10 najzgodnijih muškaraca na svijetu 2018

10 najzgodnijih muškaraca na svijetuNajzgodniji muškarci na svijetu su oni koji posjeduju neodoljiv šarm u svojoj osobnosti, imaju najatraktivnije oči i izuzetno su lijepog izgleda. Ovi njegovani muškarci iz cijelog svijeta plijenili su pažnju svih ne samo svojim privlačnim izgledom već i izvanrednim talentima. Dakle, evo liste top 10 najzgodnijih muškaraca na svijetu 2018.

1. Hrithik Roshan

Hrithik Roshan

Datum rođenja: 10. siječnja 1974

Profesija: GlumacVisina: 5 ’11 '

Boja očiju: Lijeska zelena

Hrithik Roshan, koji se često naziva grčkim bogom, ubraja se među najljepše glumce u Bollywoodu. Karizmatični glumac ima iznimne plesne vještine i ima vlastiti brend ležerne odjeće nazvan HRX. Fenomenalni glumac, Hrithik ocijenjen je najzgodnijim muškarcem na svijetu u 2018. godini.

dva. Tom Cruise

Tom Cruise

Datum rođenja: 3. srpnja 1962

Profesija: Američki glumac i filmaš

Visina: 5 ’7'

Boja očiju: Zelena

Najuspješniji film Toma Cruisea bila je serija Nemoguća misija. Časopis 'Forbes' 2006. ga je rangirao kao najmoćniju svjetsku zvijezdu. Japan je 10. listopada 2006. proglasio Danom Toma Cruisea jer je obavio veći broj putovanja u Japan nego bilo koja druga holivudska slavna osoba.

3. Mike Woods

Mike Woods

Datum rođenja: 28. siječnja 1968

Profesija: Meteorolog (voditelj vijesti)

Visina: 5 ’11 '

anil kapoor datum rođenja

Boja očiju: Tamno smeđa

Sjajni voditelj vijesti, Mike Woods koji radi u Foxu 5 NY, u vrlo je kratkom vremenu izašao u središte pozornosti. Izvrsni je triatlonac koji uživa u vježbanju, skijanju i bilo kojoj fizičkoj aktivnosti. Mike je predstavljen u časopisu Muscle and Fitness u stupcu 'Real People'.

4. Omar Borkan Al Gala

Omar Borkan Al Gala

Datum rođenja: 23. rujna 1990

Profesija: Model, pjesnik i fotograf

datum rođenja dhanush-a

Visina: 6 ’0”

Boja očiju: Smeđa

Omar Borkan Al Gala nadaleko je poznat po svom vrućem izgledu i fotogeničnom licu. Budući da je model, podržava nekoliko marki. Smatraju ga najzgodnijim muškarcem na svijetu.

5. Roger Federer

Roger Federer

Datum rođenja: 8. kolovoza 1981

Profesija: Igrač tenisa

Visina: 6 ’0”

Boja očiju: Smeđa

Izvanredni tenisač, Roger Federer imenovan je UNICEF-ovim veleposlanikom dobre volje 2006. Roger Federer je prvi dostojan živi čovjek koji se pojavio na švicarskoj marki i ovo priznanje dodijelila mu je švicarska vlada.

6. Brad Pitt

Brad Pitt

Datum rođenja: 18. prosinca 1963

Profesija: Glumac i filmski producent

Visina: 5 ’11 '

Boja očiju: Plava

Časopis People nagrađivao je Brada Pitta 1995. godine s oznakom 'Sexist Man Alive', koju je ponovno osvojio 2000. godine. Kao producent, Brad Pitt osvojio je Oscara za film '12 godina rob' iz 2013.

7. Justin Timberlake

Justin Timberlake

Datum rođenja: 31. siječnja 1981

Profesija: Pjevač, tekstopisac, glumac, producent

Visina: 6’1 ″

Boja očiju: Plava

Justin Timberlake nagrađen je s nekoliko nagrada za svoje sjajno djelovanje kao pjevač i glumac. Justina su tinejdžeri i Cosmopolitan proglasili najseksi muškarcem. GQ je Timberlakea također nazvao 'Najstilnijim muškarcem u Americi'.

8. David Beckham

David Beckham

Datum rođenja: 2. svibnja 1975

Profesija: Engleski bivši profesionalni nogometaš

Visina: 6 ’0”

Boja očiju: Ljeska

David Beckham se smatra jednim od najprodavanijih sportaša u tom sportu. Miris je također nazvan po njemu 'Homme by David Beckham'. FIFA ga je 2004. godine na popisu FIFA 100 proglasila najvećim svjetskim igračima.

9. Chris Evans

Chris Evans

Datum rođenja : 13. lipnja 1981

Profesija: Američki glumac i filmaš

Visina: 6 ’0”

Boja očiju: Plava

koliko je visoka anushka sharma

Chris Evans stekao je ogromnu popularnost kao kapetan Amerika, a također i zbog pojavljivanja u seriji Fantastična četvorka. Njegova neodoljiva osobnost i privlačan izgled čine ga jednim od najzgodnijih muškaraca na svijetu.

10. Robert Pattinson

Robert Pattinson

Datum rođenja: 13. svibnja 1986

Profesija: Glumac, glazbenik i filmski producent

Visina: 6 ’1'

Boja očiju: Plava

Robert Pattinson zaslužio je ogromnu slavu svojom serijom filmova Sumrak. Pattinson je 2008. i 2009. proglašen jednim od „Najseksi živih muškaraca“ od strane časopisa People. Glamour UK nazvao ga je i 'Najseksi muškarcem živim'.