10 najboljih indijskih hakera (2018)

Hakiranje je uvijek povezano s nečim nezakonitim uz kršenje privatnosti. No, etični hakeri ili hakeri s bijelim šeširima usmjeravaju svoje vještine iz nekog dobrog razloga, poput pronalaska sigurnosnih bugova. Dolje su navedeni vodeći indijski hakeri koji održavaju svoju igru ​​snažnom.10. Benild Joseph

Benild Joseph

Ovaj 25-godišnjak, rođen u Calicutu, bivši je direktor Ureda za istragu cyber kriminala u New Delhiju. Benild Joseph je istraživač sigurnosti, govornik TEDx-a, nosilac zapisa knjige Limca s konačnim iskustvom u području računalne sigurnosti u Indiji. Jedan je od svjetski poznatih hakera za bijele šešire koje su Microsoftov socijalni forum i Silicon Indian Magazine uvrstili među 10 najboljih etičkih hakera u Indiji.

9. Falgun Rathod

Falgun rathod

Osnivač je i mentor na BugsXploration- najvećem izazovu u Bugarskoj Bounty. Trenutno pomaže vladinim agencijama, korporaciji za kibernetsku sigurnost i riješio je niz složenih slučajeva cyber kriminala.8. Rahul Tyagi

Rahul Tyagi

Završio je obrazovanje na LPU, Punjab. Rahul Tyagi je glumac, autor i poznati etički haker. Sa svojim imenom u Kući slavnih BlackBerryja i preko 100 treninga na njegovu čast, on je sigurno dizalica svih zanata.

visina yuvraj singh u stopalima

7. Sunčana Vaghela

Sunčana Vaghela

U dobi od 18 godina izložio je prijetnje poput SMS-a i krivotvorenja poziva. Pomagao je policiji Mumbaija i Ahmedabada u rješavanju nekoliko složenih slučajeva cyber kriminala i terorističkih prijetnji. Sjajna osobnost Vaghele pomogla je u stvaranju svijesti o cyber-zločinima i informacijskoj sigurnosti.

6. Sai Satish

Sai Satish

Ovaj je tip ključan u obuci i pomaganju studentima na ovom polju. Održao je vladu s mnogim prezentacijama o poboljšanju cyber sigurnosti i internetskih transakcija. Osnivač je i izvršni direktor indijskih poslužitelja. Sai Satish također je autor, web programer i Microsoftov istraživač sigurnosti.

5. Koushik Dutta

Koushik Dutta

Internirao je u Microsoft i ostavio ga da radi na sigurnosti android telefona. Odbio je ponudu tvrtke Sony i trenutno surađuje s ClockworkModom na razvoju sigurnijih sigurnosnih opcija za android telefone. Svakako je zaljubljen u android telefone.

bhabi ji ghar par hai cast

4. Vivek Ramachandran

Vivek Ramachandran

Alumni je IIT-a Guwahati, poznat po osnivanju SecurityTube.net-a, besplatnog portala za obrazovanje o računalnoj sigurnosti zasnovan na video zapisima. Svjetski poznati sigurnosni istraživač, evanđelist i autor, Vivek Ramachandran također je međunarodno priznati govornik. Nakon što su ga nagradili Microsoft i Cisco, spasio je brojne tvrtke, a također surađuje s vladinim organizacijama.

3. Trishneet Arora

Trishneet arora

Ovaj međunarodno priznati haker, autor, savjetnik i govornik nalazi se na popisu Forbes 30 do 30 Azija. Ironično, on je protiv hakiranja i osnovao je TAC Security. Popis njegovih klijenata uključuje imena Reliance Industries, Središnjeg istražnog ureda, policije Punjaba (Indija) i policije Gujarata. Ima nekoliko nagrada i priznanja, a GQ ga je također imenovao u 50 najutjecajnijih mladih Indijanaca 2017., zajedno s onima poput Akaš ambani , Vijay Shekhar Sharma , Ranveer Singh , Prabhas , i drugi. E, to je tako super !!

2. Rishiraj Sharma

Rishiraj Sharma

popis filmova o vikramu i triši

S 20 godina njegove je sposobnosti priznalo više od 50 tvrtki, uključujući Google, Nokiju i Microsoft. Ovaj dinamični i mladi momak formalno je savjetnik za cyber kriminal. Ovaj nadareni mladi dječak zasigurno će to učiniti velikim na ovom polju.

1. Anand Prakash

Anand Prakash

Indijski šampion u nagrađivanju buba jedan je od najboljih hakera s bijelim šeširima na svijetu. Njegov startup AppSecure India prikazan je na Forbesu 30 ispod 30 Azije 2017. Plodni istraživač sigurnosti, Anand Prakash najbolji je u svom poslu, koji je otkrio rupe u tvrtkama poput Facebooka, Ubera i Twittera. Njegova tvrtka pruža usluge kibernetičke sigurnosti i pomaže drugim tvrtkama u izvođenju programa nagrađivanja protiv bugova.