žene)

Najplaćenije južnoindijske glumiceJužnoindijska filmska industrija popularna je po tome što ima neke od najtalentiranijih i najljepših glumica u Indiji. Tijekom godina ove su glumice izvele neke od najboljih izvedbi u mnogim filmovima. Kao rezultat toga zarađuju nevjerojatne naknade po filmu. Dakle, ovdje je popis 10 najboljih najplaćenijih južnoindijskih glumica u 2017. godini (žene).

1. Anuška Shetty

Anuška-Shetty

Anushka Shetty, koja je postala izuzetno popularna nakon objavljivanja svojih hit filmova ‘Om Namo Venkatesaya’ (2017.) i posebno ‘Baahubali 2: Zaključak’ (2017.). Ona zarađuje okolo 4-5 crore / film .

dva. Nayanthara

NayantharaNayanthara, jedna je od najbolje plaćenih glumica u južnoindijskim filmovima. Sa svojim nevjerojatnim glumačkim talentom, tijekom godina snimila je mnogo uspješnih filmova. Posljednji su joj objavljeni filmovi 'Kaashmora' (2016.) i 'Kaashmora' (2017.) s kojima zarađuje oko 1-2 crore / film .

3. Samantha Ruth Prabhu

Samantha Ruth Prabhu

alia bhatt i njezin dečko

Samantha Ruth Prabhu svoju je karijeru utemeljila u filmskoj industriji telugu i tamil. Stekla je veliku popularnost vrativši hitove u obliku filmova 'A Aa' (2016.) i 'Janatha Garage' (2016.), pa je stoga i plaćena 2 crore / film .

Četiri. Kajal Aggarwal

Kajal Aggarwal

Lijepa Kajal Aggarwal indijska je glumica koja se pojavila prvenstveno u teluškim i tamilskim filmovima, uz nekoliko hindskih filmova. Posljednji su joj objavljeni filmovi 'Kavalai Vendam' (2016.) i 'Khaidi No. 150' (2017.) s kojima zarađuje 1,5-2 crore / film .

5. Tamanna Bhatia

Tamannaah Bhatia

Tamanna Bhatia postigla je veliku slavu nakon svog uspješnog filma 'Baahubali 2: Zaključak' (2017.). Sad zarađuje 1 crore / film .

6. Trisha Krishnan

triša-krišnan

Trisha je indijska glumica prvenstveno u tamilskim i teluškim filmovima. Također je radila nekoliko reklama i televizijskih emisija. Njezini posljednji objavljeni filmovi 'Nayagi' (2016.) i 'Kodi' (2016.) nisu dobro funkcionirali na blagajnama, a sada joj je zarada oko 95 lakh-1 crore / film.

7. Shruthi Hassan

Shruti-Haasan

Shruti Hassan, koja je poznata po svojoj ljepoti kao i po glumačkim vještinama i radi u telugu, hindskom i tamilskom kinu. I ona je skladateljica i pjevačica. Njeni nedavno objavljeni filmovi su 'Si3' (2017.) i 'Katamarayudu' (2017.), tako da je plaćena oko 90 lakh-1 crore / film .

8. Rakul Preet Singh

Rakul Preet Singh

Rakul Preet nalazi se na 8. mjestu liste najbolje plaćenih južnoindijskih glumica jer se pojavila i u nekoliko tamilskih, hindskih i kanadskih filmova. Posljednja izdanja su joj „Pobjednik“ (2017.) i „Ra Randoi Veduka Chudham“ (2017.), s čime zarađuje oko 85-95 lakh / film .

9. Nithya Menon

nithya-menen

Nithya Menen je indijska filmska glumica i pjevačica. Glumila je u filmovima kanadskog, malajalamskog, teluškog i tamilskog. Posljednji objavljeni filmovi su joj 'Janatha Garage' (2016.) i 'Iru Mugan' (2016.), a plaća je oko 80-90 (prikaz, stručni)lak / film .

10. Hansika motwani

Hansika-motwani

Šarmantna glumica Hansika Motwani, koja je karijeru započela kao dijete umjetnica na televiziji. Također je radila u nekim hindskim filmovima prije nego što je uskočila u South Indian Films. Njeni nedavno objavljeni filmovi su 'Luckunnodu' (2017.) i 'Bogan' (2017.) s kojima zarađuje 80 lakh / film .

datum rođenja dilip kumar