Top 10 najboljih telugu komedija koje morate pogledati

Najbolje teluške komedijeSto smijeha dnevno udalji liječnika!

Znate li da se beba u prosjeku smije oko 300 do 400 puta dnevno? S druge strane, prosječna se odrasla osoba smije oko 17 puta dnevno! Nije ni čudo što svijet sve više bilježi sve više slučajeva depresije!

Na toj ozbiljnoj noti, nasmijejmo se nekim od najboljih teluških komičnih filmova koje je industrija ikad vidjela. Čak i ako ne razumijete jezik, još uvijek se možete iskreno nasmijati!

1. Ashta Chamma

Ashta Chamma filmski plakatOcijenjen 7,2 na IMDB-u, ovaj film prikazuje priču o mladoj djevojci, običnoj djevojci iz susjedstva, s jednom razlikom - ambicijom da se uda za megazvijezdu, Maheš babu . Ali kad se njezina 'jedna prava ljubav' uda Namrata Sirodkar , Lavanya se odluči skrasiti udajom za istoimenog. Slijedi niz pogrešaka i spoznaja dok se prilagođava svom novom načinu života.

kada je rođendan varun dhawana

2. Manmadhudu

Manmadhudu filmski plakat

visina gurmeet choudharyja u stopalima

Ovo je, vjerojatno, jedna od najboljih izvedbi na ekranu Nagarjuna . Glumi Abhirama, ženomrzaca koji radi kao menadžer u reklamnoj tvrtki. Sav se pakao raspusti kad njegov stric, predsjednik tvrtke, imenuje raskošnog Hariku za pomoćnika menadžera.

3. Aha Naa Pellanta

Aha Naa Pellanta filmski plakat

Ovaj bezvremenski klasik komedije eksplodirat će vam želudac! U glavnoj ulozi Rajendra Prasad kao Krishna Murthy, sin industrijalca Satyanarayane, ovaj film započinje tako što Satyanarayana izbezumljuje svaki put kad sina vidi sa ženom. Uvijek ih griješi da su mu djevojke iako su samo poznanici! Taj strah dolazi od vlastite nesreće s ljubavlju. Satyanarayana želi odabrati odgovarajuću suprugu za svog sina. Umjesto toga, Krišna pokušava uvjeriti oca da mu dopusti da se oženi djevojkom koju voli.

4. Nuvvu Naaku Nachav

Filmski plakat Nuvvu Naaku Nachav

Venkatesh , zvani Venky, zaljubljuje se u Nandini koja je zaručena s nekim drugim. Postaju prijatelji, a stvari postanu posve lude kad ona prizna da ga i ona voli. Hoće li se na kraju ujediniti? Ocijenjeno 8,7 na IMDB-u, ovo je film koji morate gledati tijekom obiteljskog vremena!

5. Malliswari

Filmski plakat Malliswari

Iako ovaj film zapravo spada u žanr romantike, izvrsno se smije! Milijunaš ostavlja svoju imovinu svojoj kćeri tinejdžerici koja će steći zakonska prava kad napuni 21 godinu. Do tada je njezin zakonski skrbnik skrbnik imovine, ali on ima na umu potpuno drugačiji plan. Zamišlja zavjeru da je ubije! Pogledajte kako Prasad, njezin ljubavni interes, pokušava spasiti Malliswari, napuštenu kćer milijunaša.

6. Bavagaru Bagunara?

Filmski plakat Bavagaru Bagunnara

Raju zaustavlja trudnicu da počini samoubojstvo. Odluči ostati s njom dok se dijete ne rodi. Ali tu je kvaka! On mora glumiti njenog supruga, inače će je društvo odbaciti.

7. Udarac

Kick Telugu Movie Poster

Akcijski komični film, Kick značajke, Kalyan , sretan sretnik koji u svemu traži ‘udarac’. Adrenalinski narkoman do srži, svjetovne zadatke smatra uznemirujućim. Pridružite mu se u potrazi za pronalaženjem njegovog 'udarca' istodobno spašavajući hrpu ljudi.

nusrat fateh ali khan rođendan

8. Shankar Dada MBBS

Shankar Dada MBBS filmski plakat

supruga pandita jawaharlala nehrua

Liječnik je napravio napredak u medicinskoj znanosti - liječeći pacijente s ljubavlju i humanošću! Iako su njegove liječničke vještine ispod standarda, pakleno je željan širiti svoju filozofiju 'Sve su stvari izlječive s dodirom ljubavi'.

9. Oohalu Gusagusalade

Oohalu Gusagusalade filmski plakat

Nadobudni čitatelj vijesti Venky odluči pomoći svom šefu u procesu osvajanja njegove ljubavi Prabhe. Ništa vrlo iznenađujuće, osim što je Prabha njegova bivša i kad prizna da još uvijek osjeća prema njemu, priča se smiješno okreće! Mislite li da će Venky pomoći šefu kako bi spasio posao ili je ljubav sve za njega? Ocijenjen 7,8 na IMDB-u, ovo je film koji morate pogledati na ovom popisu.

10. Ala Modalaindi

Filmski plakat Ala Modalaindi

Naziv se prevodi u 'Tako je počelo'. Priča govori o Gautamu, koji je otet na dan kad se njegova djevojka uda za nekoga drugoga, a on svoju otmjenu ljubavnu priču ispriča svom otmičaru. Mislite li da bi negativcu bilo u srcu da pusti Gautama?