Neto vrijednost Vijay Mallya: Imovina, dohodak, kuće, automobili, avioni i više

Raskošni i kontroverzni indijski poduzetnik, Vijay Mallya ubraja se u vodeće poslovne tajkune u Indiji. Iako ostaje u vijestima uglavnom zbog optužbi za financijski kriminal, njegova neto vrijednost i imovina također su stvari koje privlače pozornost ljudi. Evo detaljnih informacija o neto vrijednosti i imovini Vijaya Mallye, nekoć zvanog 'Kralj dobrih vremena:'Vijay Mallya Neto vrijednost

Vijay Mallya- Neto vrijednost

Vijay Mallya Forbes

Jednom milijarder, Vijay Mallya ispao je s proslavljene Forbesove liste milijardera, nakon debakla Kingfisher Airlinesa. Jednom kada je 2011. imao neto vrijednost od 1,1 milijardu dolara, pao je na 800 milijuna u 2013. Kada ga je Forbes izbacio s popisa milijardera, Vijay Mallya tweetao je: „Zahvaljujući Svemogućem što me Forbes uklonio iz takozvanih milijardera“ popis ... manje ljubomore, manje ludila i nepravednih napada. '

Vijay Mallya- Kuća i ostala svojstva

Bijela kuća Vijay MallyaNajcjenjenije imanje Vijaya Mallye je 'Bijela kuća na nebu', koja je penthouse na 32. i 33. katu Kingfisher Towersa u gradu UB, Bangalore. Kula ima 82 kuće, od kojih su 72 dane drugima, dok ih je 10 zadržano za članove njegove obitelji.

Ljetnikovac Vijay Mallya u Sausalito, Francuska

saath nibhana saathiya glumica ime

Još jedan zapanjujući Mallyin posjed je ogromna vila u Sausalitu, u Francuskoj, koja gleda na zaljevski most. Tu su njegovi susjedi Tiger Woods i Williams Sisters ( Serena i Venera). Kada je 1984. godine kupio kuću, vrijedila je 1,2 milijuna dolara.

Apartman Vijay Mallya u Trump Toweru

Vijay Mallya također posjeduje stan u šatoru sa šljivama u Trump Towersu u New Yorku za 2,4 milijuna dolara.

Mallya ima prostrani dom u Nettleton Roadu u Južnoj Africi koji gleda na plažu Clifton.

Vila Vijay Mallya Kingfisher u mjestu Goa

U Indiji je 'Kingfisher Villa' u Goi bila ogromna kuća za odmor Vijaya Mallye. Vilu u vrijednosti od 90 kruna indijska vlada zaplijenila je 2017. godine.

Također posjeduje nekoliko dvoraca u Škotskoj i seoske kuće u Londonu.

Otoci Vijay Mallya-

Otok Vijay Mallya Sainte- Marguerite

Raskošni liker-barun vlasnik je otoka Sainte-Marguerite, smještenog nekoliko milja od Francuske rivijere, u Cannesu. Otok se smatra jednim od najvećih ‘Lerinskih otoka’.

Također je vlasnik Mabula Game Lodgea u Južnoj Africi, koji se prostire na raskošnih 12.000 hektara zemlje.

Otok u Monte Carlu, koji se prostire na 800 hektara, također pripada Vijay Mallyi.

Vijay Mallya- Zbirka automobila

Zbirka automobila Vijay Mallya

Vijay Mallya, koji je zapravo živio titulu 'Kralja dobrih vremena', ima kolekciju od više od 250 luksuznih i vintage automobila, uključujući Ferrari 1965 California Spyder, zastavnik MN08, Jaguar XJ220, Jaguar XJR15 Racecar, Bentley, Mercedes-Benz 300 SL , Chevrolet Corvette, Porsche 550 Spyder, Maserati Quattroporte, Rolls Royce i još mnogo toga.

Vijay Mallya- Jet Planes

Vijay Mallya u Jet Planeu

Posjedovao je nekoliko mlaznih zrakoplova - Boeing 727 i Gulfstream, oba su prodana. Također je unajmio Airbus 319 CJ i Hawker 700 u vlasništvu Shawa-Wallacea.

Vijay Mallya- Jahta

Jahta Vijay Mallya

Mallya je posjedovala jahtu nazvanu Indian Empress, koja je prodana 2011. Bila je to 95-metarska mega-jahta s helidromom. Također posjeduje motornu berbu jahte.

Vijay Mallya- Prihod

Prema izvorima, procijenjeni godišnji prihod Vijaya Mallye iznosi 12 milijuna američkih dolara (74 crore).

Vijay Mallya- Sportski pothvati

Vijay Mallya Formula 1

Njegova ljubav prema sportu više nije tajna. Osim što je vlasnik momčadi indijske Premier lige (IPL) Royal Challengers Bangalore, Istočnog Bengala i Mohan Bagan A.C, suvlasnik je i ekipe Formule 1 pod nazivom Sahara Force India.

mumbajski policijski film hindski sinhroniziran

Za detaljan profil Vijay Mallya, kliknite ovdje :