10 najljepših punjapskih glumica

10 najljepših punjapskih glumicaPunjabi kino koje se također naziva Pollywood ima neke izuzetno nadarene glumice. Najglamuroznije glumice pandžapske industrije vladaju kina Punjabi svojim sjajnim izvedbama. Pogledajte listu 10 najljepših punjapskih glumica.

10. Navneet kaur dhillon

Navneet kaur dhillon

Navneet je 2013. osvojila Pond's Femina Miss India Chandigarh i Femina Miss India World. Ona je ambasadorica brenda za Pond’s cream. Na hindskom i pandžabskom debitirala je 2016. godine s Loveshhudom i Ambarsariyom.

9. Himanshi Khurana

Himanshi Khuranapawan kalyan anna lezhneva kći

Manekenstvom se počela baviti sa 16 godina kada je 2009. godine pobijedila na izboru za Miss Ludhiane. Dobila je prvu ponudu za nastup u pjesmi Jodi Big Day Party Kuldeep Manak, Panjabi MC. Proslavila se pojavom u pandžapskom filmu Sadda Haq.

8. Kainaat arora

Kainaat arora

Ona je druga rođak popularne glumice kasnih 90-ih Divya bharti . U dobi od 6 godina odabrala je glumu za svoju budućnost. Inspirirala se uspjehom svoje rođakinje Divije Bharti. Natjecala se s 200 djevojaka, bila na audiciji za Grand Masti i ugurala glavnu ulogu Vivek Oberoi .

7. Sargun Mehta

Sargun Mehta

Nikad je nije zanimala karijera u glumačkoj industriji, imala je plan magistrirati marketinški studij u Velikoj Britaniji, ali kad je njezin fakultet završio, odbila je na audiciju za '12/24 Karol Bagh' i izabrana. Emisija je snimana u Delhiju (gdje je živjela) i nije se morala preseliti u Mumbai.

6. Mandy Takhar

Mandy Takhar

Uloga u filmu Sardaar Ji (2015.) učinila ju je vrhunskom glumicom u pandžapskoj filmskoj industriji i za isti film osvojila nagradu za najbolju sporednu glumicu na dodjeli filmskih nagrada PTC Punjabi. Dobitnica je i nagrade za najistaknutiju i najpopularniju ikonu lica i mladih na 6. festivalu filma i glazbe u Punjabiju.

mahendra singh dhoni kuća u ranchiju

5. Dhrriti Saharan

Dhrriti Saharan

Dhrriti Saharan radi i u pollywoodskim i u tolivudskim filmovima. Sa 16 godina stigla je do finala 'Indian Idol'. Dobila je najboljeg glumca za žensku kritičarku na filmu 'PTC Punjabi Film Awards 2014' za svoj film 'Sadda Haq'.

Četiri. Surveen chawla

Surveen chawla

alka yagnik suprug kumar sanu

Surveen Chawla voli biti elegantna i posjeduje liniju odjeće zajedno s majkom koja se zove Contemporary Dupatta. Iako je poznata po svojim pandžapskim i hindskim filmovima, uspjeh je postigla i u tamilskim, telegu i kanadskim filmovima.

3. Neeru Bajwa

Neeru Bajwa

1998. Neeru Bajwa napustila je srednjoškolski studij da bi napravila glumačku karijeru. Njezin film 'Jatt i Julija' i njegov nastavak 'Jatt i Julija 2' bili su rekordni hitovi. Osvojila je kritičare PTC nagrade za najbolju glumicu za svoj nastup u filmu ‘Mel Karade Rabba.’ Također je 3 puta uzastopno osvajala nagradu za najbolju glumicu PTC.

dva. Simran kaur mundi

Simran kaur mundi

Kraljica ljepote, Simran Kaur Mundi okrunjena je za Femina Miss India Universe 2008. godine, a također je sudjelovala u Miss Universe 2008. Kada je radila u multipleksu Fame Cinema, jedan od vodećih vizažista Bharat i Dorris predložio joj je da sudjeluje na izboru za Miss Indije za 2008. godinu.

1. Sonam bajwa

Sonam bajwa

Sonam je karijeru započela kao hostesa. 2012. sudjelovala je na izboru za Miss Indije Femina. Ušla je u uži izbor za film Sretna Nova godina nasuprot Šah Rukh Kan ali nije odabran za to.